2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Kızlar alerjik rinit oldum hapşırık,burun akıntısı,tıkanıklık...başım çatlıyo.serum fizyolojik aldım. dr bi ilaç verdi ama mecbur kalmazsan içme dedi.içmedim..
Var mı benim gibi olan,nasıl geçer ki?

Ben bir kac hafta once oldum naneyi kaynatip bir havlu ortup basima buhari rahatlatiyor insani deneyebilirsiniz. Calisiyorsaniz bir kac gun evde kalin derim

Arkadaslar netten biraz arastirma yaptim da decavit ilaci iyice kafami karistirdi. A vitamini iceriyrmus fazlaligi baya zarar filan diyor. Kullananlar lutfen yardim ne zaman ve nasil kullaniyrsunuz. Vucudunuzda bir farklilik oldu mu
Sana ozelden yazmaya calistim ama ulasmadi sanirim ,

Arkadaslar netten biraz arastirma yaptim da decavit ilaci iyice kafami karistirdi. A vitamini iceriyrmus fazlaligi baya zarar filan diyor. Kullananlar lutfen yardim ne zaman ve nasil kullaniyrsunuz. Vucudunuzda bir farklilik oldu mu
2 haftadır ben de kullanıyorum.sabah kahvaltıdan 1-2 saat sonra iç dedi eczacı.o şekilde kullanıyorum.bende herhangi bir değişikliğe yol açmadı.ayrıca d vitaminim çok düşüktü devit-3 de kullanıyorum gebeliğimin başından beri..akşamları 6 damla..Vitaminlerin ne gibi bir zararı varmış ?
Ben de vitaminlerin gebelikte önemli olduğunu bebeğin gelişimi kas sistemi için gerekli olduğunu biliyorum o yüzden hiç ihmal etmedim doktorumun verdiği ilaçları hergün düzenli kullanıyorum.

[QUOTE post: 46023990, member: 631533"]Bende hissediyorum ama iki gündür karnimin hopladigini fark ediyorumminigim gucleniyor sanirm[/QUOTE]
Allah bağışlasın cok degisik bi duygu

Bende hissediyorum ama iki gündür karnimin hopladigini fark ediyorumminigim gucleniyor sanirm
Nasil bi duygu ben boyle biraz korkuyor gibiyim sanirim iki haftaya hissederim diyorum heyecanla bekliyorum ama hep mi hissediyorsunuz boyle oynayinca ayh falan diyerek tepki veresiniz geliyor mu yoksa alisiyor musunuz. Okuyunca buradan ben duygulandim. Rabbim size bagislasin. Cinsiyeti ne peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…