Nerdesin ki canım. Hastanen 34. Haftada olsa en azından doğum yaptiramayacak gibi mi? Büyük yer dediği yakın mi?selam kızlar nasılsınız
en son mide bulantılarım varken girmiştim bu sayfaya
uzun zaman oldu girmeyeli
allah herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin
ben çok zorlanıyorum doktorum 3 hafta içinde sancın ağrın artarsa büyük biryere git dedi
dua ediyorum 36. haftayı görebilmek için ama benim oğlan bugün yarın çıkacak gibi
Nerdesin ki canım. Hastanen 34. Haftada olsa en azından doğum yaptiramayacak gibi mi? Büyük yer dediği yakın mi?
Bana doktor, bebek haftaya aşağı inerse izne çık dedi.. Ağrılarda artıcakmış.. Kasıklarda vajinada vs.. Kasılmalar artıcakmış, ağrılı olabilir dedi..
Son ay artık zor geçicek diye tahmin ediyorum.. Zaten bundan sonra her hafta gidicekmişim kontrollere ona göre bir hafta çalış sonrasına bakarız dedi :/
Canım çok geçmiş olsun, dilerim zamanını bekler hiç kuvez filan uğraşmazsınız..çanakkaledeyim ama ilçesinde
doktorumda başka ilçede
ilk doğum olsa sorun değil ama ben aynı zamanda 2015 şubat annesiyim ve sezeryanla doğum yapmıştım
dikişlerim incelmiş sancılarım arttı kasılmalar falan var
doktorum 36 dan önce doğarsa ben ancak doğumu yaptırırım bebeği küveze koymak gerekirse küvez yok çanakkaleye göndeririz sen burda kalırsın ikiniz ayrı yerde olmayın acil durumda direk çanakkaleye git diyor
zaten paşam sabrederse 37 de alacak doktor.
dikiş ağrım olmasa çok önemli değil ama artık salondan tuvalete gidene kadar nefes nefese kalıyorum
Canım çok geçmiş olsun, dilerim zamanını bekler hiç kuvez filan uğraşmazsınız..
Canım zorlaşıyor bu evrede ben çok hareketli biriyimdir ama artık dikkat etmem lazım, bebek gerektiğinden önce gelmesin dünyaya, ama gelişimine bakınca iki haftaya doğucak gibi duruyor.. 49 cm olmuş yavrucak, daha ne kadar daha büyüyecekkiAramızda çok zaman yok canim ama ben 3 haftadır doktora gitmmis olacağım. Doktorum haftaya gel dedi. Ve merak ediyorum. Hergun kalkıp karnim aşağı inmiş mi diye bakıyorum :) ara ara agrim oluyor, kasılmalar da çabası. Ama sürekli değil. Kesinlikle her geven gün daha ağır oluyor insan ama sukur bin sukur :)
canım ben bulutlu sticker aramıyorum, zaten bulutlu duvar kağıdı yaptırdım :))) sanırım yanlış alıntı yaptın :)))Ay üzülme canım ya bulutlu stickerlar var cokda hoş duruyoo
Instagramda gördüm burdan biri paylaştı.
Canım sen hangi ilçedesin? Doktorun kim? Küvezin olmaması çok Şaşırtıcıçanakkaledeyim ama ilçesinde
doktorumda başka ilçede
ilk doğum olsa sorun değil ama ben aynı zamanda 2015 şubat annesiyim ve sezeryanla doğum yapmıştım
dikişlerim incelmiş sancılarım arttı kasılmalar falan var
doktorum 36 dan önce doğarsa ben ancak doğumu yaptırırım bebeği küveze koymak gerekirse küvez yok çanakkaleye göndeririz sen burda kalırsın ikiniz ayrı yerde olmayın acil durumda direk çanakkaleye git diyor
zaten paşam sabrederse 37 de alacak doktor.
dikiş ağrım olmasa çok önemli değil ama artık salondan tuvalete gidene kadar nefes nefese kalıyorum
Çok sağol güzelim bu durumda bi şey yapamayacağım ben eşim sömestrda beni memlekete annemlere bırakacak ordan tayin olduğumuz şehre gidip ev bakacak. ben sadece mutfak eşyaları ile kıyafetleri toparlayacam gerisiyle eşim ve taşıma şirketi ilgilenecek başka çare yok valla. zor olacak bu durumda ve kar kış bi deAllah yardimcin olsun karnin burnunda nasil tasincaksin simdi cok uzuldum haline yardim execek birileri var mi
Canim cok ama cok sevindim,Allahın izniyle yavrularının eve cıktıklarınıda tez zamanda görürsun canım..güzel haberlerink bekliyoruz..kizlar bebeklerimin solunum cihazlari cikti... iceriye sadece oksijen veriliyor simdilik... bir de agzindaki beslenme hortumlari cikarilir ve antibiyotik tedavileri biterse en kisa zamanda normal kuveze aliriz dedi doktor... tabi sanirim anca bi sonraki haftasonunu bulur...
karbonatli suda beklet canımKizlar oglumdan kalan zibinlar vs var yikadim ama 3 yildir hurctalardi sararmislar..o sarilar cikmadi.nasil cikartabilirim bu sariliklari
Çok sevindim canım ya darısı kirada olanlara. gerçekten bende inanıyorum artık bebeğin şans getirdiğine benim bebis de şans getirdi annesine şükürler olsun ki atandim:)Amin tez zamanda sizde kurtulun kiradan inşallah. Çok değil 4 ay önce borç batağındaydık bugün evimiz oldu çok şükür bebek gerçekten kısmetiyle geliyormuş
Aynen canım ya çikolata verilir tamamdır :).. Bende iki balon astırıcam kapı süsü daha ne olsun.. Eve gelenlerede magnet ve arkadaşla kurabiye yapcaz.. Artı atıştırmalık ikramlıklar olucak, bitti gitti işte :)
İnternette biri buna benzer yapip satiyor 1 yas icin 70 tl istiyordu. Acaba annen ne kadara yaptirmis canm
Aaa sen ne zaman dogum yaptin gozunaydin normal kvezede cikacaklarmis Allah sagsalim kucagina almayi nasip etsinkizlar bebeklerimin solunum cihazlari cikti... iceriye sadece oksijen veriliyor simdilik... bir de agzindaki beslenme hortumlari cikarilir ve antibiyotik tedavileri biterse en kisa zamanda normal kuveze aliriz dedi doktor... tabi sanirim anca bi sonraki haftasonunu bulur...
Canım zorlaşıyor bu evrede ben çok hareketli biriyimdir ama artık dikkat etmem lazım, bebek gerektiğinden önce gelmesin dünyaya, ama gelişimine bakınca iki haftaya doğucak gibi duruyor.. 49 cm olmuş yavrucak, daha ne kadar daha büyüyecekkiBiraz tırstım..
Çok sağol cnm içim rahatladı valla inşallah dediğin gibidirRahat ol arkadaşım. Bir ay önce bana da aynısını dedi doktor. Bu haftaki kontrolümde düzelmişti. Bebeğin çişi gelmişse ama daha yapmamışsa birikme anında ultrasona giriyorsak genişleme varmış gibi görünüyor. Her ihtimale karşı doğduktan sonra böbrek kontrolü yapılacak ama bir dahaki sefere sen de düzelmiş görürsün inşallah.
Aynı bnm koca Allahimmm adamla bi yere gtmek ölüm daha rafa elimi atmadan hadi hadi diyip durur ağzına iki tane cakasim gelir :))) taşıyabilsem hiç minnet etmem yahu birakmiyo ki azcik incik boncuk bakım :)))Ay nasıl yorulmuşum ya gezerken hiç anlamadım ama...çarşıya çıktık eşimle.yalnız gitsem ah gidebilsem ahbizim dırdırlar halt etmiş ,sabrımı çok zorluyor zaten son birkaç gündür alttan ala ala hadi bişey demiyim diye diye doldum
Neysebirkaç tane küçük ve orta boy hurç aldım.bebiş eşyalarını koyarım diye.ayrı dolap almadık,sığmayan şeyler olacak.birkaç tane saklama kutusu aldım.ay o kadar tedirgin aldım ki kutulardan birinin Kapağı yamuktu ve küçük boy hurçları Rafta bulana kadar kociş sıkıldı ve bir an önce işim bitsin istedim vallahi yamuk mamuk aldım çıktım şekerciye gittik bir de neyse ki fotoğraf çekecek ve birkaç şey soracak kadar durdum.fotoları ekliyim 2 tane beğendim belki size de fikir olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?