Canım bende aynen yatmak zorundayim hep annem bakiyor onun evindeyim allahtan ama anlayissizlik ve birileriyle biseylerle kıyaslanma açısından ayni durumdayim inan gormeden bile telefonla yetiyor o kıyaslamalar sanki bi sen doğum yapacaksın tavırları karsi taraf icin soyliyorum kendi ailem icin degil tabiki onlar rahat rtmem icin ellerinden geleni yapiyorlar hiç takma boşver yeri gelince lafını soyleyiverirsinYani çektiğim şikayetleri anlatmıcam bundan sonra yakınımdakilere bir de yaşı varsa insanın sinirlerini bozmaktan başka bir şeye yaramıyor
Yok işte bizim Zamanımızda böyle şeyler yoktu ultrason yoktu vs Hamile yastığı kullanıyorum diye dalga geçmeler
Zaten Canım burnumda bir de dalga geçiyorlar naz yapıyorum gözüyle bakıyorlar sanki naz yapıp da birilerinden bir şey istiyorum bekliyorum kimsenin bir şeye elini sürdüğü yok ne temizliğime ne Bebek eşyalarına yardıma ne yemeğime okula gidiyorum geliyorum karnım burnumda bazen akşam 7.30 8 i buluyor kimse sormuyor ne yedin ne içtin sabahın köründe kalkıp yapıyorum yemeği öyle gidiyorum akşam yiyorum
Çok mu zor bir kap yemek getir aynı sokakta oturuyoruz bir de dalga geçiyor delirdim
Gecen hafta gece sancilanmistim. Hic uyumadim. Ciglik attirdi hatta birkac kez. O derece sancim vardi. Sabah 9da saglik ocaginda randevum vardi. Yakin ama cok zor gittim. Bebis bacaklarimin arasindan dusecek gibiydi. Tam girerken. Dr umun yazdığı kagidin evde kaldigini farkettim. Oyle zor gittim ki neredeyse aglatacaktim. Geri donerken karsi komsumu gordum. Cok da samimiyiz sozde. Sabah sabah nereleri gezdin dedi. Anlattim. Ayy o kadarcik yolu mu diosun dedi. Yuruyemiyorum. Koluma girecegine bi de kucuk goruyo. Oyle kizdim ki. Sonra gun boyu aramadi sormadi. Gece hastaneye gittim. Sesimi duydu kapisi acikti. Hic orali olmadi. O kadar uzuldum ki..Yani çektiğim şikayetleri anlatmıcam bundan sonra yakınımdakilere bir de yaşı varsa insanın sinirlerini bozmaktan başka bir şeye yaramıyor
Yok işte bizim Zamanımızda böyle şeyler yoktu ultrason yoktu vs Hamile yastığı kullanıyorum diye dalga geçmeler
Zaten Canım burnumda bir de dalga geçiyorlar naz yapıyorum gözüyle bakıyorlar sanki naz yapıp da birilerinden bir şey istiyorum bekliyorum kimsenin bir şeye elini sürdüğü yok ne temizliğime ne Bebek eşyalarına yardıma ne yemeğime okula gidiyorum geliyorum karnım burnumda bazen akşam 7.30 8 i buluyor kimse sormuyor ne yedin ne içtin sabahın köründe kalkıp yapıyorum yemeği öyle gidiyorum akşam yiyorum
Çok mu zor bir kap yemek getir aynı sokakta oturuyoruz bir de dalga geçiyor delirdim
Benim de dun mutfak dolaplari camlar hersey yapildi. Gorumcem ve annem sagolsun. Onlara ayak isleri yaptim sadece ama ona ragmen oluyordum az daha..bende geçen hafta boyunca tüller halıları halettim dip bucak heryeri bitirdim annemle kardeşim saolsun. zaten 3 hafta felan kaldı sonlara bırakırsam ben dayanamam diye düşündüm. ki geçen hafta bile hiçbiş yapmadığım halde annemlerin yanında ayakta durmaktan getir götür işlerinden bile bigün boyunca ayaklarımın üstüne basamadım.
Canım seninle ayni haftadayiz benim de ayni en son gün 28 ocak canım aklına kotu şeyler getirme düşünme boyle kordon falan Rabbim yardim eder kontrolleri siklastir yeter canimKizlar merhaba rabbim Nasip ederse insallah bende ocak sonu gibi doğum yapıcam bugün 33 haftalık olduk cinsiyetimizi erkek.. Fakat bende korku başladı ve kafayı yemek üretim bebegime bisey olacak diye ödüm kopuyor aaklımda surekli kordon dolanması var.. Ve bulunduğum ilçede kadın doğum Dr. Yok merkezde 2 saat uzakliktayiz napmam lazım bilmiyorum
yilbasi oncesi ya da hemen sonrasi yaptirmayi dusunuyorum temizligi...bana temizlik demeyin çok istiyorum yapmak bende ama ağrım var
doğum öncesi detaylı temizliği ne zaman hallediceksiniz kızlar ?
dua ediceksin canim,sadece dua...biz de ederiz sana bana bize hepimize merak etmeKizlar merhaba rabbim Nasip ederse insallah bende ocak sonu gibi doğum yapıcam bugün 33 haftalık olduk cinsiyetimizi erkek.. Fakat bende korku başladı ve kafayı yemek üretim bebegime bisey olacak diye ödüm kopuyor aaklımda surekli kordon dolanması var.. Ve bulunduğum ilçede kadın doğum Dr. Yok merkezde 2 saat uzakliktayiz napmam lazım bilmiyorum
Olmaaa mi? Ama geri uyuyacam ins. Namaz icin kalkmistim..Günaydın kızlar biz gene erkenciyiz var mi bizim gibi erkenci olan
Bende son dk.ya bırakmayı düşünüyorum ama halıları erken vermek lazım haklısın bnde önümüzdeki hafta veriyim dolap içlerini ve mutfağımı temizlesem bende bu hafta geri kalan işlere kadın çağırırım inş sonlara doğruyilbasi oncesi ya da hemen sonrasi yaptirmayi dusunuyorum temizligi...
halilari vericem bu hafta sonuna dogru gelmesi 10 gunu buluyor kis oldugu icin...sonra kadin tutucam iki gunde zor cikar sanirim...gec dogum yaparsam bosa yaptirmis olurum cunki rutin temizlikler hep esime kaliyor benim ne egilmeye ne getir goture cok halim de istahim da yok..ne kadar sonra o kadar iyi benim icin diye dusunuyorum canim...ani bi dogum durumunda da ben hastanedeyken cagiririz kadini gelir yapar
çokk tatlı olmuşşHerkese gunaydinnn. Kapi susu ve taki yastigimiz hazir. Kargoya verilmis. Gormek ister misinizzz
aminnnnGune güzel başlamanız dilegiyle ♡ ☆
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?