Mervişim ben şampuanımı ve diş macunumu direk değiştirdim...Şampuanım Nude normal saçlar için,diş macunum da Splat Biocalcium veya herhangi bir çeşidi...Gratis ve Watsonslarda mevcut..Banyoda duş jeli asla kullanmam zaten,yine kullanmıyorumm...Gebelikte aleo vera zararlı...Sabun kullanıyorum..Bitkisel...Ağdaya Salona gidiyorum..Cildimi gül suyu ile tonikliyorum...Günde bir tane de soda içiyorum..Hem bebeğe mineral gitsin hem de cildime faydası olsun diye..yazdıklarımı okudum da Aslında çok da bi değişiklik yapmamışım :)
Ben duş jeli alışkanlığına sahibim bırakamıyorum bir türlü
Evet canim.içeriğinde paraben kimyasal ne ararsan mevcut.bide aloe vera li olanlar ayrıca zararlibende bırakamıyorum canım. zararlı mı bebeklerimize
merhaba Çoktandır yazamıyorum ama okuyorum çok şükür mide Bulantılar ım geçti ama hala şekerli yiyecekler yiyemiyorum. ikili test yaptırdım sonuç çıkmadı veee kızımız olacak galiba çoğunluk kızlarda. kızı olacak arkadaşlar kaçıncı haftada ögrendiniz cinsiyetini acaba
Aynı cümlelerin erkek li olanlarını kuruyorum :)ben 12.haftada ikili teste girdiğimde tahminim kız demişti doktor. Sonra 13. Haftada kendi doktorumda büyük ihtimal kız dedi. Dün de son olarak (14+4) kız dedi doktorumuz. Kesin yani artık
Hayırlı uğurlu olsun,kızlar erkekleri geçti maşaAllah...Sağlıkla gelsinler yavrularımız...Herkese merhaba,
Bayadır yazamamıştım. Ama toplu olarak okuyorum yazdıklarınızı. Bizim de ikili testimiz çok iyi çıktı. 3lü ve 4lü ye gerek yok dedi doktorumuz. Bu arada bizim de kızımız oluyor
Teşekkürler. İnşallah hepimiz bu süreci sağlıkla geçirir, hayırlısıyla da sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alırızHayırlı uğurlu olsun,kızlar erkekleri geçti maşaAllah...Sağlıkla gelsinler yavrularımız...
Afp testi dediğin 3lü tarama sanırım...tek başına yapılan bi test değil çünki...Ben yaptırdım.Eligo da 4 lü tarama yaptırdı...İkimizde de sıkıntı çıkmadı..Kızlar aranızda AFP TESTİ yaptıran var mı?
Afp testi dediğin 3lü tarama sanırım...tek başına yapılan bi test değil çünki...Ben yaptırdım.Eligo da 4 lü tarama yaptırdı...İkimizde de sıkıntı çıkmadı..
sadece kan sonucunumu gösteriyor..2 li testi yapmıştım bir sonraki olarak ta bunu yapmamızın uygun olacağını söyledi doktor, izineymiş şuanda sonucunu netten görebiliyorum 26,9 gibi birşeyler yzıyor, olması gereken referans aralığı yazmıyor oyuzden bi danısmak istedim buradakilere, 2li testimde herhangi bir sorun çıkmamıştı
@elifburs
sadece kan sonucunumu gösteriyor..
http://tahlil.com/alfa-fetoprotein-afp-a-fetoprotein
bak bu stede değer aralığını vermiş...4-6 ay arası AFP değeri 0-200 arası normalmiş...Seninki de normal o yüzden canım.
Ne demek canim,senden de...bebis sağlıkla gelsin ins...Yüreğime su serptin. Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?