2016 Ocak AnneLeri..

Ben duş jeli alışkanlığına sahibim bırakamıyorum bir türlü

merhaba Çoktandır yazamıyorum ama okuyorum çok şükür mide Bulantılar ım geçti ama hala şekerli yiyecekler yiyemiyorum. ikili test yaptırdım sonuç çıkmadı veee kızımız olacak galiba çoğunluk kızlarda. kızı olacak arkadaşlar kaçıncı haftada ögrendiniz cinsiyetini acaba

ben 12.haftada ikili teste girdiğimde tahminim kız demişti doktor. Sonra 13. Haftada kendi doktorumda büyük ihtimal kız dedi. Dün de son olarak (14+4) kız dedi doktorumuz. Kesin yani artık

Herkese merhaba,
Bayadır yazamamıştım. Ama toplu olarak okuyorum yazdıklarınızı. Bizim de ikili testimiz çok iyi çıktı. 3lü ve 4lü ye gerek yok dedi doktorumuz. Bu arada bizim de kızımız oluyor
Hayırlı uğurlu olsun,kızlar erkekleri geçti maşaAllah...Sağlıkla gelsinler yavrularımız...

Afp testi dediğin 3lü tarama sanırım...tek başına yapılan bi test değil çünki...Ben yaptırdım.Eligo da 4 lü tarama yaptırdı...İkimizde de sıkıntı çıkmadı..

2 li testi yapmıştım bir sonraki olarak ta bunu yapmamızın uygun olacağını söyledi doktor, izineymiş şuanda sonucunu netten görebiliyorum 26,9 gibi birşeyler yzıyor, olması gereken referans aralığı yazmıyor oyuzden bi danısmak istedim buradakilere, 2li testimde herhangi bir sorun çıkmamıştı

@elifburs
sadece kan sonucunumu gösteriyor..
http://tahlil.com/alfa-fetoprotein-afp-a-fetoprotein
bak bu stede değer aralığını vermiş...4-6 ay arası AFP değeri 0-200 arası normalmiş...Seninki de normal o yüzden canım.

Kızlar akıntı+ kaşıntı ile ilgili doktoruma danıştım. "Coresatin Yeşil" diye bitkisel bir krem önerdi. Bebek için de hiç bir zararı yok bitkisel olduğu için dedi. Benzer sıkıntıları yaşayanınız var ise söyleyim dedim.

Tabi çok ağır yaşayanlar varsa da yanlış yönlendirmiş olmayım, doktorunuza danışın yinede :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…