5. gün embriyosu iki tane canım :)Inşallah bu sefer seninle birlikte olur ve kucağına alırsın kaçıncı gün embriyosu
ay hadi inşallah sonuda kavusursun meleklerine:)Kızlar merhaba. Olumlu sonuç alanlar hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah' in izniyle kulağınıza alirsiniz. Olumsuz sonuçlananlar inşallah yine yapacaklari ilk denemelerinde olur. Bekleyenlerin de olumlu sonuçlanır inşallah. Ben kasım başlığına da yazdim aralik başlığına da ocaka da :) kasımda basladik ama bir türlü transfer olmadi. Sonunda net bir tarih verildi 8 şubat. Bu başlığa da uygun benim durumum :)
ekledim canım pozitif olur inşallah herkesinnnnnUmuttt listeye beni de ekle unutmuşum söylemeyi 25 ocak 6 Şubat 5.gun
Ay ne güzel dilekler bunlar ya çok teşekkür ederim sen de inşallahhhh kavuşursun canim benim. Hangi başlığa yazdiysam daha iki transfer olacağını söylemeden güzel dileklerde bulunanlar çoğul konuştular. Allah söyletiyor galiba. Ikisi mi tutacak ne :)ay hadi inşallah sonuda kavusursun meleklerine:)
inşallah canım inşallahhhhh :))))Ay ne güzel dilekler bunlar ya çok teşekkür ederim sen de inşallahhhh kavuşursun canim benim. Hangi başlığa yazdiysam daha iki transfer olacağını söylemeden güzel dileklerde bulunanlar çoğul konuştular. Allah söyletiyor galiba. Ikisi mi tutacak ne :)
ekledm canım bnm inşallah yanına da yazarız kocaman pozitif diye
ekledm canımBeni de ekleyin, 28 ocak transfer yapildi 5.gun embriyosu, 12 subat tahlil gunu,ama ben o kadar beklemicem,14 gun beklemenin manasi yok
Canim benimde 25 ocak transfer edildi bugün test yaptım çıkmadı sende yarın yaparsan benimle aynı gün olmuş oluyor yapma derim hüsran oluyo sonra bak bugün ümitlerim bitmiş gibiydi hepUmut bugün bi değişiklik varmı canım sende ben yarın test yapmak için hazırladım kendimi hemde sabah uyanır uyanmaz
canımmm bende sana yazacaktım ya ben bugün bir çılgınlık yaptım sabah test yaptım :)çok hafif silik çizgi çıktı ama emin olamadım bu kadar erken çıkmazdı hayatta. bence ovitrelle nin etkisi bunlar. sabah tekrar yapıcam eğer daha belirgin olursa rahatlıcam ama olmazsa kesin ilaçlardan dicem :)Umut bugün bi değişiklik varmı canım sende ben yarın test yapmak için hazırladım kendimi hemde sabah uyanır uyanmaz
canım ama bak test yaparken herşeye hazılrıklı olarak yap sonuçta çok erken moralini bozma bence. 7 8. gün bile hafif çıkabilir hatta hiç idrarda çıkmadan kanda çıkabilir . o yüzden eğer üzülmeyeceksen test yap üzüleceksen hiç yapma. bebişleride kendinide üzmeCanim benimde 25 ocak transfer edildi bugün test yaptım çıkmadı sende yarın yaparsan benimle aynı gün olmuş oluyor yapma derim hüsran oluyo sonra bak bugün ümitlerim bitmiş gibiydi hep
canım ama bak test yaparken herşeye hazılrıklı olarak yap sonuçta çok erken moralini bozma bence. 7 8. gün bile hafif çıkabilir hatta hiç idrarda çıkmadan kanda çıkabilir . o yüzden eğer üzülmeyeceksen test yap üzüleceksen hiç yapma. bebişleride kendinide üzme
sabah bende yaptım canım ama çıkmayacağını düşünerek yaptım daha 5. gün düşünsene benm geçen yılki tedavmde 8. gün çok çok az çıkmıştı 9. gün belirmişti. ama burada bir arkadaşı okudum 10. gün idrar testi negatif ama kan 300 çıkmış düşünseneBende aynı şeyi söylüyorum umutcum .. elini teste bulama diyorum .be yaptım böyle bi hata bütün günüm kötü geçti
evet canım sabah bende ayni doktora gittigim bi arkadasin 5. Günde idrarda çıkmış oyüzden yapmıştım çıkmadı silik milik hiç bişey yok bilmiyorum ya .... seninde silik de olsa çıkmış sanırım yanlış anlamadiysam inş devam edersabah bende yaptım canım ama çıkmayacağını düşünerek yaptım daha 5. gün düşünsene benm geçen yılki tedavmde 8. gün çok çok az çıkmıştı 9. gün belirmişti. ama burada bir arkadaşı okudum 10. gün idrar testi negatif ama kan 300 çıkmış düşünsene
canım çıktı da ben ilaçlardan diye düşünüyorum çok erken çünkü. çatlatma iğnesinin etkisi devam ediyor bence. birde aslında bugün daha 4. gün trasnfer günü sayılmıor ya. birde herkes farklı unuma seninki daha geç geçebilir idraraevet canım sabah bende ayni doktora gittigim bi arkadasin 5. Günde idrarda çıkmış oyüzden yapmıştım çıkmadı silik milik hiç bişey yok bilmiyorum ya .... seninde silik de olsa çıkmış sanırım yanlış anlamadiysam inş devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?