2016 Ocak AnneLeri..

boyunu falan söylemedi cnm hiç tahlile baktı taşın var dedi ultrasonda da bebeğe baktı zaten eşimde taş düşürüp durdu hamileliğim boyunca ona çok üzüldüm heralde
benim eşimde çok düşürdüğü için sormuştum ama sende deneyimlisin canım :) inş. tez vakitte düşürürsünde rahatlarsın

Gunaydin hanimlar...Aynen bahsettiginiz gibi sikintili zamanlar basladigindan pek giremiyorum girsem de okuyup cikiyorum hemen,dunyaca isim var cunki...fiziksel olarak ben de aman aman sikintili degilim ama ~Yumurta kapiya dayandi~modundayim....O kadar yiginla is var ki nasıl bıtecek de bu cocuk dunyaya gelecek onu dusunuyorum...Ustelik cok isim var deyip hicbirsey yapamıyorum sanırım Son hazırlıklarım bitip evın temızlıgını yaptırınca bitecek sanırım şu umarsız ama endiseli ve ev islerinden bıkmıs halim...Ben bira islere kosturıyım...Sıkıntısı olan ki herkeste var biliyorum...kolaylıklar diliyorum...opuldunuz canlar...

günaydın kızlar... sabah bulantıları neden başladı hastane çantasına sığamıyorum bide ya bavul hazırlim diyorum ama büyükmü olur o da gülerlermi bana
Günaydın bende seninle aynı durumdayım canım 1 çanta hazırladım zor sıkıştırdım çantanın şekli felan kaydı hâlâ koymadıklarım olduğunu görünce acaba Çekçekli valiz var onu mu hazırlasam diyorum bu sefer de bana gülerler diye düşünüyorum :)

ya karşı apartmandaki bayan doğuma giderken görmüştüm çekçeklinin en küçük boyuna koymuştu hoşuma gitmişti onlara daha rahat sığar sanrım. mecbur bende böyle yapacam sanrım :) el bavullarına küçük çantalara sığmıyor sadece peluş battaniyeyi koysan o dolduruyor :)
Kizlar ne aldiniz ki okadr sigmiyor
canım çok bişi koymadım aslında ama hepsini ayrı ayrı poşetliyorum hastenede dağılıp pis olmasın diye. bezlerini bi poşete koydum biberon emzik onlar ayrı bebeğin içeri verileceğini ayrı yedekleri ayrı kendiminkini ayrı poşetleyip üstüne yazdım yapıştıdım. ben kendimde olmazsam eğer çantamı karman çorman etmesinler azcık kontrol manyaklığı var bende de aklım kalır çünkü. çantamı karman çorman görürsem kesin kızarım kime denk gelir bilmem kalp kıracağıma kendimi uğraştıryorum :)

Ehehehe bende de ayni problem var ama utandiydim yazmaya :))

Ehehehe bende de ayni problem var ama utandiydim yazmaya :))
,
bende utanıyordum ama dayanamadım ya. 3 takım kıyafet koydum hastane çıkışı harici. 2 tane patikli pantolon 3 tane zıbın koydum 2 çorap eldiven şapka koydum yelek koydum belki çok soğuk olur diye. yeter mi kızlar ya yedek olarak. var mı öneriniz ?

Ben önlük 1 kundak 2 battaniye biberon ve ıslak mendil koydum bunlara ek olarak ama sadece bebek için

Anladim canim bende fermuarli yerlerine bezlerini islak mendilini bos poşet vs kooydum. 3 takim hastane seti giyilecek olani posetledim anlasilsin diye onun disindada kendi seylerimede ayri canta hazirladimhersey sigdi vallahi iki orta kucuk canta yetti :)

Ben tek çanta yaptım kayınvalidem le beraber oturuyoruz ona söyledim herşeyin yerini ilk hemşireye verilecek olanları da posetledim ama hemşire neler istiyo tecrübeli olan anneler yardımcı olabilir mi bu konuda

Ben tek çanta yaptım kayınvalidem le beraber oturuyoruz ona söyledim herşeyin yerini ilk hemşireye verilecek olanları da posetledim ama hemşire neler istiyo tecrübeli olan anneler yardımcı olabilir mi bu konuda
Iyi yapmissin canim :) evet biri soylesin bebek bezinide mi veriyoruz giycegi kiyafetlerle birlikte aydınlatin bizi

Iyi yapmissin canim :) evet biri soylesin bebek bezinide mi veriyoruz giycegi kiyafetlerle birlikte aydınlatin bizi
Ablam gecen hafta doğum yaptı. Hastane cıkısındaki iç zıbın, alt- üst takım, çorap ve sarmak için penye battaniyeyi aldılar. Orda bezliyorlar daha sonra siz kendi bezinizi kullanıyorsunuz. Tulum istemiyorlar heryerde aynı mıdır bilmiyorum.

Teşekkürler canimmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…