2016 Ocak AnneLeri..

idrar yolu enfeksiyonu için kullanılıyor olması lazım canım,şase halinde dimi?

Evet doktor Yazmış ama tereddütte kaldım açıklama da hamilelikte kullanımı önerilmiyor ama yararı zararından fazla ise kullanılabilir Tarzı bi açıklama vardı

Evet doktor Yazmış ama tereddütte kaldım açıklama da hamilelikte kullanımı önerilmiyor ama yararı zararından fazla ise kullanılabilir Tarzı bi açıklama vardı
Canım benim arkadaşımin eşi enfeksiyonsandan 24 haftalık doğum yaptı.korkutmak için demiyorum.icmediginde zarar daha büyük olabilir diye düşünüyorum.ama çok fazla kullanmana gerek kalmaz sanirim.günlük su alımını biraz daha artirki ilaç kolay atilsin vücuttan...geçmiş olsun..

Bende ondan korkuyorum diğer ilaçlara başladım sürekli su ile dolaşıyorum ama bebeğe de zarar vermesinden de korkuyorum hayırlısı artık

Bende ondan korkuyorum diğer ilaçlara başladım sürekli su ile dolaşıyorum ama bebeğe de zarar vermesinden de korkuyorum hayırlısı artık
depresyon ilaçları bile kullanmak zorunda kalanlar olmuş...ama turp gibi bebekler doğurmuşlarhiç kafana takma sakınan göze çöp batar

merhaba ikiz anneleri Allah nasip ederse bende şubatta bebeklerime kavusucam sizlere sorum olucakti ben 9+6 gunluk hamileyim ara ara kanamam oluyor doktor progesten hapi ve ignesi verdi yatmam gerekiyormus cok sukur bebeklerim iyi durumda ama bu kanamalar neden son bulmuyor sizde bu durumu yasadiniz mi acaba doktor bir cok ikiz gebelikte bu durum yasaniyor dedi

Canım benim de kanamam oldu progestan hapi verdi bi ay kullandım sonra kanamam olmadigi için biraktirdi doktor korkma geçer

Burda da kanaması olan arkadaşlar oldu,hepsi şu an 2016 Ocak annesi adayı hala cok şükür ki :) korkma canım,bol bol dinlen...bi arkadasımda su an 10 haftalık ve o da kanamalı,sürekli dinleniyor...Sen de çok dikkat et,sağlıkla gelsin bebişlerin..

ben hala devam ediyorum yaa, sormadım o da söylemedi. gynoferon demir ilacı kullanıyorum sadece.

merve100 canım ben oda için sadece duvar kağıdına karar verdim, ve kesin emzirme koltuğu istiyorum. Bakalım, sağlıkla gelsinler de elinden geleni yapar anneleri

Kız karar vermişsin bende hiçbirşey yok çok şey düşünüp hiçbirşey elde edemeyenlerden oldum

gyno ferro sanol kullanıyorum folik+demir+vitamin var içinde...hatırlat belki bidakine bunu yazar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…