ben dun bı arkadastaydım... medıfine ates olcer kullandıgını soyledı... hastanelerde de kullanılan bir ürünmüş... umarım memnun kalırım... o arkadas cok memnun kalmıs...
Ben 2 kez alisveris yaptim canim ikisinde de bekledigimden cok hizli ciktilar. Urunlerin paketlenmesinde falan da hic sorun yoktu. Faturali garantili gonderiyorlar. Son siparisimde bana bir de hediye kitap yolladilar. Tek eksigi belirli bir miktar uzeri alisverise kargonun ucretsiz olmayisi.
new smiles
canım ben gece 2 gibi uyuyorum ve gece boyu sık sık tuvalet için uyaniyorum ya da sağa sola ağrım olduğu için donemiyorum. Uyaniyorum yataktan dogruluyorum yada kalkip sonra tekrar diğer tarafa dönüyorum
Sabah da 6 dedimi yatakta kalkmasamda uyuyamiyorum .. normalmiş okudugum kadariyla
Canım ben de geçen hafta yazmıştım neredeyse 2 gün hiç hissetmedim sağılsun burada kızlar içimi rahatlattı be zamanki ben rahatladım tepikledi hemen sıpa hissetmiyorum stresiyle geriliyor belki de kuzular
canım dün akşam çok şükür biraz kıpırdadı ama herzamanki hareketliliği hala yok. bugunde takip edeceğim hareketlerini sürekli. belkide stres yaptım birden çok fazla ondanda olabilir :/
Günaydın kızlar :) benim de cuma günü şeker yüklemesi var poff şimdiden strese girdim herkez iğrenç tadı var diyor sinir ettiler beni tadi çokmu kötü yaa yaptıran arkadaşlar
Günaydın kızlar :) benim de cuma günü şeker yüklemesi var poff şimdiden strese girdim herkez iğrenç tadı var diyor sinir ettiler beni tadi çokmu kötü yaa yaptıran arkadaşlar
Günaydın canım. Ben 75mg yükletmiştim. Açıkcası kişiden kişiye değişiyor zorlanan,kusan vs. Bana şerbetli su geldi tadı 2 plastik bardaktı bi sıkıntı yaşamadım içerken sadece geceden aç karnına gidip ilk onu içmek gögüsümü şekerden yaktı gibi ama sn sürdü sonra geçti. Yani içerkende sonrasındada bir sıkıntı yaşamadım ben.Birde beklemeden içmen gerekiyor ama bunun içinde hemen içmem lazım diyerek kasma kendini su içer gibi yudum yudum iç biraz da bizim elimizde. İnşallah sonuçlarında güzel çıkar :)
Ben içerken zorlandım 5o lik yaptirdim böyle kapaklı ilac ktusu gibi bi Şişede verdiler hijyenikti ama banazor geldi en son ben kaldım yani 20 kişi arasında bulantım da oldu içerken ama sonrasinda bi sıkıntı yaşamadim geceden ac gitmistim onu ickten sonra 1 saat yeme içme yok. Zor ama imkansız değil. Çoğu hamile içti şekerli şuruplu soda gibi .
Günaydın canım. Ben 75mg yükletmiştim. Açıkcası kişiden kişiye değişiyor zorlanan,kusan vs. Bana şerbetli su geldi tadı 2 plastik bardaktı bi sıkıntı yaşamadım içerken sadece geceden aç karnına gidip ilk onu içmek gögüsümü şekerden yaktı gibi ama sn sürdü sonra geçti. Yani içerkende sonrasındada bir sıkıntı yaşamadım ben.Birde beklemeden içmen gerekiyor ama bunun içinde hemen içmem lazım diyerek kasma kendini su içer gibi yudum yudum iç biraz da bizim elimizde. İnşallah sonuçlarında güzel çıkar :)
İdil baby ye bakabildiniz mi :)
Bende yarın akşam idil bebe için gitmek istiyorum o tarafa :)
Aa bu arada aklınızda olsun kipanın içindeki kıyafet reyonunda f&f ürünleri varmış. Kuzenim onlardan bak güzel ürünler oluyor dedi. Sizlerinde aklında olsun