2016 Ocak AnneLeri..

Ya kizlar karnimin alt kisimlarinda bolgesel sertlesmelrr oluyo cuma gibi olmustu bide bu sabah oldu varmi bu haftalarda böyle birşey yaşayan? Sonra hemen geciyo gerçi ama bilemedim

Ya kizlar karnimin alt kisimlarinda bolgesel sertlesmelrr oluyo cuma gibi olmustu bide bu sabah oldu varmi bu haftalarda böyle birşey yaşayan? Sonra hemen geciyo gerçi ama bilemedim
Bende de oluyo canim.doktora sordum geçen hafta gittigimde bu haftalarda normal dedi.benim genelde sabahlari oluyor.

benimde büyümyor çok çok dar giyersem gözüküyor. içkarnımız geniş demekki öle düşünüyorum artık
Aynen canim kimininki 5.aydan sonra çıkıyor.geçen birini gördüm.7.5 aylık hamileymiş söyledi de öyle anladım.benim 4 ay yeni bitti.dun gayet bol bi elbise giydim.bi mağazaya girdik.çalışan kız diyoki siz egilmeyin.anladı hemen.benim iç karnım dar.yemek yedigimde bile kocaman oluyor bazen.

normalde benimde hemen çıkardı yemek yediğimde hamileliğimdede öyle olacak sandım. ama 5kiloda verdim ya karnımda bayağı yer açıldı sanrım :) bende elbise baktım geçen haftalar ben demeden kimse anlamamıştı :) normal hafif göbekli biri sanmışlar beni. daha gram bile almadım ya bebeğim büyüsünde yeter bana. 11 ağusosta randevum var. çok merak ediyorum kilosunu boyunu

Kızlar nasılLiz umarım hepiniz iyisinizdir nasıl hazırlık yapıyormusunuz bu arada 2 testten sonrasını yaptıran varmı öptüm hepinizi

Benim hamileligimde bulantim falan olmadi.yan gel yat 5 kilo aldim :) sağlıklı olsun da göbek mühim diil.ebru şallı ece erken azıcık göbekle koca bebekler dogurdular.hem daha güzel.doğuma gircen cikcan eskisi gibisin bu arada biz anadolu hastane sini biraktik.bu hafta medicanaya gideceğiz kismetse.

Herkes e hani giyip duruyor. Eşim bile bugün denize girerken bikiniyleydim sanki gaz varmış gibi hafif Şiş karnım hiç hamileye benzemiyorsun dedi valla öyle :/

Herkes e hani giyip duruyor. Eşim bile bugün denize girerken bikiniyleydim sanki gaz varmış gibi hafif Şiş karnım hiç hamileye benzemiyorsun dedi valla öyle :/
Ehehe yapcak bisi yok bizde böyle deseydin :) etraftan gelen e hani,a çok kilo almissin bilmem ne yorumlarına gıcık oluyorum ben.hamislere laf yok :)

ben hala gidiyorum aynur hanıma, doktorum izinde , bende şehir dışındaydım denk düşemedik 11 ağustosa kaldı artık :) ama sürekli altımı ıslak hissediyorum idrarım gelecek gibi hissediyorum acaba idrar yollarımımı üşüttüm eğer bikaç gün daha böyle dewam ederse direk doğum hastanesine gidicem.

Bende de oluyo canim.doktora sordum geçen hafta gittigimde bu haftalarda normal dedi.benim genelde sabahlari oluyor.
Benimde sabahlari oluyo cnm , ya net.e kasilma yazinca hic ic acici seyler cikmiyo da , brazen cok arastirmamak lazim :/ Sagol ya icim rahatladi suan:)

benimde büyümyor çok çok dar giyersem gözüküyor. içkarnımız geniş demekki öle düşünüyorum artık
Benimde disarda kimse anlamiyo, mide bulantilarindan ne aldim ne verdim ama 3 4. Gundur Dar kiyafetlerle evde baya farketmeye basladim gobegimi:) o bana Ben ona alismaya calisiyoruz

Benim göbeğim sola doğru yamuk duruyor sol taraf daha Şiş bebekte o tarafta hissediyorum bazen sağa geçince kasılmalar oluyor bakıyorum hemen karnım normal Şekil almış

merhaba sevgili anneler can-lar ben size bi soru sorucaktım merhaba arkadaşlar benim adetime 6 gün var ama 11 gün kala dan beri göğüslerim acımaya başladı birde ishal oldum karnım çok ağrıdı sonra geçti şuanda sürekli gaz problemim var .. bide kasıklarıma iğne batıo gibi ..görüslerim bomba gibi çok acıo 9 aylık evliyim ve hiç korunmadık doktara gittik bebek için sorun yok dedi sizce bu ay olmuş olabilir mi

Herkese merhaba, tatil bitti, döndük. Hiç girememiştim siteye. Bugün geriye dönük okudum. Genelde benzer şeyleri yaşıyoruz.

Benim çevremdeki arkadaşların da hepsi gecen yıl doğum yaptılar durmadan her karşılaştığımızda göbeğine bakıyorlar gözleri üstümde normalde hic gobegim yoktu dikkat cekiyor sanirim ama yani büyümüş buyumemis bu kıyafetle çok belli falan deyip duruyorlar. Bende diyorum allah allah ikiz yani ki 4 ayı geçtim tabiki belli olacak gecen seneyi hatırlıyorum da hepsinin karni benden büyüktü anlamıyorum bu insanlari. Bebislerim saglikli olsunlar da gerisi muhim degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…