Saç Rengi ve Saç Boyama 2016 Saç Trendi: Gri Saç

isabel

Kuzey Ege
Yönetici
Super Moderator
Anneler Kulübü
6 Mart 2012
17.731
27.831
48
2016 yılının en gözde,en popüler saç trendi olarak gri saç ,küllü saç çıkıyor karşımıza.Başta herkeslerce yadırgansa da bu saç rengi şimdilerde birçok kişinin tercih edebilir olduğu bir renge dönüştü.Ünlü,ünsüz bir çok kişide görmeye başladık ve daha sık görecek gibiyiz.

Grinin elli tonu şeklinde çeşitli tonları tercih edildiği gibi balyaj,ombre şeklinde de fazlası ile kullananlarda var.Marjinal bir tarzın simgesi halindeyken ve özellikle gençlerin tercih edebildiği bir renk iken yaşlı,genç, kısa ,uzun,yoğun, seyrek...kullanılır haliyle normal kabul edilebilir bir renge dönüştü.Yaşlı bir görüntü verdiğini iddia edenler olsada bazılarına fazlası ile yakıştı gri saç.

Belki herkese yakışmayabilir bu saç rengi ama yinede değişiklik sevenler için denemekte hiç bir sakınca yok.Ama bu iddialı renge karar verdiyseniz şunları da unutmayalım ki ilk başlarda çevrenizden gelebilecek eleştirilere hazır olmanız gerekiyor.Bir diğer nokta tıpkı sarı saçta olduğu gibi gri saçta makyajsız çok kullanılmayacak bir renk.Özellikle bordo,kırmızı,siyah gibi koyu renk rujlarla çok daha şık duruyor.En çok buğday tenli ve beyaz tenlilerde oldukça güzel duruyor.

Peki siz ne düşünüyorsunuz bu yeni trend hakkında ?

İşte Gri nin 50 tonu :

gri-saç-rengi.jpg

 
8 aydır saçlarımı griye boyatmak istiyorum .. Bir çok boya kullandım beceremedim .. Kuaförlerde pek becerikli değil malum ve yüksek mevlalar istiyorlar.. Tecrübe sahibi olanlar ?
 
8 aydır saçlarımı griye boyatmak istiyorum .. Bir çok boya kullandım beceremedim .. Kuaförlerde pek becerikli değil malum ve yüksek mevlalar istiyorlar.. Tecrübe sahibi olanlar ?

İlgili kategoriye konu açıp üyelere sorabilir yada açılmış ilgili konulardan birinden sorabilirsiniz.Burdan cevap alamayabilirsiniz..
 
X