- 23 Nisan 2015
- 1.764
- 2.116
- 133
:) canım odayı ben sonraya bırakabilirim...sonucta bi süre yanımda yatıcak.beşiğine karar verdim sadece...sallanan almıycam kesinlikle.ahşap park yatak alıcam..odasıyla ilgili de bi duvarı çocuğun boyama alanı olarak kullanmak istiyorum.oraya silinebilir duvar kağıdı kaplatıcam inş..Meltem bebenin mobilyaları güzel,Class boy modeli gibi sade bişi lazım...kardeşi kız olursa uyumsuzluk olmasın :)Kız karar vermişsin bende hiçbirşey yok çok şey düşünüp hiçbirşey elde edemeyenlerden oldum
Canım ben de oda almayı düşünmüyorum şimdilik. Tabi ilerleyen zamanlarda fikir değiştirmezsem :) Zaten @öğret_menim in de dediği gibi uzun süre bizle uyuyacak. O yüzden park yatak-beşik gibi bişi alıcam henüz araştırmalara başlamadım. Bakalım paylaşırız burdan beğendiğimiz marka-modelleri.Kızlar cicileri paylaşmışken oda fikirleriniz neler ?
Bu arada ikinci trimester da lekelenmeler olabiliyomus , benim cildimde musait gunes lekelenmesine , mustela Ile babe arasinda kaldim siz hangi gunes kremlerini kullaniyosunuz?
Bu arada ikinci trimester da lekelenmeler olabiliyomus , benim cildimde musait gunes lekelenmesine , mustela Ile babe arasinda kaldim siz hangi gunes kremlerini kullaniyosunuz?
Ben de gerek görmediğim için yaptırmadim canim.3lu tarama yaptırdım.sırf esiminn gönlü olsun diye.ona kalsa dörtlu de yaptircaz ama bence hepsi gereksiz.bebegime kiymayi hiç bi şartta düşünmedim çünkü.zaten ikili iyi çıkmışsa da gerek yok diye düşünüyorum.tercih senin tabi canim...bu arada çilek in o odası çok güzel.alırsan diğer konuda sayfa sayfa fotolarini paÇilekte softy diye bir Takım var reklamlarda da bir ara çıkıyordu ben onu çok beğeniyorum büyüyen Beşikli olanı dolabının içi ve çamaşırlığının içi de çok kullanışlı babam Söz vermişti hamile olduğumu öğrenince ben alacağım Odasını diye bu gidişle Çilek e bir götürteceğim :)) hem Unısex çok kız gibi ya da çok erkek gibi şeyleri sevemiyorum pembe ve mavi odaklı :))
Bir de kızlar bir sorum var. Ikili testi öyle bir alaverede yaptırdık temiz çıkmış şimdi ayin 13 ünde dörtlüye gideceğiz Dörtlü yaptırmak gerekli mi ikili temiz çıkmış zaten ?? Ki Dörtlü riskli çıksa amniyosentez de yaptırmam Bebeğim anomaliyle doğacak olsa bile gebeliğimi sonlandırmam sizce böyleyken gerekli mi ?? Eşime göre her şey gereksiz tartışıyoruz da :))
İkiside güzel cnm.mustela bi tık daha alinabilir.fiyat fayda bakımından...Bu arada ikinci trimester da lekelenmeler olabiliyomus , benim cildimde musait gunes lekelenmesine , mustela Ile babe arasinda kaldim siz hangi gunes kremlerini kullaniyosunuz?
O emzirme koltuguna ben de taktım kafayı ama sallanan tavsiye etmiyorum kalkması zor oluyor bebekleben hala devam ediyorum yaa, sormadım o da söylemedi. gynoferon demir ilacı kullanıyorum sadece.
merve100 canım ben oda için sadece duvar kağıdına karar verdim, ve kesin emzirme koltuğu istiyorum. Bakalım, sağlıkla gelsinler de elinden geleni yapar anneleri
Benim doktorum bana bunu verdi hamileler içinmişBu arada ikinci trimester da lekelenmeler olabiliyomus , benim cildimde musait gunes lekelenmesine , mustela Ile babe arasinda kaldim siz hangi gunes
kremlerini kullaniyosunuz?
Bende mustelaya daha sıcak bakiyodum bugün aliyim hemen o zaman :)İkiside güzel cnm.mustela bi tık daha alinabilir.fiyat fayda bakımından...
Hormon artışından oluyomus Canim malesefdemek ondan karın boşluğumda kararma oldu :S biraz kazıdım ama lekeli kaldı pis gibi duruyor. ama güneş gelmediki oraya neden oluyor acaba ?
Daha başımıza neler gelicek bakalim bende kilo almadım daha ama o kadar yaglanmama rağmen üst bacaklarim çatlamış birazYa bende en olmadık yerde oluştu kararma oraya Güneş gelmedi bişey olmadı nasıl oldu anlamadımdoktora sormaya da çekindim yine Şükürler olsun ki yüzümde falan oluşmadı
Daha başımıza neler gelicek bakalim bende kilo almadım daha ama o kadar yaglanmama rağmen üst bacaklarim çatlamış biraz
Buna da bakiyim cnm duymustum zatenBenim doktorum bana bunu verdi hamileler içinmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?