Benim de aynı oldu ya.gece kaşıntıya uyandım valla.krem sürdüm geçmedi.bi de ucuna hiç bi şey sürmemek gerekiyomuş.balı ne şekilde uyguluyosun canım?ucuna sürmüyosun di mi?ne kadar bekletiyosun, etkisi ne kadar sürüyo?Mide bulantım geçti ama bogazim acildi :) birde goguslerim simdiden cok sisti ve kasiniyor, derileri soyuluyorgecen gun bir arkadasim bal surmemi onerdi. Aklinizda bulunsun bal acayip iyi geliyor. Onun disinda sabirsizlikla doktor randevumu bekliyorum :)
Canım çok geçmiş olsun.Allah beterinden korusun .dikkat et kendineKizlar duramadim gittim doktora icerde bebegin esinin yaninda kanama olmus haftafa 1 igne verdi birini vurdurdum bide progesteron verdi ona baslicam iyiki gitmisim ayakta kalmak yasak hersey yasak yatmaya devam artik o iyi olsun da
İnş canım allah bebeğini sana bağışlasın güzel haberlerini bekliyorumInsallah canim sorarim haftaya tekrar gidecegim kanamanin durumuna bakacak gecip gecmedigine inşallah güzel haberlerle donerim
Ben gece yatarken ucuna bal surdum. Sabah kalktigimda duzelmisti. Kuzenim dogum yaptikBenim de aynı oldu ya.gece kaşıntıya uyandım valla.krem sürdüm geçmedi.bi de ucuna hiç bi şey sürmemek gerekiyomuş.balı ne şekilde uyguluyosun canım?ucuna sürmüyosun di mi?ne kadar bekletiyosun, etkisi ne kadar sürüyo?
Lansinoh alıcam ben de sanırım.çok memnunmuş herkes.
Benim uclari pul pul olmustu. Gece yatarken bal surdum uclarina, gogus pedi koydum sabaha kadar gecti. Ucuna birsey koymak neden iyi degilmis ki dogum yapincada goguslere bal cok iyi geliyor. Kimyasal surmekten daha iyi degil mi?Benim de aynı oldu ya.gece kaşıntıya uyandım valla.krem sürdüm geçmedi.bi de ucuna hiç bi şey sürmemek gerekiyomuş.balı ne şekilde uyguluyosun canım?ucuna sürmüyosun di mi?ne kadar bekletiyosun, etkisi ne kadar sürüyo?
Lansinoh alıcam ben de sanırım.çok memnunmuş herkes.
Saol canim benim amin hepimizi korusun dikkat ediyorum canim da iste oldu mu oluyo aksilik rabbim beterinden korusunCanım çok geçmiş olsun.Allah beterinden korusun .dikkat et kendine
Saol canim amin inşallah allah razı olsun hepinizdenİnş canım allah bebeğini sana bağışlasın güzel haberlerini bekliyorum
Benimde cok agri oluyor ya kasiklarmdaKasiklarima agrilar griyor arada rahim buyudugu icin mi acaba bide ne zaman gobusum cikacak :)
benmde rahim içinde sızlamalarım cok oluyoBenimde cok agri oluyor ya kasiklarmda
Canım günaydın.dikkat et kendine iyiyşm diye yüklenme okadar.ben de iyiyim diye çok ayakta kalınca aşırı yoruluyorum yine.Allah korusun hepimiziBu hafta cok yogundum.sanki hamile degilmisim gibi hic durmadim.vucut bu tempoya ancak bu kadar dayandi.bugun yerimden kalkamiyacak durumdayim.agrimayan yerim yok.benden haberler boyle. Sizlerin iyi olduguna sevindim
Tabi ki de kimyasal hiç iyi değil.sadece uçlardaki süt kanallarının çıkışları tıkanabiliyomuş.o yüzden uçlara bi şey sürmeyin diyolar.ama tabi iyi geliyosa ne ala..Ben gece yatarken ucuna bal surdum. Sabah kalktigimda duzelmisti. Kuzenim dogum yaptik
Benim uclari pul pul olmustu. Gece yatarken bal surdum uclarina, gogus pedi koydum sabaha kadar gecti. Ucuna birsey koymak neden iyi degilmis ki dogum yapincada goguslere bal cok iyi geliyor. Kimyasal surmekten daha iyi degil mi?
ben kullanıyorum gunde bır defa ackarnına doktorum bana bu ılacı ıctıkten sonra cay süt ve süt ürünlerini kullanmamı söyledı bir saat boyunca bende o yuzden sabah kalkıp ılacı ac ıcıormm yatıorum tkrar zmn gecms oluoGünaydın hanımlar dr bana gynoferon yazdı ama nasıl kullanacağımı soylemdi sadece günde bi defa dedi kullanım şekline baktım aç karınla diyo acaba siz nasıl kullanıyorsunuz
Tşk canımben kullanıyorum gunde bır defa ackarnına doktorum bana bu ılacı ıctıkten sonra cay süt ve süt ürünlerini kullanmamı söyledı bir saat boyunca bende o yuzden sabah kalkıp ılacı ac ıcıormm yatıorum tkrar zmn gecms oluo
Ben çok aldım Yarın 17. Hafta olacamMerhaba kızlar merak ettim de kilo almalar başladı mı benim 15.haftam hemen hemen 2 kilo aldım
Ben daha yarım kilo filan aldm sanirim ama daha 2 haftadir yemek yiyorum tabi kusmalarim günlük rutin her sabah devam ediyorMerhaba kızlar merak ettim de kilo almalar başladı mı benim 15.haftam hemen hemen 2 kilo aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?