2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen 1 haftadr gece uyanip duruyo sacini felan yoluyo resmen kulaklarini cekistryo
Bizde bir haftadır başladı
Emerken kulak çekiyor ve saç çekiyor

kendınden sallanan beşiği e bebegın 2. el kısmına verıcez.
hani şu tam yatarlı salıncaklar var ya, onun 2. elini alıcaz netten.
mınnoş gecelerı yanımda yatıyor zaten, gündüz ise toplasan 3 uyku uyuyor
e gaz sorunu da bitti maşallah.
artık ıhtıyacımız yok, hem beşikten kendını atmaya calısıyor uyanınca.
:KK57:
Benimkini görmeniz lazım bizim yanımıza köşe koltuğun bir parçasını koydum kocaman yer .yatağa sıfır ordan done done bizim yanımıza geliyo uyurken ilk döndüğünü gördüğümde çok telaş etmiştim ama çok şükür kendini kurtarıyor.bir sağ bir sol bir yan eller ayaklar şekilden şekile giriyor
Ben büyük oğlum 6 aylıkken aldım . Beneto aldım . Çok memnun kaldım . Hala da onda yatar:KK53:
mama sandalyesi olarakta ise yarıyor mu canım

gündüzleri onda yatırmak istiyorum. bir yere gitmiştik ondan vardı
geceyı onda gecırdı :=)
çok iyi olur bizimki de sallanmaya bayılıyor

Gunes kremi aldiniz mi
Saat 11-16 arasi bebislerimizi gunese cikarmayalim golgede durmasinda sorun yok
Bebeklik cocuklukta olusan ani gunes yaniklari cok tehlikeli. Ileride cilt kanseri riski olusturuyor
Gunes kremi yuze 50 faktor
Vucuda 30 faktor ve uzeri tavsiye ediliyor
Sebamed alacagim baska onerisi olan var mi kullanip memnun kaldiginiz
Sebamed kullandım canım sorun yaşamadık

siz ne kadara almıştıniz canım

Zurafe geldi, ask yasiyolar resmen unuttu beni :KK53:
oh şükür korkuyordun sevmez diye
Sevindim
Güle güle kullansın prenses

Bizim pazar ordekleride is gorurmus aslinda :) simdi aklima geldi :KK70:
Çok geç
kanına girdiler

He canım ya geldim
Benim tel hiç iyi değildi giremiyordum.ancak pc açınca. Öyle de vakit bulamıyorum.hep geride kalıyorum.çok iyi oldu.hem mınnoş sakladım m arada da okudum

Benimkini görmeniz lazım bizim yanımıza köşe koltuğun bir parçasını koydum kocaman yer .yatağa sıfır ordan done done bizim yanımıza geliyo uyurken ilk döndüğünü gördüğümde çok telaş etmiştim ama çok şükür kendini kurtarıyor.bir sağ bir sol bir yan eller ayaklar şekilden şekile giriyor

Sevindim

Çok geç
kanına girdiler

He canım ya geldim
Benim tel hiç iyi değildi giremiyordum.ancak pc açınca. Öyle de vakit bulamıyorum.hep geride kalıyorum.çok iyi oldu.hem mınnoş sakladım m arada da okudum
Saclari dokuldu yola yola :D besigindede donerken kafayi surtr surte dokuyo

Nerde satiliyor canim eczanelerde bulunur mu
Ben doğal ailem den aldım, bu aralar çok revaçta o ürün. İnstagramda doğal bebeğim diye bir hesap var, oradan sordurdum, ellerinde kalmamıştı, bu doğal ailem de aynı grubun web sitesi zaten. Baktım orada var, hemen kaptım.

Hatta diş sıkıntısı çekenler, size bir ürün önereyim ; Jack n Jill parmak diş fırçası. Parmağınıza takıp minnoşun dişini kaşıyorsunuz, ben üzerine de Nurse Harveys rahatlatıcı diş jeli sıkıyorum, akşamları muhakkak bir seans yapıyoruz. Son bir aydır diş sıkıntısı çeke çeke bunları buldum. Aynı dertten muzdarip olanlara duyurulur.
Hatta dişi çıkınca kullanmak için yine Jack n Jill in çilekli bir diş macunu var, tamamen doğal, ondan da aldım. Dişleri çıkınca temiz tutmak gerek, hemen çürümeye başlamasın diye, bir de alışkanlık haline getirelim diş fırçalamayı diye. Bu macun bir kaç çeşit, muzlu var, çilekli var filan, okudum baktım, en çok çilekli olan seviliyormuş bebişler tarafından, bir de tamamen doğal olduğu için yutulmasında bir sakınca yok, o çok iyi.

Eveeet, yine sizi masrafa sokmaya geldim anlayacağınız, napayım anacım, bitmiyor dertleri. :anne:

Ben Sophie yi yaklaşık 1,5 ay önce almıştım, ilk başta yüzüne bakmadı zilli. Hatta bir kere kolunun altında kalmış, çekerken ciyak ciyak ağladı, bir de baktım ki Sophie bizim kızın kolundaki kılları bir güzel yolmuş, kauçuk ya, ameliyat eldiveni gibi yapışıyor tene. Ondan sonra kaldırdım kenara attım. Şimdi yine verdim, deli oldu. :rapci:
Özellikle de kıçını ısırıp duruyor, favori bölgesi orası. Buarada ben Sophie yi hergün yıkıyorum, hem de biberon temizliği için aldığım deterjan ile, hiç bir şey olmuyor, öyle sirke filan uğraşamam, benim cadı kokuya karşı çok duyarlı. Sirke değse hayatta ağzına almaz sonra. Süngerle yıkıyorum, deliğine parmağımı koyup duruluyorum, kağıt havlu ile de kurulayıp eline veriyorum. :süslü:
Yikanmicak gibi degil, toz kir hep uzerine yapisti 2 dakikada. Bizim gibi basaklar icin hic ic acici degil :KK53: piti kac dogumluydu senin kiz?

Sevindim

Çok geç
kanına girdiler

He canım ya geldim
Bilgisayar acmak mi? O ne ? :KK53: Telefondaki fotograflari atmak icin 2 ayda bir falan anca acabiliyorum, oda mecburen hafiza bitiyo :D

sketch-1467030543596.webp

İşte bahsettiğim diş fırçası bu kızlar.

Eklentiler

• Screenshot_2016-06-27-15-22-50.webp
    Screenshot_2016-06-27-15-22-50.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 19
Borcam ocakta olurmu hic fikrim yok ama cam tencereler ocak icin yapiliyor ve birsey olmuyormus ben esse de sormustum ama alamamistim belki internetten siparis vericem
Birde ocak elektrikli yada gazli farkediyor mu onuda bilemiyorum.
bir keresinde annem karnıyarığı ısıtayım diye borcamı ocağa koymuştu..anne bak fırında ısıtalım çatlar matlar demiştik bizim gelinle ben..annem bi susun be ne çok gonuşuyonuz dedi ardından borcam kütürt kırılmıştı..saydık tam sekiz parçaya ayrıldı..

birickm birickm bi yerde zeynebi sormustun degilmi? Gordum sanki :D iyi canim cok sukur... Diskisi bir sulu, bir normal. Ama ikinmasi cok bol, gece uykudan uyanip 2 kez kaka yapti. Sikintili biraz ama uyumaya devam ediyo neyseki... Oksuruyo az, yalan mi gercek mi anlayamadim, bazen elini agzina goturuncede oksuruyo cunku... Yarin asisi var unutmazsam herseyi soylicem bakalim :)

B

Sevindim

Çok geç
kanına girdiler

He canım ya geldim
Ben hiç mama sandelyesi olarak kullanmadm ama sanki mama sandalyesi olarak pek kullanışlı olmaz koltuk ve masa birbirine uzak biraz . Mama sandaliyesi daha dar
210 liraya almistm canm:KK53:

Back
X