2016 Şubat Anneleri

kendime işkence ediyorum di mi okuyarak. Boşu boşuna telaşa kapılıyorum. Yok valla kapadım hemen okumuyorummm artık belki de onları okuyunca daralıyorum ya. kızımı da psikolojik olarak etkiliyorumdur. Onun da enerjisini alıyorumdur. Ay çok gaddar anneyim...

Kaç çıkıyor şekerin?

bu arada fikrin çok hoşmuş :) bizde toprak koyacağız ismine, acaba 1 yaşında falan biz de mi yapsak böyle birşey :)

var
öğlen tokluk şekeri 117 akşam tokluk 125
sabah açlık şekeri 85 çıktı
şimdilik üçtane yaptım. ara ara böyle deneyeceğim. bugün öğlen çikolata yedim sırf meraktan bakalım tokluk kaç çıkacak

Kızlar benm hâlâ her hareketimde başım dönüyor ne yapıym bilemedm bi sağlık ocağına mı gtsem

Canım kasilmalarini aman ihmal etme. BenOnların kasılma olduğunun çok farkında değildim malesef. Doktor dayken denk geldi neyse ki. İnşallah dayanır bakalım. Allah ne gösterecek. Dualarimizi kabul eder inşallah
Biliyorum canım. Kanama falan başka bir problemim yok diye bekliyorum pzrts bakalım ne olacak??
Canım aramızda en önde olan sensin galiba senden başka 33. Hafta görmedim.
Ekstradan küçük kolonya tavsiye ederim. Sezeryan olup 2 gün hastanede kalınca insan kendini pis gibi hissediyor kolonya iyi geliyor. Ayrıca kagıt havlu peçetede koy herhangi birşey için çok lazım olabiliyor. Habire banyodan gir çık al zor olmasın. Saçını taramak için tarakda koy.insan kendini çok bakımsız hissediyor. bu dediklerim sezeryan olacaklar için.. 2 gün hastanede kalıyorsun ya ondan

ben kotex günlük kullanıyorum, belki o da artırıyor ama öbür türlü mümkün değil. çok kötü hissederim kendimi. kullanmadan yapamam

ben de yapiyorum onu sonra kendime kiziyorumm
vok etkileniyorum ordan
bi olumsuzluk olsa hemen ordakiler gibinolacak saniyorum
bebek az bi hareket etmesin hemen nasil modum dusuyor falan..ve farkettim ki cidden ben gerildukce oglum daha da tepkisizlesiyor karnimda mutlu oldugumda pozitif oldugumda daha iyi hareketleri..
ha birde su telefon var ahh surekli girebiliyoruzya ondan surekli elimde bi telefon hep netteyim.hep biseyler arastiriyorumful radyasyon odaamma uzun yazdim

ah bende bir gün öğle yemeği sonrası tatlı yemiştim. hatta instagramda paylaşmıştım fotoğrafı.
o zaamanlar o kadar dikakt ediyorum ki anlatamam kilo almamak için falan da önemsiyorum (sonuç o dikkat ettiğim 1,5 ayda 6 kilo aldım )
tabi öğleden sonraki açlık 112, bir dilim baklavada 156 olmuş

ya bir de ben geçen şeker yüklemesi yaptırdım ya. cihazın doğruluğana bakmak için deneme yaptım.
kan vermeden önce kendim açlığımı ölçtüm. 80 çıktı. hastanede 88.
ama tokluk vereceğim zaman ölçtüm 142 çıktı. kan verdim, çıkınca nası olur yaa diye tekrar ölçtüm cihazla 110 civarı çıktı.
aman bu cihaz kafayı yemiş dedim bıraktım.
hastane de ölçülen 115 çıktı
yani ilk ölçümüm hatalı olmuş eee cihaza olan güvenim artık sıfır
kim bilir kaç tane böyle boşuna yüksek ölçtüğü oldu

bana diyeti diyetisyen verdi. ileri aylar olunca insan endişeleniyor. bende toplamda 4 kilo aldım. herkes cok zayıfamışsın diyor. üzülüyorum.

hiç üzülme canım bende öyle oldum çünkü...gerekli şeyleri yediğin sürece demir ilacını vitamin ilacını magnezyumunu kullandıgın sürece korkma.senin kilonla çocugun saglıgının ılgısı yok doktor kontrolundeyken :)

hastaneden memnun musun bskn , ben geçen 2 saatten fazla bekledim alan'ı.. muayene olamadım, döndüm. hastaneden soğudum resmen. ama evime çok yakın. nasıl yapacağım bilmiyorum. Şifa hastanesi aklımda ama orda dr. erkek

ben kotex günlük kullanıyorum, belki o da artırıyor ama öbür türlü mümkün değil. çok kötü hissederim kendimi. kullanmadan yapamam
bende koteks kullanıyorum ama pedin arttırdığını düşünmüyorum. çünkü evdeyken kullanmıyorum ve evde de aynı durumdayım.
hatta geeçen h.sonu kahvaltıya oturmadan değiştirmiştim. kahvaltı sonrası çamaşırımı görünce inanamadım.
gebelik öncesi de akıntım çoktu ama artık baya baya artışlarda

günaydın hanımlar:)

hazırlıklarınız ne alemde nasıl gidiyor?

bizim ciciler kurudu şükür ütü beni bekliyo ama gerçekten hiçi hiç halim yok mecbur ctesi halletcem çok heyecanlıyım
Hiçbirşey almadım daha dağbasında bi Köyde yasıyorum sadece haftasonu sehirde olabiliyorum.. Toplu para bekliyordum ankaradan toplu alışveriş yapacaktım o para da kaldı... Ne yapacağım bilmiyorum şimdi parca parca da alamam netten... Benden baska alacak kimse de yok cok üzüyor beni bu konu

Bence de dağıtabilirsin bskn . Sonuçta hazırlanan ikramlık ya da süslerin çoğunu insanlar bir süre sonra atacaklar. Ama fidanı dikmeyecek olan biri alıp eve götürmez, alırsa da bir yere diker illa ki .Dikili ağaçları olsun dört bir yanda.

bugün bende bu konuları tekrardan gözden geçirdim :)
aldığım son karara göre 32.de izne çıkıp izin sonrası çalışmak istememe yönünde belki başka bir yerde çalışırım ama burası orası değil...
kızdırmayacaklardı beni

aslında para hesabını karışık anlatmışlar. brüt maaşın 2/3 ünü alacağız sonuçta... neredeyse aynı maaşımızı almış olacağız...

ah bir de arkadaş bugün haberlerde okumuş, yeni haklar tanınmış çalışan annelere ? haberi olanben baktım aama borçlanmayla ilgili haberleri gördüm. borçlanma işlerine dha var [/QUOTE]

iş konusunda bende aynıyım. ücretsiz izni biraz uzatıp, o arada farklı yerlere bakmayı düşünüyorum. belli olmaz yeni bebek yeni bir başlangıç olur benim için.

burdaki memnuniyetime göre değişecek durum. hayırlısı herzaman tabi.

üzülme Topitikk , bebeğinin sağlıklı ve huzurlu olması hepsinden önemli. mümkünse başkalarıyla kendini kıyaslama, ve listelere bakma. en acilinden ne varsa alırsın daha vakit var.

doğduktan sonra da hediye vs gelir, telaş etme. bebek berekettir. unutma

ahhh ahhh, alanı bende çok beklemişliğim ve vazgeçip yandaki esra hnma girmişliğim var.
randevu saat 3 deyse 2 -2buçuk gibi gidin diyorlardı. geçen öyle yaptım.
erken gittim. hem hastaneyi ve odaları gezerim dedim. ama gezemeden erkenden aldı beni ilk girişimdi zaten ama kadını çok beğendim. doğum konusunda nasıldır bilmiyorum ama sonuçta nöbetçi kimse o doğurtuyormuş hastanede.

bende aslında kararsızım. görümcemler çok methediyorlardı bende o yüzden gittim oraya, hem yol üstü hem görümcemlere yakın falan diye. bir de başta yalovada doğum yapma niyetim vardı ondan çok önemsememiştim
gidenler memnun ama ne aradığı da önemli tabi... biraz özel ama devlet gibi olmuş bir hastane bana kalırsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…