- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #93.421
tilki seni![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tilki seni![]()
Canim bende bitkisel bakiyorum kimyasallari vucut cekiyor. Mineralli, bitkisel, kimyasal güneş filtresi gecirmeyen daha iyiymis. Paraben alkol icermeyen. Sebamedde bunlar yoktu sanirim. Kendi sampuanimin gunes kremi 99 gunes kremi , biodermayida baktim oda iyi gibi geldi bana. Bide trukid cok iyiymis ama zor suruluyormus. Kolay surulmesidr onemli bu arada. Simdilik 2 cesit var aklimda. Bakiyorum dahaGunes kremi aldiniz mi
Saat 11-16 arasi bebislerimizi gunese cikarmayalim golgede durmasinda sorun yok
Bebeklik cocuklukta olusan ani gunes yaniklari cok tehlikeli. Ileride cilt kanseri riski olusturuyor
Gunes kremi yuze 50 faktor
Vucuda 30 faktor ve uzeri tavsiye ediliyor
Sebamed alacagim baska onerisi olan var mi kullanip memnun kaldiginiz
Şarap çanağınızaaaa daaa sizedeeemız mız olan ses mi![]()
Dr meyveleri haslamadan ver dedi. İcindeki c vit isiyla yok oluyor dediBak aklima ne geldi armutu borcama koyup firinda pisirip armut mamasi yapabiliriz vitamini gider mi ki
Zeynepde bugun cok miz mizŞarap çanağınızaaaa daaa sizedeee
Borcamı ocağa koyup çorba bile yapıyom
Yetti be yettiii
Mızmız ses kesildi..uyandı bile8 dk uyku mı olur ya
![]()
Oha, ruh ikizim!Bu saatte ev mi temizlenir be ... Ruh hastasi oldum artik, bide kendimide yikadim, uzerine yorgunluk kahvesi cekiyorumgit uyusana manyak
![]()
Aynen, ben de bi halt satamadım oradan. Ama sahibinden de satıyorum, get ilan açınca güvenli oluyor alan için de satan için de, biraz komisyon veriyorsun ama bari apaçilerle uğraşmazsın Atomum.Letgo yukledim, esim olmayan bi dolap kiyafetin var sat istersen diyodu, dagiticam diyodum cunku... Neyse hesap actim, minnostan firsat buldukca cekip yukluyodum, resmen fiyasko, mirc'a cevirmisler, kari kiz dusurmeye calisiyolar erkekler. Ah bu turkler...Esim ben katil olmadan kapat su hesabi dedi, neyse kapaticam oyle bi secenek yok. Info'ya mail attim rezillige bak...
![]()
Basak tabikiOha, ruh ikizim!
Kız Atom, sen de mi başak burcusun yoksam?
Yok zaten vazgectim ya, hayrina vericem ugrasamicam.Aynen, ben de bi halt satamadım oradan. Ama sahibinden de satıyorum, get ilan açınca güvenli oluyor alan için de satan için de, biraz komisyon veriyorsun ama bari apaçilerle uğraşmazsın Atomum.
Annem dogum hediyesi karaca celik tencerelerden aldi cok kaliteli tavsuye ederimBekim tencereler eskidiydi zati, karaca 3 tencere 1 boyuk tava 260 tela gibi biseydi
Aldimda heniz kullanmadim, bakacegzAnnem dogum hediyesi karaca celik tencerelerden aldi cok kaliteli tavsuye ederim
Bak bunu ben de bilmiyorum, sağolasın Surbende ondan ındırmek istedim vazgectım sonra
ısınamadım oraya. burada da satabılırsın kıyafetlerını. 2 el kısmı var bilesin :=)
Kaynatılıyor, bişey olmuyor.hiç bilmiyorum
slikon kaynatılıyor muydu?
Yapıyor anacım yapıyor, sinek gibi vız vız vızıldıyor sonra, pışpışlarla geri uyutuyorum.sizinkilerde sürekli kafasını kaşıyıp sağa sola dönüp kendilerini uyandırıyorlar mı![]()
Hmm tamamDr meyveleri haslamadan ver dedi. İcindeki c vit isiyla yok oluyor dedi
Mavicim ben Trubaby aldım, çok araştırdım en doğalı bu. Tavsiye ederim.Gunes kremi aldiniz mi
Saat 11-16 arasi bebislerimizi gunese cikarmayalim golgede durmasinda sorun yok
Bebeklik cocuklukta olusan ani gunes yaniklari cok tehlikeli. Ileride cilt kanseri riski olusturuyor
Gunes kremi yuze 50 faktor
Vucuda 30 faktor ve uzeri tavsiye ediliyor
Sebamed alacagim baska onerisi olan var mi kullanip memnun kaldiginiz
Nerde satiliyor canim eczanelerde bulunur muMavicim ben Trubaby aldım, çok araştırdım en doğalı bu. Tavsiye ederim.
Miss, Trukid bizimkiler için değil zaten daha, Trubaby var, istersen ona bir bak derim.Canim bende bitkisel bakiyorum kimyasallari vucut cekiyor. Mineralli, bitkisel, kimyasal güneş filtresi gecirmeyen daha iyiymis. Paraben alkol icermeyen. Sebamedde bunlar yoktu sanirim. Kendi sampuanimin gunes kremi 99 gunes kremi , biodermayida baktim oda iyi gibi geldi bana. Bide trukid cok iyiymis ama zor suruluyormus. Kolay surulmesidr onemli bu arada. Simdilik 2 cesit var aklimda. Bakiyorum daha
Psikopat başaklarBasak tabiki![]()