aynen canım kargo da üzretsiz olsaymış süper olurmuş. Ama fiyatların uygunluğunu görünce kargo çok da önemli değil dedim. Birsürü şey aldım 4.5 tl kargo ücreti çıktı.Ben 2 kez alisveris yaptim canim ikisinde de bekledigimden cok hizli ciktilar. Urunlerin paketlenmesinde falan da hic sorun yoktu. Faturali garantili gonderiyorlar. Son siparisimde bana bir de hediye kitap yolladilar. Tek eksigi belirli bir miktar uzeri alisverise kargonun ucretsiz olmayisi.
http://www.ikea.com.tr/urun-katalog...unleri/10248519/gulliver-bebek-karyolasi.aspx
çok şükür sonunda karar verdim aldım ve bu büyük olaydan kurtulmuş oldum.İnşallah sorunsuz gelirde sıkıntı yaşamayız :)
yok canım bakmadık idil baby e.. zaten pazar günü bir çıktık alışverişe o da malum olaylar işte..kipa neredeydi canım bize yakın?
Şeker olarak verilenlerin tadı yoğun olduğu için kötü gelebilir biz eski çalıştığım hastanede limon aldırır hastalara hazırlanan karışıma limon sıktırırdık devlet hastanesinde yaptiracaksan o yöntemi deneyebilirsin yada en iyisi gitmeden önce eczaneden gazoz şeklinde olanlardan al onun tadı güzel ve içimide çok kolay yanında götür ve onu içGünaydın kızlar :) benim de cuma günü şeker yüklemesi var poffşimdiden strese girdim herkez iğrenç tadı var diyor sinir ettiler beni tadi çokmu kötü yaa yaptıran arkadaşlar
Hangi hastaneye gidiyorsunuz ?? Ee sağlık personelinden fikir alalım ben özel gidiyordum ama zeynep kamile karar vedik eşimle sizin bebek özelde oldu biliyorum ama ne tavsiye edersiniz.Şeker olarak verilenlerin tadı yoğun olduğu için kötü gelebilir biz eski çalıştığım hastanede limon aldırır hastalara hazırlanan karışıma limon sıktırırdık devlet hastanesinde yaptiracaksan o yöntemi deneyebilirsin yada en iyisi gitmeden önce eczaneden gazoz şeklinde olanlardan al onun tadı güzel ve içimide çok kolay yanında götür ve onu iç
Yolculuktandır, açsın ya o yüzden miden bulanıyodur. bişi olmaz stres yapma. olumlu düşün :)KiiiizLaaarrrr benim 11.20 de randevum var seker yüklemesi için ama su an yolculuktanmidir bilmiyorum fena midem bulanıyor. Bu seker yuklemesi beni korkutmaya başladı. Bisey olmaz dimi
Selam kızlar, nstye ne zaman giriliyor biliyormusunuz. Nasıl bişey olduğunu merak ediyorum :)
Kesinlikle röntgen çektiremezsin. benim bi tanıdığım diş doktor. dişi uyuşturmanın ne gibi zararları olabilir diye sormuştum.Kizlar dis dolgum dustu bir parcasi yok artik :)) .. yarin izinliyim ve once kadindoguma sonra dis doktoruna gidicem.. ama kafama birsey takildi ben uyusturmadan dolgu yaptiririm yaptirmasinada rontgen cekilicem bolgesel bir zarari olurmu ki bebege :/
Günlerimizde aynıymış seninle :) benimki tamamen merak :)Beni bir kere almışlardı o cihaza. Çok sıkıcı ya, görüntü falan da yok. Sancı ya da kalp sesi duymak için zırıltı yapan bir cihaz. Sevmedim ben.
Hayir canim. O kadar kötğ gelmedı bana,canım. Stres yapmaGünaydın kızlar :) benim de cuma günü şeker yüklemesi var poffşimdiden strese girdim herkez iğrenç tadı var diyor sinir ettiler beni tadi çokmu kötü yaa yaptıran arkadaşlar
Rontgen yaptiramayacagimi biliyodumKesinlikle röntgen çektiremezsin. benim bi tanıdığım diş doktor. dişi uyuşturmanın ne gibi zararları olabilir diye sormuştum.
bebeğe ve anneye herhangi bir zararı yok dedi. Anne strese girebilir diye ilk 3 ay düşük tehlikesine karşı son 3 ay da erken doğuma karşı yapmıyoruz dedi.
benimde geçen hafta dolgum düştü :) bende gittim doktora ama allahtan benim önceden çekilmiş röntgenim vardı. o yüzden sorun olmadı. zaten dişin yapılacak hali kalmamışRontgen yaptiramayacagimi biliyodum.. neyse gecici dolgu yaparlar artik, disim parcalanirsa daha buyuk sorun olur, pasalar gibi dolgusunu yapicak, discidende korkmuyorum zaten ne stresiymis bu yahu :)
Yok canim bildigin sekerli su iste aman bakma millete sen pireyi deve yapmaya cok meraklilar.Günaydın kızlar :) benim de cuma günü şeker yüklemesi var poffşimdiden strese girdim herkez iğrenç tadı var diyor sinir ettiler beni tadi çokmu kötü yaa yaptıran arkadaşlar
Dün arkadaşım Ankaradaydı.Tesadüfen oda ikeaya gitmiş.Beni aradı resimlerini çekmiş bunu al bu daha kaliteli duruyor diğerine göre dedi.bende bi anda karar verdim aldım.Umarım içime sinerde pişman olmam:)hayırlı olsun :) ön parmaklıkları çıkartmaya karar vermişsin :)
daha uzun kullanır böylece. daha iyi olur
kipa pendorya da varmış. Kurtköyde ve ataşehirde de var gözüküyor.
illa ki başka yerlerde de vardır. ben de pek yabancıyım buralara :)
bulursam yerini söylerim
aynen öyle valla :) nasıl etkisinde kalmıssam hergece şekerli su görüyorum rüyamda :):)Yok canim bildigin sekerli su iste aman bakma millete sen pireyi deve yapmaya cok meraklilar.
benim içtiğim Elma aromalı gazoz gibi bişeydi. tadı gayet güzeldi :)aynen öyle valla :) nasıl etkisinde kalmıssam hergece şekerli su görüyorum rüyamda :):)
:):):) bende bundan istiyeyim ozaman :) çok saol canım yaa içim rahatladı :) artık rahat rahat içebilirim :)benim içtiğim Elma aromalı gazoz gibi bişeydi. tadı gayet güzeldi :)
günaydın canım. tadı iğrenç değil. şekerli su ve limon aroması vardı benim içtiğimde ama içmesi kolay değil biraz miğden kalkıyor aç karna olduğun için sanırım. dün bende aşırı derecede uyku yaptı şeker yüklemesi ve bebeğim dün çokkk hareketsizdi gün boyu bir iki defa vurdu oda vurma değil hafif bi dokunma yani... sanırım oda etkilendi şeker yüklemesinden. seninde olursa panik yapma ben dün çokkk korktum ama bugun hareketleri birazcıkta olsa arttı hamdolsunGünaydın kızlar :) benim de cuma günü şeker yüklemesi var poffşimdiden strese girdim herkez iğrenç tadı var diyor sinir ettiler beni tadi çokmu kötü yaa yaptıran arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?