2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Ben k

orkuyorm canım ilişkiden eşimde çekiniyo bişi olur diyo yapmıyorz
Ben ilk hamileligimde de bi sorun yasamadim cok sukur.sadece son 5 gun varken doktor yasakladi o da karaciger enzimlerim yukselip kan testim cok kotu ciktigi icin.bunda da sorduk yapabilirsiniz dedi.korkacak bisey yok canim sakincali bi durum olsa doktor soyler

Doktor sıkıntı yok dedi ama yinede bebeği tam hissetmeyene kadar düşünmüyorm

Kızlar son bikaç gündür inanılmaz başım ağrıyo,ensemden başlıyo,gözlerime kadar vuruyor.tansiyonum da düşük hep.siz de yaşıyor musunuz ? İlaç da içmedim inatla ama çok zorlanıyorum. Neden olur,ne iyi gelir ki?

Gecen haftalarda bende de olmusdu ama şükür geçti baya cekmisdim ilac da atmadm ama tansiyonum normal benim canm bence sen doktorunu ara sor

Gecen haftalarda bende de olmusdu ama şükür geçti baya cekmisdim ilac da atmadm ama tansiyonum normal benim canm bence sen doktorunu ara sor
Sağol canım, susuzluktan olabilirmiş.ben çok içemiyorum malesef
tüm vücudum da kupkuru,kaşınmaya başladım.
Bir de siz dr larınıza nasıl hemen ulaşabiliyorsunuz? Benimki muhakkak muayenede oluyo ya da doğumda.adam çok yoğun.bi şey olunca sekreter kızlarla konuşabiliyorum,onlar da aciliyete göre dr.a uygun zamanında sorup beni arıyolar.valla direk arayınca açıyolarsa helal olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…