- 16 Ekim 2014
- 2.160
- 2.354
- 133
- 32
Canim sirt ustu yattigin zaman gobeginin altinda bisiler tekmelio hafif hafif bende o zaman anliorum bi kac sefer yapio bazen 5 6 defa da yapior onunla konus ve bekle bakalim ne olacakHayır ya daha hissetmedim ki hissetsemde anlar mıyım bilmiyorum ilk bebek bazen sertleşiyor karnım bi tarafa toplanıyo yıne yumuşuyor 17. Hafta bugun
Hayırlı olsun oğKandiliniz mübarek olsun bayanlarrr
Ben bugün bebeğinin cinsiyetini öğrendim sonunda :) yüzük testi, ikili tarama kan değeri, yastık testi doğru çıktı :) Erkekmis
İnş hem sanırsızlanıyorum hem endişeleniyorum bide huzlı bi şekildemi vuruyo yoksa ara sıra mı karnım hep atıyo daHafif hafif vuruyo canim.toplanma seklinde degildir.o ilerleyen zamanlarda olur oyle bence.gaz hareketleri onlar sanirim.bebegin hareketlerini hissettigin zaman anlayacaksin farki.1-2haftaya hissetmeye baslarsin
Göbeğin altı atıyo ama bence bebek değil göbek kaslarıCanim sirt ustu yattigin zaman gobeginin altinda bisiler tekmelio hafif hafif bende o zaman anliorum bi kac sefer yapio bazen 5 6 defa da yapior onunla konus ve bekle bakalim ne olacak
27. Haftaya kadar bekleyecem almıyacam bişeyKızlar cicis almaya başladınız mi
Yok canim hizli degil daha cok kucuk olduklari icin.ama su bi kac gundur daha hissedilir bi sekilde tekme atiyo.ara sira oluyo canim surekliyse bagirsak hareketleridir o.kimileri gec hissediyo kimisi benim gibi cok erken.birazcik daha sabretmen lazimHayırlı olsun oğ
İnş hem sanırsızlanıyorum hem endişeleniyorum bide huzlı bi şekildemi vuruyo yoksa ara sıra mı karnım hep atıyo da
Ben deniycem bakalim dogru mu cikacak.benimki erkek birde gidip kiza oturuyomusum1 yastığın altına makas , diğer yastığın altna bıçak koyuyolar . birinin ustune oturuyosun. Bıçakla erkek , makassa kız derler :)
İlk gebelikte 22. Haftaya kadar da hissedilmeyeniliyor muş inş erken hissederim rahatlarım biraz hep acaba iyi mi şüphesi zorYok canim hizli degil daha cok kucuk olduklari icin.ama su bi kac gundur daha hissedilir bi sekilde tekme atiyo.ara sira oluyo canim surekliyse bagirsak hareketleridir o.kimileri gec hissediyo kimisi benim gibi cok erken.birazcik daha sabretmen lazim
Göbek çizgisi göbek deliğini yukarısını gecerse erkek geçmese kizmış diyorlar bana erkek dedi dr ama benim geçmiyorBen deniycem bakalim dogru mu cikacak.benimki erkek birde gidip kiza oturuyomusum
Ufak tefek kiyafet aldik biz de dayanabildigim yere kadar almamaya calisacagim ama baya zorlanıyorum27. Haftaya kadar bekleyecem almıyacam bişey
hayırlj olsun ya cinsiyet değişse diyede almıyorum 27. Haftada kesinleşir inşUfak tefek kiyafet aldik biz de dayanabildigim yere kadar almamaya calisacagim ama baya zorlanıyorumkocış zorla çıkarıyor mağazadan beni
Onlarin hepsi hurafe canim ya benim gecti erkek.seninki gecmiyo o da erkek.ben artik hic inanmiyorum bunlara.Göbek çizgisi göbek deliğini yukarısını gecerse erkek geçmese kizmış diyorlar bana erkek dedi dr ama benim geçmiyor
inşallah. Aynen ya hırafe hepsi kılar yukarıya bakarsa erkek aşağıya bakars akız böyle bi saçmalın daha var hamile değilkende yukarıya bakıyordu hepsi akıl karıştırmak içinOnlarin hepsi hurafe canim ya benim gecti erkek.seninki gecmiyo o da erkek.ben artik hic inanmiyorum bunlara.
Ben ilk hamileligimde de cok erken hissetmistim10-12haftalikken falan hissetmeye baslamistim.herkesinki farkli oluyo canim.sonralari ayak parmaklarina elparmaklarina kadar sayabiliyodum karnimda.bi arkadasim 2 cocugunda da hic farkmemis ben soyleyince sasiriyodu .endiselenecek bisey yok canim 1-2 haftaya hissedersin sende
Gorursun canim merak etme.belki gostermiyodur senin ki.yerim onun pipisini benBen içiyorum canım vitamin,çok da iyi geliyo.yürüdükçe de açılıyo insan gerçekten.
Oh iyi olmuş o ne ücret alıyolar her şeye
Biz göremedik pipi.hayırlısı bakalım..
Aynen.bak sana bi yontem.kola varsa bi bardak ic yada cikolata ye.uzan koltuga bacaklarini karnina dogru cek yat oyle.o zaman daha cok hissediliyo tekmeleri.dene bakalim hissedebilecekmisininşallah. Aynen ya hırafe hepsi kılar yukarıya bakarsa erkek aşağıya bakars akız böyle bi saçmalın daha var hamile değilkende yukarıya bakıyordu hepsi akıl karıştırmak için
Deniyorum şimdiAynen.bak sana bi yontem.kola varsa bi bardak ic yada cikolata ye.uzan koltuga bacaklarini karnina dogru cek yat oyle.o zaman daha cok hissediliyo tekmeleri.dene bakalim hissedebilecekmisin
Elimi karnima koyayım mıDeniyorum şimdi
Cok cekme canim normal yatis pozisyonunda yat.tatli yedikten sonra hareket edermis yada kola ictikten sonra.doktorlar genelde yanilmiyo canim.pipidir kesin oSanki bi kıpırtı oluyo Ama bacaklarımı çekince karnımda ağrı olduyo bişey daha canım 16. Hafta erkek dedi eşim eminmisiniz dedi tabi bak bu pipisi gördükte yinede oğlm demiyorm ya kız olursa eğer pipi görünse ki gördük kesin mi ve o pipi mi
Gorursun canim merak etme.belki gostermiyodur senin ki.yerim onun pipisini ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?