2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

kızlar selam, 21 . haftadayım ve kontrolüm var buhafta detaylı ultrason 21 -24 haftalar arası yaptırılıyormuş , yaptırmak şartmı yoksa isteğe bağlımı yapılıyor. yaptıran var mı aranızda ?

kızlar selam, 21 . haftadayım ve kontrolüm var buhafta detaylı ultrason 21 -24 haftalar arası yaptırılıyormuş , yaptırmak şartmı yoksa isteğe bağlımı yapılıyor. yaptıran var mı aranızda ?
Ben yaptırdım. Şart değil ama gerekli bir şey. Bebeğin organlarına kordonuna vs aklına ne geliyor sa bakıyorlar. Kalbinde cigerinde vs sıkıntı varsa allah esirgesin doğar doğmaz biliyorsun ve ona göre hareket ediyorsun ilerlemeden.normal ultrason cihazindan daha hassas uzman bakıyor doktoruna yorumlatiyorsun sonucunu

Oraya gidiyorum zaten :) ayagini kaldir tam isabet
hadı yaa orda cok uygun oldugunu söyledıler bana eger gelebılme durumun varsa ben esenler medıpolde 175 tl ye fıyat aldım 25 tl muayene ucretı 200 tl ya salı gunu grcem ıns kampanya varms

Peki radyoloji uzmanı mı bakacak perinatolog mu,onu ogrendin mi canim dr unuz özellikle uyardı mutlaka perinatolog olsun diye. Kampanya ne zamana kadar acaba çünkü ben 19. Haftamdayim ne zaman bakılmalı ki acaba

Aslında çok doğru söyluyorsun çünkü ne varsa suda var herseyimize iyi geliyordaha dikkat etmeliyim. Sagolasın

Doktorlar neden farkli farkli ilaclar veriyr benimki sadece decavit verdi.tum sormalarima ragmen d vitamini demir bunlara ihtiyac yok dedi
Yoktur demek ki ihtiyacın ya da sen o Dr u değiştir canım çünkü , hep içine sinmiyor önerileri. Ben decavit bir kaç tane ictim grip olunca su an d vitamini ki hala dusuk degerim; magnezyum ilaci ve kan ilaci kullanıyorum. Magnezyum u bacaklarim kramp girdi dedim erken başlamış eksikliği kapatalim dedi verdi

Baba radyoloji uzmanı baktı canım. En ideali kimi 22. Haftay kimi 24.hafta diyor bilemedim en iyisi arada gitmek:))

Cnm aslinda doktor.iyi ama ben coook pinpirikliyim her seyi mesele ediyrm aslinda.guvenmem gerekiyr ama standart seyler uygulamayinca neden yapmadi diye sorguluyrm. Dusun ayrintili ultrasona bile.kendi bakti baska bir.yere yonlendirmedi

Gerçi prof demistin dimi jinekolog ve perinatolog çok başka şeyler ama demek ki kendine güveniyor:) ne dedi sonuçları için. Ben de çok pinpirikliyim mubarek bebek de bi saldim ki sormayın down sendromu sonucunu bile netten araştırıp tamam cut off altında deyip sonucu 1 hafta sonra dr a gosterdim. Ben de de ters tepti hamilelik

Sabah ben yazacaktim hadi dedim onu da demeyeyim:) valla sorma canım ya ben bacaklarını bile alan bir bayan değilim gobegim ne biçim oldu acaba diyorum badem yağı mi besliyor tuylerimizi
Nette ilk bebek kız mı erkek mi okurken tüyler yukarıda aşağı ise yazıyordu aman dedim karın da da tüy mu olurmusoldu umarim doğum sonrası dokeriz

Inşallah canım dökülür diyorlar.badem yağı besliyor kökleri ben karışıma ekletmemistim. Susam kakao h.cevizi yağı kullanıyor um.ah hormonlarrrr ahhhh

Günaydın kızlar ben de badem yağı kullanmıyorum ama bende de bi artış var , bi de dik dik duruyolar sanki:) hormonal ozaman bi tek badem yağı yapmıyo.ama doğumdan sonra dökülüyor diye duydum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…