Amin canım, tüm iyi dileklerinin çok katları senin için de olsun, hepimiz için gerçek olsun!!Merhaba canım şimdilik kasık ağrım yok.sadece arada yatakta dönerken batma oluyo bazen.sırt ağrısını bir aydır çekiyorum bazen dayanılmaz şekilde oluyo.sandalyede hep aynı pozisyonda akşama kadar oturuyorum ya sanırım ondan ağrıyor.iki gündür de belim ağrıyor.eee ağırlaştıkça ağrılar da normal..meyvesi güzel olacak varsın çekelim ağrı.Allahım güç kuvvet versin kolaylıklar versin..elim ayağım benim de şişti alyansımı çıkardım sığmıyo çünkü :)
saç kestirme işini ben de düşüneyim.çok uzun değil omuzumun biraz altında ama sıcaklar geldi kestirince daha rahat olur tabi.sağolasın canım.sağlıcakla kalın.öpüyorum seni ve bebişini :)
Son 2 gün çok yürüdüm, toparlanamadım hala canım.seninki gibi düzenli yürüyüş yapmak lazım.bana baksan gün içinde hareketliyim, işte de ayakta kaldığım , yürüdüğüm oluyo ama senin dediğin gibi olmuyo.haklısın. oturduğumuz yer uygun değil yürümeye, arabayla parka gitmemiz lazım, o da her gün mümkün olmuyo, yine de mümkün kılmaya çalışıyoruz bakalım...Gayet normal sikayetler bence hamilelik süresince ama yürüyüş yapma imkanın varsa yürümek çok iyi geliyor hem psikolojik hem fizyolojik. Ben hergun yarim saat yürümeye calisiyorum. sol kaburga ağrısı hariç o da sürekli sola yatmaktan oldu henüz hamilelik sikayetlerim başlamadı. eğer riskli bir gebelik degilse yürüyüş tavsiye ederim. Yürüyüş sonrasi minaralli su-maden suyu bir de.icinde erimis demir, magnezyum vs bir sürü minarel var.Bana cok iyi geliyor sen de dene bi istersen.Allah hepimizin yardimcisi olsun
Amin canım çokk teşekkür ederim güzel dileklerin için.Rabbim hepimizin gönlüne göre hayırlısını versin..Amin canım, tüm iyi dileklerinin çok katları senin için de olsun, hepimiz için gerçek olsun!!
Bence düşünüyosan kestir kesin, okadar rahatladım ki anlatamam.hamile olduğumu öğrendiğimde küt kestirmiştim, uzayınca boynuma değiyo, terletiyo, banyosu, sonrası of..şimdi yıka ve çık:)
Alyansı ben de takmıyodum da, kötü hissettim bugün takayım dedim, baya sıkıyo..
Aynı pozisyonda uzun süre durmamalıymış hamişler, kan dolaşımı için.ben zaten hiç kalkmasam günde min. 6 kere wc ye gidiyorum iş yerinde:) baya değişiklik oluyo
RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN...
Gecmis olsun canım. Hafta sonu cok.sicak olacakmış. Evden cikmamak lazim. Otururken bile ates basıyor beniGünaydın kızlar nasilsiniz sicaklarla araniz nasil iyice artti artik cok terliyorum 3 gundur usutmusum kusma bulantilari yasadim cok kotuydum yeni ayaklandm dusundumde 5 ay nasil dayandm bu kusmaya bulantiya
Cokk geçmiş olsun dikkat edin kendinize yine bir salgindirki gidiyor.okulda hocalarin çocukları hepsi hasta ve kusmalari vardı. Bol sıvı ile mikrobu vücuttan atmaya çalışın.Günaydın kızlar nasilsiniz sicaklarla araniz nasil iyice artti artik cok terliyorum 3 gundur usutmusum kusma bulantilari yasadim cok kotuydum yeni ayaklandm dusundumde 5 ay nasil dayandm bu kusmaya bulantiya
Saol canim valla aynen oyle bayram sonu alisveris yapcam nasil yapcam onun derdindeyim besik mobilya araba felan alcaz ama nasil gezicem bilmiorumGecmis olsun canım. Hafta sonu cok.sicak olacakmış. Evden cikmamak lazim. Otururken bile ates basıyor beni
Saol canim suyu cok tuketmeye basladim ishal olunca da sivi kaybi oluyor zorla iciyorum mecburenCokk geçmiş olsun dikkat edin kendinize yine bir salgindirki gidiyor.okulda hocalarin çocukları hepsi hasta ve kusmalari vardı. Bol sıvı ile mikrobu vücuttan atmaya çalışın.
Saol canim valla aynen oyle bayram sonu alisveris yapcam nasil yapcam onun derdindeyim besik mobilya araba felan alcaz ama nasil gezicem bilmiorum
Oyle yapacam canm serinken çıkarım esimle kapaliyim malesef cok zor çarşıya çıkmak kiyafet aldm ama icine badi giymek zorundayim ama alisverise dalip sicagi unutacagimi dusunerek kendimi motive ediomAlışveriş yaparsan da vaktin olursa çok güne böl ve öğleden sonra çıkarsa çok sıcak değil
Eğer kapalı değilse incecik tshirtler var onlardan giyin ki güneş ten daha az etkilenen ben tuniklerin içinde bayilacagimi hissediyorum bazen :)
İyi ol iyi haberlerle gel insaallah
Aynen canim o saatler ideal saatlerOnu bende dusunuyorum. Ya 9-10 gibi cikicaz ya da aksam üstü yoksa isimiz zor
Artik can acitiyor canim bazen oyle bi vuruyorki ahh uhh sesleri istemeden cikartiyorum birde kendini toplamayi belledi oda can acitiyo birisi icerden derimi bi sagaa cekio bi ortaya bi solaa napar bilmem vallaKızlar gün geçtikçe daha sık ve güçlü olıuo hareketleri bebişimin, kımıl kımıl hiç durmuyo.dikkat edince dışardan bile belli:) sizinkiler nasıl?
Canım yerim onu, bi yere toplanıyo di mi, resmen asimetrik oluyo göbüş.ben de uyurken bazen o kadar güçlü vuruyo ki zıplıyorum, korkuyorum bi an.Artik can acitiyor canim bazen oyle bi vuruyorki ahh uhh sesleri istemeden cikartiyorum birde kendini toplamayi belledi oda can acitiyo birisi icerden derimi bi sagaa cekio bi ortaya bi solaa napar bilmem valla
Evet bazen t-shirt ten de belli oluyor artık tekmeleri.Cok hareketliysem etraf gürültülüyse hissetmiyorum ama baş başa kalip uzaninca cok hareketleniyor.Kızlar gün geçtikçe daha sık ve güçlü olıuo hareketleri bebişimin, kımıl kımıl hiç durmuyo.dikkat edince dışardan bile belli:) sizinkiler nasıl?
2 saat tatlımEvet bazen t-shirt ten de belli oluyor artık tekmeleri.Cok hareketliysem etraf gürültülüyse hissetmiyorum ama baş başa kalip uzaninca cok hareketleniyor.
Buarada yediklerimiz ne kadar zaman sonra bebeğe besin olarak ulasiyor bilen var mi?
Evet bazen t-shirt ten de belli oluyor artık tekmeleri.Cok hareketliysem etraf gürültülüyse hissetmiyorum ama baş başa kalip uzaninca cok hareketleniyor.
Buarada yediklerimiz ne kadar zaman sonra bebeğe besin olarak ulasiyor bilen var mi?
2 saat tatlım
Evet o açıdan düşünmemiştim hiç ama belki şeker kana hızlı karışıyor olabilir.bu arada bebek için mutlaka yenilmesi içilmesi gerektiğini düşündüğünüz bir besin var mí? Tavsiyelere açığımO zaman çikolata yendiğinde bebeğin hemen hareketlenmesi teorik olarak mümkün değil..bende de hiç olmuyo zaten, herkes öyle söylüyo ama..
Bir de bi saat sonra yerim dememeli ozaman, çünkü bebişe 3 saat sonra ulaşacak..
Canım günaydın.bebek için olmazsa olmaz protein zaten biliyosun.ben zorlanmamak için 2 bıldırcın yumurtası uiyorum sabahları 5 dk da haşlanıyor, 2 lokmada yeniyor.hem de proteini tavuk yumurtasından daha fazla.çok pratik.bir de günlük 1 muz ile çiğ kuruyemiş yemeye dikkat ediyorum.onlar güzel kilo aldırıyo bebişe.bunun dışında et, süt vb..bir de polen yiyorum 1 kaşık hatırladıkça, ne şekilde fayda ediyor bilmiyorum ama, bebişimiz baya tombalaktı haftasına göre maşallah.Evet o açıdan düşünmemiştim hiç ama belki şeker kana hızlı karışıyor olabilir.bu arada bebek için mutlaka yenilmesi içilmesi gerektiğini düşündüğünüz bir besin var mí? Tavsiyelere açığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?