2016 Şubat Anneleri

Nerdesin ki canım. Hastanen 34. Haftada olsa en azından doğum yaptiramayacak gibi mi? Büyük yer dediği yakın mi?

Ay nasıl yorulmuşum ya gezerken hiç anlamadım ama...çarşıya çıktık eşimle.yalnız gitsem ah gidebilsem ah bizim dırdırlar halt etmiş ,sabrımı çok zorluyor zaten son birkaç gündür alttan ala ala hadi bişey demiyim diye diye doldum
Neyse birkaç tane küçük ve orta boy hurç aldım.bebiş eşyalarını koyarım diye.ayrı dolap almadık,sığmayan şeyler olacak.birkaç tane saklama kutusu aldım.ay o kadar tedirgin aldım ki kutulardan birinin Kapağı yamuktu ve küçük boy hurçları Rafta bulana kadar kociş sıkıldı ve bir an önce işim bitsin istedim vallahi yamuk mamuk aldım çıktım şekerciye gittik bir de neyse ki fotoğraf çekecek ve birkaç şey soracak kadar durdum.fotoları ekliyim 2 tane beğendim belki size de fikir olur.

Nerdesin ki canım. Hastanen 34. Haftada olsa en azından doğum yaptiramayacak gibi mi? Büyük yer dediği yakın mi?

çanakkaledeyim ama ilçesinde
doktorumda başka ilçede
ilk doğum olsa sorun değil ama ben aynı zamanda 2015 şubat annesiyim ve sezeryanla doğum yapmıştım
dikişlerim incelmiş sancılarım arttı kasılmalar falan var
doktorum 36 dan önce doğarsa ben ancak doğumu yaptırırım bebeği küveze koymak gerekirse küvez yok çanakkaleye göndeririz sen burda kalırsın ikiniz ayrı yerde olmayın acil durumda direk çanakkaleye git diyor
zaten paşam sabrederse 37 de alacak doktor.
dikiş ağrım olmasa çok önemli değil ama artık salondan tuvalete gidene kadar nefes nefese kalıyorum

Aramızda çok zaman yok canim ama ben 3 haftadır doktora gitmmis olacağım. Doktorum haftaya gel dedi. Ve merak ediyorum. Hergun kalkıp karnim aşağı inmiş mi diye bakıyorum :) ara ara agrim oluyor, kasılmalar da çabası. Ama sürekli değil. Kesinlikle her geven gün daha ağır oluyor insan ama sukur bin sukur :)

Canım çok geçmiş olsun, dilerim zamanını bekler hiç kuvez filan uğraşmazsınız..

Canım çok geçmiş olsun, dilerim zamanını bekler hiç kuvez filan uğraşmazsınız..

çok teşekkür ederim canım inşallah bekler zamanını
o kadar zor durumdayımki
dün akşam kızımı anneannesine bıraktım
ben bakamıyorum ilgilenemiyorum eskisi gibi
anneanneye bırakıp geldim yüreğimin yarısı orda kaldı
gözüm arkada değil annem çok çok iyi bakıyor ama kuzumun kokusu olmadan vakit geçmiyor beşiği oyuncakları ayakkabıları kaldı onlarla hasret gidermeye çalışıyorum
1 hafta kalacak çok zor bir durumdayım ama sabretmek zorundayım
rabbim kimseyi evladından ayrı koymasın

Canım zorlaşıyor bu evrede ben çok hareketli biriyimdir ama artık dikkat etmem lazım, bebek gerektiğinden önce gelmesin dünyaya, ama gelişimine bakınca iki haftaya doğucak gibi duruyor.. 49 cm olmuş yavrucak, daha ne kadar daha büyüyecekki Biraz tırstım..

Canım sen hangi ilçedesin? Doktorun kim? Küvezin olmaması çok Şaşırtıcı bunu bilmiyordum.sen muhtemelen can hastanesine gidiyorsun?

Allah yardimcin olsun karnin burnunda nasil tasincaksin simdi cok uzuldum haline yardim execek birileri var mi
Çok sağol güzelim bu durumda bi şey yapamayacağım ben eşim sömestrda beni memlekete annemlere bırakacak ordan tayin olduğumuz şehre gidip ev bakacak. ben sadece mutfak eşyaları ile kıyafetleri toparlayacam gerisiyle eşim ve taşıma şirketi ilgilenecek başka çare yok valla. zor olacak bu durumda ve kar kış bi de

Canim cok ama cok sevindim,Allahın izniyle yavrularının eve cıktıklarınıda tez zamanda görürsun canım..güzel haberlerink bekliyoruz..

sdss gözünaydın canım çok sevindim maşallah minnaklar giderek büyüyecekler, sağ salim evinize döneceksiniz inşallah :) ayy çok merak ediyorum nasıl tatlılardır dimi? Mis kokulular...

Amin tez zamanda sizde kurtulun kiradan inşallah. Çok değil 4 ay önce borç batağındaydık bugün evimiz oldu çok şükür bebek gerçekten kısmetiyle geliyormuş
Çok sevindim canım ya darısı kirada olanlara. gerçekten bende inanıyorum artık bebeğin şans getirdiğine benim bebis de şans getirdi annesine şükürler olsun ki atandim:)

ben de aynı sekılde yapıcam, zaten bır suru ıvır zıvırla ugrasıyoruz bıde hastane odasını suslemekle ugrasamam. Esım de hıc anlamaz oyle seylerden ben demeden aklına gelmez

İnternette biri buna benzer yapip satiyor 1 yas icin 70 tl istiyordu. Acaba annen ne kadara yaptirmis canm

120ye yaptırmıs canım.

Aaa sen ne zaman dogum yaptin gozunaydin normal kvezede cikacaklarmis Allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin

Ben çok merak ediyorum. Ya ne kadar olmustir diye. 15i gibi gittik 2 kilo olmamıştı 42 cmydi. Uzun mu olacak seninki :) ben ilk hamile kaldığım an itibariyle bu çocuk 20ocak civarı doğar diyorum. Umarım erken gelmezler :)

Çok sağol cnm içim rahatladı valla inşallah dediğin gibidir

Aynı bnm koca Allahimmm adamla bi yere gtmek ölüm daha rafa elimi atmadan hadi hadi diyip durur ağzına iki tane cakasim gelir :))) taşıyabilsem hiç minnet etmem yahu birakmiyo ki azcik incik boncuk bakım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…