2016 ocak subat ayinda tup bebek sonucu icin gun sayanlar buyrun.....

Kızlar merhaba. Olumlu sonuç alanlar hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah' in izniyle kulağınıza alirsiniz. Olumsuz sonuçlananlar inşallah yine yapacaklari ilk denemelerinde olur. Bekleyenlerin de olumlu sonuçlanır inşallah. Ben kasım başlığına da yazdim aralik başlığına da ocaka da :) kasımda basladik ama bir türlü transfer olmadi. Sonunda net bir tarih verildi 8 şubat. Bu başlığa da uygun benim durumum :)
ay hadi inşallah sonuda kavusursun meleklerine:)

ay hadi inşallah sonuda kavusursun meleklerine:)
Ay ne güzel dilekler bunlar ya çok teşekkür ederim sen de inşallahhhh kavuşursun canim benim. Hangi başlığa yazdiysam daha iki transfer olacağını söylemeden güzel dileklerde bulunanlar çoğul konuştular. Allah söyletiyor galiba. Ikisi mi tutacak ne :)

Ay ne güzel dilekler bunlar ya çok teşekkür ederim sen de inşallahhhh kavuşursun canim benim. Hangi başlığa yazdiysam daha iki transfer olacağını söylemeden güzel dileklerde bulunanlar çoğul konuştular. Allah söyletiyor galiba. Ikisi mi tutacak ne :)
inşallah canım inşallahhhhh :))))

Beni de ekleyin, 28 ocak transfer yapildi 5.gun embriyosu, 12 subat tahlil gunu,ama ben o kadar beklemicem,14 gun beklemenin manasi yok

Umut bugün bi değişiklik varmı canım sende ben yarın test yapmak için hazırladım kendimi hemde sabah uyanır uyanmaz:KK56:
Canim benimde 25 ocak transfer edildi bugün test yaptım çıkmadı sende yarın yaparsan benimle aynı gün olmuş oluyor yapma derim hüsran oluyo sonra bak bugün ümitlerim bitmiş gibiydi hep:KK43:

Umut bugün bi değişiklik varmı canım sende ben yarın test yapmak için hazırladım kendimi hemde sabah uyanır uyanmaz:KK56:
canımmm bende sana yazacaktım ya ben bugün bir çılgınlık yaptım sabah test yaptım :)çok hafif silik çizgi çıktı ama emin olamadım bu kadar erken çıkmazdı hayatta. bence ovitrelle nin etkisi bunlar. sabah tekrar yapıcam eğer daha belirgin olursa rahatlıcam ama olmazsa kesin ilaçlardan dicem :)

Canim benimde 25 ocak transfer edildi bugün test yaptım çıkmadı sende yarın yaparsan benimle aynı gün olmuş oluyor yapma derim hüsran oluyo sonra bak bugün ümitlerim bitmiş gibiydi hep:KK43:
canım ama bak test yaparken herşeye hazılrıklı olarak yap sonuçta çok erken moralini bozma bence. 7 8. gün bile hafif çıkabilir hatta hiç idrarda çıkmadan kanda çıkabilir . o yüzden eğer üzülmeyeceksen test yap üzüleceksen hiç yapma. bebişleride kendinide üzme

canım ama bak test yaparken herşeye hazılrıklı olarak yap sonuçta çok erken moralini bozma bence. 7 8. gün bile hafif çıkabilir hatta hiç idrarda çıkmadan kanda çıkabilir . o yüzden eğer üzülmeyeceksen test yap üzüleceksen hiç yapma. bebişleride kendinide üzme
:KK20::KK20:Bende aynı şeyi söylüyorum umutcum .. elini teste bulama diyorum:KK39: .be yaptım böyle bi hata bütün günüm kötü geçti

:KK20::KK20:Bende aynı şeyi söylüyorum umutcum .. elini teste bulama diyorum:KK39: .be yaptım böyle bi hata bütün günüm kötü geçti
sabah bende yaptım canım ama çıkmayacağını düşünerek yaptım daha 5. gün düşünsene benm geçen yılki tedavmde 8. gün çok çok az çıkmıştı 9. gün belirmişti. ama burada bir arkadaşı okudum 10. gün idrar testi negatif ama kan 300 çıkmış düşünsene

sabah bende yaptım canım ama çıkmayacağını düşünerek yaptım daha 5. gün düşünsene benm geçen yılki tedavmde 8. gün çok çok az çıkmıştı 9. gün belirmişti. ama burada bir arkadaşı okudum 10. gün idrar testi negatif ama kan 300 çıkmış düşünsene
evet canım sabah bende ayni doktora gittigim bi arkadasin 5. Günde idrarda çıkmış oyüzden yapmıştım çıkmadı silik milik hiç bişey yok bilmiyorum ya .... seninde silik de olsa çıkmış sanırım yanlış anlamadiysam inş devam eder

evet canım sabah bende ayni doktora gittigim bi arkadasin 5. Günde idrarda çıkmış oyüzden yapmıştım çıkmadı silik milik hiç bişey yok bilmiyorum ya .... seninde silik de olsa çıkmış sanırım yanlış anlamadiysam inş devam eder
canım çıktı da ben ilaçlardan diye düşünüyorum çok erken çünkü. çatlatma iğnesinin etkisi devam ediyor bence. birde aslında bugün daha 4. gün trasnfer günü sayılmıor ya. birde herkes farklı unuma seninki daha geç geçebilir idrara

Herkese merhaba, ben ocak topiginden sanslianne nikim, engellediler giremiyorummm. Listeye beni de ekle, cnm, 23 ocak transfer, 5 günlük 2 embriyo. 1 subat test günüm)

Back
X