2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Bebegin hareketlerini hiisseden arkadaslar kacinci haftada hissettiniz
16 larda basladi canim ama bana ayrintili ultrasondaki doktor şanslı annelerdensin dedi normalde bebegin esi önünde olur ve hareketleri cok gec hissedersin ama seninki arkada oldugu icin bayadir hissediyorsundur dedi bende evet dedim sizinki belki önünde oldugu icin hissetmiyor olabilirsiniz

Gec olsun da guc olmasun cnm bebegim saglikli olsunda ben b3klemeye raziyim

Anneler gününüzü kutlarım kızlar
Sağlıklı, keyifli süren hamileliğiniz ve sonunda kucağınızı dolduran mis kokulu bebişleriniz olsun hepinizin

Anneler gününüzü kutlarım kızlar
Sağlıklı, keyifli süren hamileliğiniz ve sonunda kucağınızı dolduran mis kokulu bebişleriniz olsun hepinizin
:)çok sağol canım, iyi dileklerinin çok katları da senin için gerçek olsun!!!

Kizlar benim.sikayetlerim bitmiyorum butun vucudum kasiniyr kasidiktan sonra sinek.isirigi gibi kucuk kucuk kabarcikar oluyr ne yapacagimi bilemedim gece uyutmamaya basladi

Kizlar benim.sikayetlerim bitmiyorum butun vucudum kasiniyr kasidiktan sonra sinek.isirigi gibi kucuk kucuk kabarcikar oluyr ne yapacagimi bilemedim gece uyutmamaya basladi
Canım geçmiş olsun.benim de çok oluyodu özellikle duştan sonra her yerimde, hariç zamanlarda da özellikle göbek ve göğüslerimde.benimki nemlendirince geçiyo ve iz kabarcık vb yok.seninki alerjik olabilir gibi sanki..

Benim ilk hamileligim ben ilk hareketlerini 19.haftada hissettim.bizim kiz da baya hareketli.kızlar peki vajina bölgesinin üst tarafında kemik agrisi hisseden oluyor mi.ben de ara ara çok fazla oluyor doktora sordum normal dedi siz de böyle bir sey yaşayan var mi canımı sıkıyor artık bu durum.

Gobek deliginden kac parmak asagida hissediyrsn cnm

bnmde oglusum bugun annesıne en guzel anneler gunu hdıyesını armagan ettı öncekı gunlerde pek hareketlerını anlamıodum kavrayamıodum bugun dümtek tek yapptı oglusum maasallah 19+2 yiz

Günaydın kızlar.egzama gibi alerji gibi bi şey oldu kollarımda bi arkadaş daha demişti burda.kızarıyo, kabarıyo, kaşınıyo.sizde de olmuş muydu ki?

Günaydın kızlar.egzama gibi alerji gibi bi şey oldu kollarımda bi arkadaş daha demişti burda.kızarıyo, kabarıyo, kaşınıyo.sizde de olmuş muydu ki?

günaydın. Bende de oldu. Hamile kalmadan önce zaten bende vardı, hamilelikte biraz tetikliyormuş. Cilt doktoruma gittik, kortizon içermeyen kremler verdi, geçti. Deterjanla temas etmemek gerekiyor. Bitkisel bir sabun verdi doktor onu kullanıyorum. Bol bol nemlendirici sürüyorum.

Evet ben de de var ayagimda mantar ellerimde kasintiyle birlikte kucuk kabarciklar olusuyor uyuyamiyorum bile. En yakin zamanda bir sey yapmaliyim. Yarin kadin dogum doktoruna gidecegim onu bekliyrm. Cildiyeye gittim krem verdi ama kullanmak istemiyrm

Gonderdim sanirim ayagim daha berbat tabii... ellerimde bunlardan bir suru var ve.kasiniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…