- 30 Ocak 2015
- 19.805
- 28.233
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #102.781
Aynen oyle napcam blmyrmBenimki de gece de gündüz de emerek uyyuyo
Gezerken de arabasında
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen oyle napcam blmyrmBenimki de gece de gündüz de emerek uyyuyo
Gezerken de arabasında
Aynen canim bende kasik mamasi yediriyorm cokta yedigi soylenemez ama eh iste yarim saat sonrada emziriyorm uyuyoben karnını doyurduktan sonra da emıyor :=) zaten mama ya da muhallebı yedırmeden yatırmıyorum. emzık benımkı de almıyor.
Çağırmadı galiba kontroleKontrolune gitmedinmi sen dr soyler zaten kayip kaymadigini adetliyken taktirmistim ben olmayınca anladin gittim kan testi yaptirdim ultrasonda bakinca anladi kaydigini
Sanki emzirme olayı bitince hiç kendi kendine uyumoycskmış gibi geliyoAynen oyle napcam blmyrm
Ohh afiyet olsun :)Kizlar kisir yapmıştım kendime oglusta yanasinca yanima veriyim dedm herseye agzini kitleyen cocuk nasil kisir yedi yaa
Evet bide boyle olunca hani bi isin olsa annene biraksan nasil uyutcakSanki emzirme olayı bitince hiç kendi kendine uyumoycskmış gibi geliyo
Herseye agzini kitliyodu nasl yedi hayret ettmOhh afiyet olsun :)
Bana demediler mikroplarBeni 3 hafta sonra çağırdı konttole doğumdan.muayeneden sonta bilgi vrrdi doğum sonraası yöntemlerle ilgili
Bwn de ööle karar vrmş oldum
Sabahtan beri geziyoz daha pazara uğrıycaz
Bizim ev=bokistan
Not:müzevir müzeyyen burdaysa kibler beni
Kendinize ve bebiklere iyi bakın ben yokken
Bok dedim![]()
devam sütü sevecek mı dıye önce yogurtla verdım. hepsını yedi. tabii ki burada amac bıberonla içmesi
ya kızlar bişi dicem
farkında mısınız kutuları artırdık.
kaşık maması
devam sütü
bebe bisküvisi![]()
Ala alaa..bildiğin polar tulum..dar falan gelmiyo dimi..acaba cokmu sıcak geldi minnoşa..ayaklı. torba şeklinde hayatta durmaz ayaklıda durmayan. kurtlu sürekli saga sola dönuyor. dönemeyınce uyanıyor. genelde 10 kere uyanıyordu bu sefer bin kere uyandı.
Parmaginla duşta kontrol ediyorsun. Nesli kullandin kontrol ettinmiNasıl kontrol edicem doktor bişi demedi![]()
Ben buraya yazacam diye got atarken, zeynep az kalsin dusuyordu, uyuyordu hanimefendi donesi tuttu genekarsisinda oturuyodum nasil uctumda tuttum ya
![]()
çok tuzlu mu yaAynen canim hazir ya icim aliyorum yada torku
kendi mi yediiiKizlar kisir yapmıştım kendime oglusta yanasinca yanima veriyim dedm herseye agzini kitleyen cocuk nasil kisir yedi yaa
Evet canım hepimizin tek isteğiÇok yattım
Her yerim tutulmuş...
Geçer inşallah en kısa sürede
Büyük insan bile maf oluyo..
Uyku açlık boşver...
Ben dün akşama doğru 4te kahvaltı diye döner
Akaşamda 11 de yemek diye tost yedim...
Tüm gün sadece bu...
Gece 3.30 da uyumak için niyetlendim ama hiç dalamadım.
Sonuç=hortlak
İyi olsunlar
Gözümde değil...
Ben izliyorum tekrar
Neler yapmış
Mert nasıl gelişim gösteriyo vs..
Bakayım bende....
Görmedim... ışıklı top..
Suyu döksem![]()
Allah razı olsun canım
Bizimkinin burnu baya baya akiyo serum sikmiyrm sadece cekiyrmbenimki iyilesti iki gune, hafif bi nezleydi muhtemelen.. surekli burnunu acik tuttum, 7-8 kere fizyolojikle temizledim. Geniz akintisi cok rahatsiz ediyodu gece, zorla daldigi uykusunu bolup burnunu actigim akittigim oldu. Balgam olmadi, muhtemelen midesi ondan bulanip kusmus olabilir yavrucuk. Bol bol sarimsak yedirdim ve ihlamur verdim limonlu, biraz istah kesti tabi. Atesi olmadi gozleri kipkirmizi ve sulu gezdi. Atlattik sukur, gecmis olsun sizede...
bunlar vergi vermedikleri icin devlette peslerindedir... biz alicazya, bize denk gelir zati...
ay hangisi kurtlu degilki zaten, benim koca yatak bile yetmiyo ya
ahada ben![]()
Ben içi pamuklu pijama giydiriyrmValla bunlara ayakli.. ayaksiz.. torbali.. torbasiz hiçbi şey olmayacak
Napacaz gidicez kalın pijama takımları alıp giydiricez. Havlu falan..
Kutupta yaşamıyoz ya hoş. .
Hamarat anneİp aldım oğluşa tulum örücem inşallah. Tabii nasıl öreceğimle ilgili en ufak bi bilgim yok netten baktım istediğim gibi örnek bulamadım uydurcam artık nasıl olursa![]()
Hamarat anne
Canım nasıl yaptın. Ben de ogrennmek usttenGeçenlerde aldığım süt ekşimiş 5 kilo kaynatırken kesildi ben de peynir yaptım mis gibi oldu tuzsuzca ne güzel oğluşa da yediriyodum. 1 haftada bozuldu ama tüketemedik yani yine boşa gitti![]()
İlaç kullaniyrm canım ya ateşi cikiyo yoksabirickm bira daha iyi mi bebişin nasıl oldu ?