2016 Ocak AnneLeri..

Ben de orta boy valize koydum zor sığdı

Kizlar selam. Ben kendi esyalarimi en kucuk boy cekcekli valize, bebisinkileri de spor cantasina ayrica koydum. Doktorum ve ebeye ayrica sordum. Sana kiyafet, bebege kiyafet, bebek bezi ve islak mendil baska hicbise getrme dedi doktorum. Ebe de aynilarini soyledi gecelik ve pijama olsun dedi, ekstra depend hasta bezi de al ilkini biz veriyoruz ama sonrasinda da lazim sana dedi. Tabi ben emziktir, biberondur, nevresimdir hepsini koymustum bile. Biberona da gerek yok siringa kullaniriz gerekirse dedi. Sonuc olarak herseyi fazla fazla koydum eksik bisi olmasin diye ama cok da abartmamak lazim sanki :) ha bir de hijyen acisindan cok sus pus tercih etmiyoruz dedi ama napalim okadar hazirlik bosa mi gitsin

hemşirelere verilecek olana iç dış zıbın. pantolon bide çıtçıtlı body çorap battaniye 2 tanede bez koydum nolur nolmaz diye. genel olarak herkes zor sığmış sanrım :) en iyisi en küçük boy çekçek bavul olacak sanrım. hazırlarken çok garip oluyor insan sanki biyere gezmeye gidecekmişim, çocuğum doğmuş ona kıyafet seçer gibi oldum dolabı açtığımda :)

günaydın kızlar... sabah bulantıları neden başladı hastane çantasına sığamıyorum bide ya bavul hazırlim diyorum ama büyükmü olur o da gülerlermi bana
Ben sırf kendiminkilerle süslemeler için orta boy bavul hazırlıyorum yinede sığamıyorum tonla ıvır zıvır var ya ,etrafımda konuşacak çok tip var ama çokta fifi ne kimseye hazırlattım ne kimseden istedim nede sırtlarında taşıcaklar dolayısıyla kimseyi ilgilendirmez sende nasıl işini görüyosa öyle yap canımcım

Ya kızlar takimlar tulumlar zibinlar pantolonlar sanki biraz çok fazla aliyormussumuz gibi geldi normal doğumda bir gece sezeryan da iki gece kalınacak hastanede bir yeni doğan bir de yedek yeterli olur bence iki gün için bilmiyorum ben ole hazirladim. Bide soğuk olur diye yelek çorap battaniye falan aldim

bende bebeğinkileri poşetleyip etiketledim kendiminkileride mi yapsam bende çok sinir olurum çünkü

ben bide eşime hazırlıyorum sırt çantası , bi arkadaşının eşi doğum yaptı arkadaşı kendine de hazırla ben perişan oldum demiş eşimde hazırlayalım banada dedi =) bir takım eşofman iç çamaşırı terlik agrı kesici vs koyucam onada babaları da unutmayalım kızlar , onlar koşturcak etrafımızda =) =)

Son düzenleme:
doğumun nasıl olacağını tam olarak belli değil ya o yüzden belki üstüste giydirmek gerekir diye patikli pantolon aldım. öyle dediler büyükler :)

bende bebeğinkileri poşetleyip etiketledim kendiminkileride mi yapsam bende çok sinir olurum çünkü
wala ben emzik biberonları bile paketleyip yazdım üstüne kendiminkileride öyle yaptım :) benim ailemden de gelen çok olur eşimin ailesinden de gelen olur herkes elini bikere atsa ben ikinci kez doğrurum o yüzden en iyisi paketlemek :) özellikle bebeğimin kıyafetlerine el değmesin yeter nasıl bir anne olacam kestiremiyorum kıyafetlerine bile kıyamıyorum yavrumun

Sayfanın gece nöbetçisi gibi hissediyorum artık kendimi.3-4 gecedir ya midem yanıyor ya belim ağrıyor ya da uyku tutmuyor, sabah 6-7 ye kadar ayaktayim. Gündüz de 11-12 ye kadar uyuyorum , ondan sonra serseri gibi dolaniyorum etrafta. Psikolojik olarak zaten karmakarışıktım bi de bu uyku düzensizliği iyice delirtti beni. Allah sonumuzu hayırlı etsin inşallah , bakalım ne kadar daha dayanabilecegim?

Gece uykusuzluğu çok kötü bende bi ara oyleydim sersem gibi oluyordum şimdi de sabaha karşı uyaniyorum böyle problemlerimi söylediğimde hmm şimdiden bebeklere hazırlık falan diye yorum geliyor etraftan iyice sinirlerim bozuluyor sorma gitsin

Hayırlı sabahlar ♡
Güne pekde iyi basladigim soylenemez gece sabaha kadar uyuyamamak ve bel agrisi sancinlanma seklinde kivranmak felan.
Yine doguramadim yarin kontrolum var bakalım neler duyacagim
Agrisiz sancisiz "bir avazda" dogursak ne sahane bi jest olur Rabbim. :) Mutlu pazarlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…