2016 ocak anneleri :)

Binlerce şükür Allahima bende bugün pozitif sonucumu aldım.Allah saglikla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah
Çok sevindim canım. Şimdi sırada keseyi görüp kalp atışını duymak var. Bende 4 +5 teyim. Salı günü kontrolum var. Doktorun kimdi senin ?

Teşekkür ederim Allah imsağlıkla kucagimiza almayida nasip etsin inşallah. Brnim izmir kaan bozkurt doktorum. bisry sorcam benim transfer sonrasida çok belirtim yoktu ama iki gündür sadece gogus agrissi var başka hiç bisry yok çok tedirginim bu yuzdende pazartesi trkrar tahlilim var nolur dua edin iyi çıksın

Teşekkür ederim Allah imsağlıkla kucagimiza almayida nasip etsin inşallah. Brnim izmir kaan bozkurt doktorum. bisry sorcam benim transfer sonrasida çok belirtim yoktu ama iki gündür sadece gogus agrissi var başka hiç bisry yok çok tedirginim bu yuzdende pazartesi trkrar tahlilim var nolur dua edin iyi çıksın
Hayirlisi olsun ins guzel haberlerini alalim.belirti arama hemen illaki belirti olacak diye kural yok canim bence de cogu yasanan belirti psikolojik kullandigimiz ilaclar hormon ilaclari hepsi tavan yapmis durumda.

Herşey yolunda demek rahat ol. Benimde izmir erol tavmergn. En belirgin belirti bu. Kan değerin kaç çıktı ilk tahlilde ? İlk deneme mi ?

Herşey yolunda demek rahat ol. Benimde izmir erol tavmergn. En belirgin belirti bu. Kan değerin kaç çıktı ilk tahlilde ? İlk deneme mi ?
Inşallah yarun degerim çoook guzel çıkacak. Benim ikinci denemem ilki erol beydeydi.. kısmet kaan bozkurttaymis.ilk degerim yüksek çıktı çok şükür hatta ikiz olabilir dediler bakalım kısmet

Kızlaar ben de varımmmmm. Hepinimize hayırlı olsun evletlerımızzz. 7 mayısta 5. gün transferi oldum. 12.gün 880 14.gün 3372 değerlerim. yarın dr a gidicem keseyi veya keseleri görürüz inşallah.

Merhabalar herkese :KK52:

Hepimizin hamileligi saglikla gecsin insallah:nazar::anneadayı:

Be yurtdisinda yasiyorum, 3,5 yildir ugrasiyorduk. Daha önce yine tup bebekle olan bir kimyasal gebeligim oldu. Cok sukur simdi hersey yolunda. 6+6 da kalp atisimizi ve kesemizi görduk :KK51::nazar:

Darisi henuz görmemislerin basina.:KK15:

Merhabalar herkese :KK52:

Hepimizin hamileligi saglikla gecsin insallah:nazar::anneadayı:

Be yurtdisinda yasiyorum, 3,5 yildir ugrasiyorduk. Daha önce yine tup bebekle olan bir kimyasal gebeligim oldu. Cok sukur simdi hersey yolunda. 6+6 da kalp atisimizi ve kesemizi görduk :KK51::nazar:

Darisi henuz görmemislerin basina.:KK15:
Amin inşallah canım. Yarın kontrolüm var belki kese görünür :)

Kızlaar ben de varımmmmm. Hepinimize hayırlı olsun evletlerımızzz. 7 mayısta 5. gün transferi oldum. 12.gün 880 14.gün 3372 değerlerim. yarın dr a gidicem keseyi veya keseleri görürüz inşallah.
Tebrikler canım. Mucizeler Allahın izniyle gerçek oldu desene. :)

Kizlar benm de 9mayista yransfer oldu 3gun embriyosu 11.gün 68 14.gün 255 cikti dün kanamm oldu cok korkuyorm profestan igne yapicam normalde ctesi kese icin gidicektik kanama olunca dr yarin yine test yapmami istedi dua edin kizlar bisey olmamis olsn kucuk mucizeme.

Kizlar benm de 9mayista yransfer oldu 3gun embriyosu 11.gün 68 14.gün 255 cikti dün kanamm oldu cok korkuyorm profestan igne yapicam normalde ctesi kese icin gidicektik kanama olunca dr yarin yine test yapmami istedi dua edin kizlar bisey olmamis olsn kucuk mucizeme.
Canım diğer forumdan hatırlıyorum seni. İnşallah bişey olmaz içini ferah tut dua et bol bol yat dinlen.

X