benim eşimde çok düşürdüğü için sormuştum ama sende deneyimlisin canım :) inş. tez vakitte düşürürsünde rahatlarsınboyunu falan söylemedi cnm hiç tahlile baktı taşın var dedi ultrasonda da bebeğe baktı zaten eşimde taş düşürüp durdu hamileliğim boyunca ona çok üzüldüm heralde
Herkesin sıkıntıları var galiba allah hepimize şifa versin iyi olan var mı acaba aramızdaHadi biraz canlanın yahu
Amin canim amin.. evet sıkıntısiz kimse yoktur artk son zamanlarimiz malumHerkesin sıkıntıları var galiba allah hepimize şifa versin iyi olan var mı acaba aramızda
Günaydıngünaydın kızlar... sabah bulantıları neden başladıhastane çantasına sığamıyorum bide ya bavul hazırlim diyorum ama büyükmü olur o da gülerlermi bana
ya karşı apartmandaki bayan doğuma giderken görmüştüm çekçeklinin en küçük boyuna koymuştu hoşuma gitmişti onlara daha rahat sığar sanrım. mecbur bende böyle yapacam sanrım :) el bavullarına küçük çantalara sığmıyor sadece peluş battaniyeyi koysan o dolduruyor :)Günaydınbende seninle aynı durumdayım canım 1 çanta hazırladım zor sıkıştırdım çantanın şekli felan kaydı hâlâ koymadıklarım olduğunu görünce acaba Çekçekli valiz var onu mu hazırlasam diyorum bu sefer de bana gülerler diye düşünüyorum :)
canım çok bişi koymadım aslında ama hepsini ayrı ayrı poşetliyorum hastenede dağılıp pis olmasın diye. bezlerini bi poşete koydum biberon emzik onlar ayrı bebeğin içeri verileceğini ayrı yedekleri ayrı kendiminkini ayrı poşetleyip üstüne yazdım yapıştıdım. ben kendimde olmazsam eğer çantamı karman çorman etmesinler azcık kontrol manyaklığı var bende deKizlar ne aldiniz ki okadr sigmiyor
Ehehehe bende de ayni problem var ama utandiydim yazmaya :))ya karşı apartmandaki bayan doğuma giderken görmüştüm çekçeklinin en küçük boyuna koymuştu hoşuma gitmişti onlara daha rahat sığar sanrım. mecbur bende böyle yapacam sanrım :) el bavullarına küçük çantalara sığmıyor sadece peluş battaniyeyi koysan o dolduruyor :)
canım çok bişi koymadım aslında ama hepsini ayrı ayrı poşetliyorum hastenede dağılıp pis olmasın diye. bezlerini bi poşete koydum biberon emzik onlar ayrı bebeğin içeri verileceğini ayrı yedekleri ayrı kendiminkini ayrı poşetleyip üstüne yazdım yapıştıdım. ben kendimde olmazsam eğer çantamı karman çorman etmesinler azcık kontrol manyaklığı var bende deaklım kalır çünkü. çantamı karman çorman görürsem kesin kızarım kime denk gelir bilmem kalp kıracağıma kendimi uğraştıryorum :)
,Ehehehe bende de ayni problem var ama utandiydim yazmaya :))
Ben önlük 1 kundak 2 battaniye biberon ve ıslak mendil koydum bunlara ek olarak ama sadece bebek için,
bende utanıyordum ama dayanamadım ya. 3 takım kıyafet koydum hastane çıkışı harici. 2 tane patikli pantolon 3 tane zıbın koydum 2 çorap eldiven şapka koydum yelek koydum belki çok soğuk olur diye. yeter mi kızlar ya yedek olarak. var mı öneriniz ?
Anladim canim bende fermuarli yerlerine bezlerini islak mendilini bos poşet vs kooydum. 3 takim hastane seti giyilecek olani posetledim anlasilsin diye onun disindada kendi seylerimede ayri canta hazirladimhersey sigdi vallahi iki orta kucuk canta yetti :)ya karşı apartmandaki bayan doğuma giderken görmüştüm çekçeklinin en küçük boyuna koymuştu hoşuma gitmişti onlara daha rahat sığar sanrım. mecbur bende böyle yapacam sanrım :) el bavullarına küçük çantalara sığmıyor sadece peluş battaniyeyi koysan o dolduruyor :)
canım çok bişi koymadım aslında ama hepsini ayrı ayrı poşetliyorum hastenede dağılıp pis olmasın diye. bezlerini bi poşete koydum biberon emzik onlar ayrı bebeğin içeri verileceğini ayrı yedekleri ayrı kendiminkini ayrı poşetleyip üstüne yazdım yapıştıdım. ben kendimde olmazsam eğer çantamı karman çorman etmesinler azcık kontrol manyaklığı var bende deaklım kalır çünkü. çantamı karman çorman görürsem kesin kızarım kime denk gelir bilmem kalp kıracağıma kendimi uğraştıryorum :)
Ben tek çanta yaptım kayınvalidem le beraber oturuyoruz ona söyledim herşeyin yerini ilk hemşireye verilecek olanları da posetledim ama hemşire neler istiyo tecrübeli olan anneler yardımcı olabilir mi bu konudaAnladim canim bende fermuarli yerlerine bezlerini islak mendilini bos poşet vs kooydum. 3 takim hastane seti giyilecek olani posetledim anlasilsin diye onun disindada kendi seylerimede ayri canta hazirladimhersey sigdi vallahi iki orta kucuk canta yetti :)
Iyi yapmissin canim :) evet biri soylesin bebek bezinide mi veriyoruz giycegi kiyafetlerle birlikte aydınlatin biziBen tek çanta yaptım kayınvalidem le beraber oturuyoruz ona söyledim herşeyin yerini ilk hemşireye verilecek olanları da posetledim ama hemşire neler istiyo tecrübeli olan anneler yardımcı olabilir mi bu konuda
Ablam gecen hafta doğum yaptı. Hastane cıkısındaki iç zıbın, alt- üst takım, çorap ve sarmak için penye battaniyeyi aldılar. Orda bezliyorlar daha sonra siz kendi bezinizi kullanıyorsunuz. Tulum istemiyorlar heryerde aynı mıdır bilmiyorum.Iyi yapmissin canim :) evet biri soylesin bebek bezinide mi veriyoruz giycegi kiyafetlerle birlikte aydınlatin bizi
Teşekkürler canimmm :)Ablam gecen hafta doğum yaptı. Hastane cıkısındaki iç zıbın, alt- üst takım, çorap ve sarmak için penye battaniyeyi aldılar. Orda bezliyorlar daha sonra siz kendi bezinizi kullanıyorsunuz. Tulum istemiyorlar heryerde aynı mıdır bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?