• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Selam millet..
Nabersiniz...
Yanmış bi fabrika eşliğindee calismaya son gaz devamm..
Eymen minnoşunun aşı kartında 20 eylül yaziyordu götürmedim bugün daha yeni 8 aylik oldu..:deli:
Kv ye ebe 20 ekim de demis neyin kafadini yaşıyolar anlamadim ki..
Artik Eymen iyice sıralayarak yürüyor:nazar:masallah
Cekmeceler mutfak dolaplari itinayla kurcalaniyor..
Yeme konusundada cok sükür sikintimiz yok..:nazar:
Ama çok zıçıyor belki günde 5 kere falan yapiyodur:KK53:
Görümcem hala evlenmedi:olamaz:
Gecen hafta kücük görümcem cocuga bakmaya geldi.. Güvenemedim hemen bi telefon actim kv ye.. Ertesi gün geldi :KK53:verdim coşkuyu sıkıyosa gelmesin:sopa:
Koca kişisi pazar günü bütün sineklikleri söküp yikadi.. Camlari şampuani suyla sildi.. Tavsiye ederim tertemiz oluyo.. Şampuan kremsiz olacak ama:KK14:
Bizden bu kadar:kahve:
Selam masallah minik adama :) camlari sineklikleri bende yikadim. Megerse evin tozu ordan geliyormus :olamaz:

Benim beyin üşengeçliğinden ben perdelerimi yıkayamadım. Asamam uğraşamam dedi. Kaldı yine yıkanmadan.
Sanki baska isleri var, niye bu erkekler iki perdeyi asmaya bu kadar tantana cikariyolar anlamiyorum ya :KK11: ben utuledim bile, hepsi uzun, istelik ev cam dolu, bizdede kavga cikti tabi... :halay:

Kizlar uykuyla ilgili bisey daha duydum, 1 yasinda felaket uykusu dedikleri bisey var, yine bozuluyomus :KK53: resmen bizi kandirdilar buyudukce cildiracaklar :rolleyes:
olsun yaaa
böyle böyle zaman gecıyor işte :D hamılleliğin sonuna kadar bulantı cektım neredeyse, bak gectı bi şekilde. bu kandırmacalar, bu umut olmasa nasıl zaman gecer :D

olsun yaaa
böyle böyle zaman gecıyor işte :KK70: hamılleliğin sonuna kadar bulantı cektım neredeyse, bak gectı bi şekilde. bu kandırmacalar, bu umut olmasa nasıl zaman gecer :KK70:
Bende... Doguma gittigim gun bile kusuyordum tuvalette :olamaz: uyusunlar ya... Uykusuz kalinca cok lanet oluyorum ben :KK14:

Back
X