Ne gibi isler ev işleri miaminnnntonla işim var nerden başlasam onu düşünüyorum boş boş
ev işi varrr , doğum için hazırlıklar varrrr var da var , bide böbreğimde taşım varNe gibi isler ev işleri mi
ev işi varrr , doğum için hazırlıklar varrrr var da var , bide böbreğimde taşım var
Ayy sorma bunlar uyutmicak beni bi ama sonra dan zorrrlaaaaa geri uyudum bir iki saatGünaydın hatunlar...saskinimanneyim çok güzel olmus cnm,hayirlica kullanın.
ikimelegim kızlar sana sabah mesaisi yaptırmaktan bıkmadı valla,yeyim onları
Bende uyudum birazOlmaaa mi? Ama geri uyuyacam ins. Namaz icin kalkmistim..
Çok güzel görünüyor canım çokk begendimmm güle güle kullanHerkese gunaydinnn. Kapi susu ve taki yastigimiz hazir. Kargoya verilmis. Gormek ister misinizzz
Canim ya cok gecmisler olsun Allah şifa versin ♡Merhaba kizlaaarrr gripli anneden herkese selam hala iyilesemedimbufun sehir disindan annem geldi oda hem grip hep faranjit olmus kim kime bakacak ben anlamadim
Cok saol canim yaaa bu burun tikanikligi mahvetti beni zaten hicbiseye tahammulum yok bide annem hasta sinir oldum iyilesmek icinde hicbisey yapmiyor bebek dogunca napicam bilmiyorum surda 2 hafta anca kaldiCanim ya cok gecmisler olsun Allah şifa versin ♡
Canım ya çok geçmiş olsun bol bol meyve te canım geçer inşallahCok saol canim yaaa bu burun tikanikligi mahvetti beni zaten hicbiseye tahammulum yok bide annem hasta sinir oldum iyilesmek icinde hicbisey yapmiyor bebek dogunca napicam bilmiyorum surda 2 hafta anca kaldi
Valla canim bebegim sisman olacak diye bol bol meyvede yiyemiyorum ki doktor onuda az ye dedi napicami sasirdim yaaCanım ya çok geçmiş olsun bol bol meyve te canım geçer inşallah
Canım meyve kilo mu aldiriyormuymus benim bebek iki hafta onden gidiyor ben özellikle mandalina çok yiyorum hatta diyorum sari bir bebek olacak :) bir de mavi gözlü olursa boncuk gibi olur çok tatlı olur :)Valla canim bebegim sisman olacak diye bol bol meyvede yiyemiyorum ki doktor onuda az ye dedi napicami sasirdim yaa
Oyle diyolar canim meyve kilo aldiriyomus bebege bende cok yedim birazcik iri o yuzden azalttim azicikCanım meyve kilo mu aldiriyormuymus benim bebek iki hafta onden gidiyor ben özellikle mandalina çok yiyorum hatta diyorum sari bir bebek olacak :) bir de mavi gözlü olursa boncuk gibi olur çok tatlı olur :)
Anladım canım perşembe gidecek inşallah doktora bakalım bizim bebek ne kadar büyüdü ben de azaltiyim o zamanOyle diyolar canim meyve kilo aldiriyomus bebege bende cok yedim birazcik iri o yuzden azalttim azicik
Gunaydin canimcimm :)Bu aralar herkes sessiz kızlar fırtına öncesi sessizlik mi :))
Günaydın bu arada :)
Gunaydinn. Katilim azaldi evet ama ben cok iyiyim. Cogu sey bitti. Artik cidden gun sayiyorumBu aralar herkes sessiz kızlar fırtına öncesi sessizlik mi :))
Günaydın bu arada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?