- 11 Şubat 2013
- 1.563
- 1.053
- 133
Ben de orta boy valize koydum zor sığdıGünaydınbende seninle aynı durumdayım canım 1 çanta hazırladım zor sıkıştırdım çantanın şekli felan kaydı hâlâ koymadıklarım olduğunu görünce acaba Çekçekli valiz var onu mu hazırlasam diyorum bu sefer de bana gülerler diye düşünüyorum :)
Ben sırf kendiminkilerle süslemeler için orta boy bavul hazırlıyorum yinede sığamıyorum tonla ıvır zıvır var ya ,etrafımda konuşacak çok tip var ama çokta fifi ne kimseye hazırlattım ne kimseden istedim nede sırtlarında taşıcaklar dolayısıyla kimseyi ilgilendirmez sende nasıl işini görüyosa öyle yap canımcımgünaydın kızlar... sabah bulantıları neden başladıhastane çantasına sığamıyorum bide ya bavul hazırlim diyorum ama büyükmü olur o da gülerlermi bana
bende bebeğinkileri poşetleyip etiketledim kendiminkileride mi yapsam bende çok sinir olurum çünküya karşı apartmandaki bayan doğuma giderken görmüştüm çekçeklinin en küçük boyuna koymuştu hoşuma gitmişti onlara daha rahat sığar sanrım. mecbur bende böyle yapacam sanrım :) el bavullarına küçük çantalara sığmıyor sadece peluş battaniyeyi koysan o dolduruyor :)
canım çok bişi koymadım aslında ama hepsini ayrı ayrı poşetliyorum hastenede dağılıp pis olmasın diye. bezlerini bi poşete koydum biberon emzik onlar ayrı bebeğin içeri verileceğini ayrı yedekleri ayrı kendiminkini ayrı poşetleyip üstüne yazdım yapıştıdım. ben kendimde olmazsam eğer çantamı karman çorman etmesinler azcık kontrol manyaklığı var bende deaklım kalır çünkü. çantamı karman çorman görürsem kesin kızarım kime denk gelir bilmem kalp kıracağıma kendimi uğraştıryorum :)
doğumun nasıl olacağını tam olarak belli değil ya o yüzden belki üstüste giydirmek gerekir diye patikli pantolon aldım. öyle dediler büyükler :)Ya kızlar takimlar tulumlar zibinlar pantolonlar sanki biraz çok fazla aliyormussumuz gibi geldi normal doğumda bir gece sezeryan da iki gece kalınacak hastanede bir yeni doğan bir de yedek yeterli olur bence iki gün için bilmiyorum ben ole hazirladim. Bide soğuk olur diye yelek çorap battaniye falan aldim
wala ben emzik biberonları bile paketleyip yazdım üstüne kendiminkileride öyle yaptım :) benim ailemden de gelen çok olur eşimin ailesinden de gelen olur herkes elini bikere atsa ben ikinci kez doğrurum o yüzden en iyisi paketlemek :) özellikle bebeğimin kıyafetlerine el değmesin yeter nasıl bir anne olacam kestiremiyorum kıyafetlerine bile kıyamıyorum yavrumunbende bebeğinkileri poşetleyip etiketledim kendiminkileride mi yapsam bende çok sinir olurum çünkü
Bende bitirdim bugun ama sanmiyorum iki gun dayansinEvin temizligi bitti.. Cok mutluyum cokk..
Ev temizligiyse kastin. Bugun yaptik iste. Tuy gibi hafifledim. Artik rutin temizlik devam eder doguma kadar.bana temizlik demeyin çok istiyorum yapmak bende ama ağrım var
doğum öncesi detaylı temizliği ne zaman hallediceksiniz kızlar ?
Gece uykusuzluğu çok kötü bende bi ara oyleydim sersem gibi oluyordum şimdi de sabaha karşı uyaniyorum böyle problemlerimi söylediğimde hmm şimdiden bebeklere hazırlık falan diye yorum geliyor etraftan iyice sinirlerim bozuluyor sorma gitsinSayfanın gece nöbetçisi gibi hissediyorum artık kendimi.3-4 gecedir ya midem yanıyor ya belim ağrıyor ya da uyku tutmuyor, sabah 6-7 ye kadar ayaktayim. Gündüz de 11-12 ye kadar uyuyorum , ondan sonra serseri gibi dolaniyorum etrafta. Psikolojik olarak zaten karmakarışıktım bi de bu uyku düzensizliği iyice delirtti beni. Allah sonumuzu hayırlı etsin inşallah , bakalım ne kadar daha dayanabilecegim?
Agrisiz sancisiz "bir avazda" dogursak ne sahane bi jest olur Rabbim. :) Mutlu pazarlar...Hayırlı sabahlar ♡
Güne pekde iyi basladigim soylenemez gece sabaha kadar uyuyamamak ve bel agrisi sancinlanma seklinde kivranmak felan.
Yine doguramadimyarin kontrolum var bakalım neler duyacagim
Evet ev temizliği gozun aydın o vakit darısı bize inşallahEv temizligiyse kastin. Bugun yaptik iste. Tuy gibi hafifledim. Artik rutin temizlik devam eder doguma kadar.
Ay insallah insallah :)Agrisiz sancisiz "bir avazda" dogursak ne sahane bi jest olur Rabbim. :) Mutlu pazarlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?