Ulen oğlanı uyuttum bi açma bi kurabiye yapayım dedim aylardır yapmıyorum. 948563 kere uyandı açmaları pişirdim kurabiyeleri eşime dedim fırına at diye. Yanından kalkınca uyanıyo oğlan 2 gece benle yattı alıştı. Adama dedim ki 15-20 dk sonra pişer bu arada bak hafif pembeleşince al bak kızarmayacak bunlar diye. Yanık kokusuna fırladım hemen oğlan uyandı yırtınıyo kalktım diye kurabiyeler yanmış ben adama bağırıyorum ay bi de nolmuş canım ne yanması ben yerim onları diyo iyice dellendim. Oğlana da bağırdım sinirimden

Adama dedim git başımdan bak cevap verip durma daha çok sinirleniyorum çocuk korkuyo kaybol dedim. Oğlanı sakinleştirdim yine de uyumadı sarılıp yatmak istiyo ben de kalkıp gidip sakinleşmek istiyorum. Adamı çağırdım yat oğlanın yanına ben gidiyorum onu uyutunca da mutfağı toplican dedim ceza verdim

Tamam abarttığımı biliyorum muayyen günümdeyim adet günüm geçti oluyo gibiyim de tam da olamıyorum gerginim hormonlar altüst kurabiyeleri yaktı diye adama şiddet uygulayacaktım nerdeyse

Bir erkek daha kadın şiddetine maruz kaldı sayın seyirciler şov tv vapşat ihbar hattından haberlere düşecektim