Ayyy darisi benim başıma. Merakla bekliyorum.Kızlar bebeğim kıpır kıpır maşallah :) hareketlerini hissetmek çok güzel bi duygu:)
Ben hissedemedim daha.tam olarak göbek deliğinin kaç parmak altında hissediyorsunuz.ayırt edemiyorumKızlar bebeğim kıpır kıpır maşallah :) hareketlerini hissetmek çok güzel bi duygu:)
16+5 haftalığıž biz gobek deliğinin 2 parmak altnda . bazen sol tarafında , sağ tarafında hissedyrm :)Ben hissedemedim daha.tam olarak göbek deliğinin kaç parmak altında hissediyorsunuz.ayırt edemiyorum(
Aminn inşallah :)Maşallah canım darısı bize:))
Sana ozelden yazmaya calistim ama ulasmadi sanirim ,Arkadaslar netten biraz arastirma yaptim da decavit ilaci iyice kafami karistirdi. A vitamini iceriyrmus fazlaligi baya zarar filan diyor. Kullananlar lutfen yardim ne zaman ve nasil kullaniyrsunuz. Vucudunuzda bir farklilik oldu mu
Canim.yeni gordum kusura bakmaSana ozelden yazmaya calistim ama ulasmadi sanirim ,
2 haftadır ben de kullanıyorum.sabah kahvaltıdan 1-2 saat sonra iç dedi eczacı.o şekilde kullanıyorum.bende herhangi bir değişikliğe yol açmadı.ayrıca d vitaminim çok düşüktü devit-3 de kullanıyorum gebeliğimin başından beri..akşamları 6 damla..Vitaminlerin ne gibi bir zararı varmış ?Arkadaslar netten biraz arastirma yaptim da decavit ilaci iyice kafami karistirdi. A vitamini iceriyrmus fazlaligi baya zarar filan diyor. Kullananlar lutfen yardim ne zaman ve nasil kullaniyrsunuz. Vucudunuzda bir farklilik oldu mu
Bende hissediyorum ama iki gündür karnimin hopladigini fark ediyorum16+5 haftalığıž biz gobek deliğinin 2 parmak altnda . bazen sol tarafında , sağ tarafında hissedyrm :)
Hadi hayırlısı İnşAllah Mevlam sağsalim kucağınıza aldırsın.Biz de 2 hafta sonra gideceğiz bakalım öğrenebilecekmiyizKizlar doktora gittik bize kiz geliyor :)
Bende doktordan geliyorum bana da bir kız bebiş geliyor. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsinKizlar doktora gittik bize kiz geliyor :)
Allah bağışlasın cok degisik bi duygu[QUOTE post: 46023990, member: 631533"]Bende hissediyorum ama iki gündür karnimin hopladigini fark ediyorumminigim gucleniyor sanirm
Maşallah canim cok sevindim allah bağışlasınBende doktordan geliyorum bana da bir kız bebiş geliyor. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
Maşallah canim allah bağışlasınKizlar doktora gittik bize kiz geliyor :)
Bu sene kiz senesi sanirim okulda dogum yapan bes hocanin kizi varKizlar doktora gittik bize kiz geliyor :)
Nasil bi duygu ben boyle biraz korkuyor gibiyim sanirim iki haftaya hissederim diyorum heyecanla bekliyorum ama hep mi hissediyorsunuz boyle oynayinca ayh falan diyerek tepki veresiniz geliyor mu yoksa alisiyor musunuz. Okuyunca buradan ben duygulandim. Rabbim size bagislasin. Cinsiyeti ne pekiBende hissediyorum ama iki gündür karnimin hopladigini fark ediyorumminigim gucleniyor sanirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?