Normal canim hormonlardan.benimde ilk haftalarda oyleydi hic istemiyordum gecti sonra.Kizlar bnde cinsel istek azaldi sanrm neden boyle oluyo anlamadm :)
Hee iyi ya kendmi bakmsz hissedym galiba ondan da oluyo kendmi yormaym dye hc bsy yapasm gelmyo gecer insaallah :)Normal canim hormonlardan.benimde ilk haftalarda oyleydi hic istemiyordum gecti sonra.
Konu acilmisken sorayim o zaman cinsel iliski tehlikeli mi acaba doktora sormadimKizlar bnde cinsel istek azaldi sanrm neden boyle oluyo anlamadm :)
Degil canim.ama zaten tehlike gorurse doktor iliskiye girmeyin diye soyluyoKonu acilmisken sorayim o zaman cinsel iliski tehlikeli mi acaba doktora sormadim
Hormonlar surekli degisiyo canim.gecer bi sure sonra merak etmeHee iyi ya kendmi bakmsz hissedym galiba ondan da oluyo kendmi yormaym dye hc bsy yapasm gelmyo gecer insaallah :)
orkuyorm canım ilişkiden eşimde çekiniyo bişi olur diyo yapmıyorzHormonlar surekli degisiyo canim.gecer bi sure sonra merak etme
Iyim canim şükür ama ara ara lekem gelio sali kontrol var bakalim inşallah iyidir herseyGöbeğin altı atıyo ama bence bebek değil göbek kaslarıSen nasıl oldun bebek ne durumda
Ben ilk hamileligimde de bi sorun yasamadim cok sukur.sadece son 5 gun varken doktor yasakladi o da karaciger enzimlerim yukselip kan testim cok kotu ciktigi icin.bunda da sorduk yapabilirsiniz dedi.korkacak bisey yok canim sakincali bi durum olsa doktor soylerBen k
orkuyorm canım ilişkiden eşimde çekiniyo bişi olur diyo yapmıyorz
Sevindim . o kanın dışarıya çıkması gerek canm dr bana öyle demişti yanı lekelenmenin pis kanın temiZlenmesi demek imşallah salıya kadar bişeycik kalmaz iyi olursunuzIyim canim şükür ama ara ara lekem gelio sali kontrol var bakalim inşallah iyidir hersey
Doktor sıkıntı yok dedi ama yinede bebeği tam hissetmeyene kadar düşünmüyormBen ilk hamileligimde de bi sorun yasamadim cok sukur.sadece son 5 gun varken doktor yasakladi o da karaciger enzimlerim yukselip kan testim cok kotu ciktigi icin.bunda da sorduk yapabilirsiniz dedi.korkacak bisey yok canim sakincali bi durum olsa doktor soyler
Ben onu kullanamadm canm kokusu midemi bulandiriyordu doktorum değiştirdi simdiki cok iyi cok rahatimDecavit kullanan arkadaslar nasil ve.ne.zaman iciyraunuz ben yeni baslayacagim
Ne kullaniyrsun ki cnmBen onu kullanamadm canm kokusu midemi bulandiriyordu doktorum değiştirdi simdiki cok iyi cok rahatim
Vinalacimmunitum adi canim baya uzunNe kullaniyrsun ki cnm
Ben de en başından beri onu kullanıyorum çok memnunum. Sonuna kadar da iç dedi..Vinalacimmunitum adi canim baya uzun
Bende cok memnunum canim hic bir yan etkisi yokBen de en başından beri onu kullanıyorum çok memnunum. Sonuna kadar da iç dedi..
Gecen haftalarda bende de olmusdu ama şükür geçti baya cekmisdim ilac da atmadm ama tansiyonum normal benim canm bence sen doktorunu ara sorKızlar son bikaç gündür inanılmaz başım ağrıyo,ensemden başlıyo,gözlerime kadar vuruyor.tansiyonum da düşük hep.siz de yaşıyor musunuz ? İlaç da içmedim inatla ama çok zorlanıyorum. Neden olur,ne iyi gelir ki?
Sağol canım, susuzluktan olabilirmiş.ben çok içemiyorum malesefGecen haftalarda bende de olmusdu ama şükür geçti baya cekmisdim ilac da atmadm ama tansiyonum normal benim canm bence sen doktorunu ara sor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?