2016 Şubat Anneleri

Canim benim kimsem gelemez. Annem erkek kardeşim var 19 yaşında onu bırakmaz. Kayinvalidem k.pederim gelmek istemiyor çok sıkılıyor burda. Ve hasta. Onu bırakmaz. Sonuçta mayıs gibi iznim bitiyor. Ya raporla ya ücretsiz izinle dönemi kapatıp seminerde çalışmaya başlayacağı haziran sonu. Eylülde de okul açılınca büyük ihtimal bakıcı başka şansım yok. Geçmiş olsun canim benim. Rabbim şifa versin.

Canim yeni gördüm bence bu doğum sancısı.

Ne fena vurdu bu grip
Nane limon fakan da fayda etmiyor başım gözlerim cikacak sanki yerinden. Yatmaya yatamiyorum kalksam kalkamiyorum.

Kızlar Ne iyi gelir gribe

Ne fena vurdu bu grip
Nane limon fakan da fayda etmiyor başım gözlerim cikacak sanki yerinden. Yatmaya yatamiyorum kalksam kalkamiyorum.

Valla ben greyfut portakal mandalina limon. Kati meyve sikacaginda sikip ictim ertesi gun ayaga kaldirdi beni canim. Gecmis olsun. İhlamur un icine biraz greyfurt kabugu atip demlemekte cok iyi gelio tadi biraz aci oluo ama ayaklandirio.

Ne fena vurdu bu grip

geçmiş olsun canım..yatıp dinlen ve nanelimona devam..
ben nane limonun içine toz zencefil ve bal katıyorum bana iyi geliyor..ilaç falan alamıyoruz malum..yapacak başka bişeyimiz yok

Bende 1 haftadır griple uğraşıyorum. Normalde çoktan geçmiş olması lazımdı ama bu sefer nedense geçmek bilmedi. Ihlamur içme dediler. O yüzden içmedim. Bol mandalina yedim sdc. Bir iki gündür daha iiyim. ☺ Sanada çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda atlatırsın. Ilık suya limon sıkıp içmek ve bol istirahat. Bildiğim tek grip ilacı.
Ne fena vurdu bu grip

Kendimi okadar hantal hissediyorum ki anlatamam her yerim ağrıyor özellikle pelvik bölge ve kasıklarımdaki ağrıdan yürümek bile zor geliyor kasılmalarımda çok sıklaştı günde 15 kez oluyordur heralde iki gündür hep yatasım var çantamız hazır uyku setinide yıkayıp ütüleyip yatağımızı kurduk herşey bitti ama enerjim çekilmiş gibi hissediyorum gerçek doğum sancılarında tüm ağrı sırta yayılır pozisyon değiştirmekle geçmez diye biliyorum ama yinede heran doğuruvercekmişim gibi geliyor bebeğin kanala indiğini nasıl anlarız ki

Kızlar an itibari ile minnosumun kıyafetlerini yıkadim astım mis gibi oldular:) yarın da ütüledim mı tamamdır:) ay ne cici oluyor minnak kıyafetler
bende bir kısmını yıkadım ilk etapta kullanılacak olanları☺nasipse yarın da diperlerini yıkayacağım..yarın hastane çantamızı hazırlayacağım dursun bi köşede☺

Ay tatlım herşey bir arada olmuyor, oldu diyelim bizim gibi kala kalıyorsun.. Gerçekten de hiç bu kadar zorlandığımı hatırlamıyorum.. Allah hepimize güç kuvvet versin..

Çok sağol canım Bakalım ne olucak, yaşayıp görücez..

Canim bana doktorum ihlamur iç demişti çünkü başka yapacak bir şey yok

Canım 3 ay normal dogum ıznım olcak, 1 ay yıllık ıznımı kullanıcam, para durumuna gore de bır kac ay ucretsız ızın alıcam ve bu arada bızım sıte cıvarında bakıcı bakıcam. Sabah 6 aksam 6-6.30 calısacak bırını bulmam lazım. Benım kv ben bakarım dıyor ama o da agır seker hastası ve kalbınde de problem var, cok hareket edemıyor sureklı halsız uykulu, ben kendısıne dedım bakıcı ıle sen bır kac hafta kalırsınız hem bakıcıyı gozlemlersın dedım. Acıkcası onun bakması bana daha fazla yuk olabılır cunku o da sureklı rahatsızlanacak, zaman zaman doktora kontrole gıtmesı gerekecek ben yıne magdur olucam. Kendı annem zaten calısıyor uzun sure kalamaz.

Valla ben greyfut portakal mandalina limon. Kati meyve kacaginda sikip ictim ertesi gun ayaga kaldirdi beni canim. Gecmis olsun. İhlamur un icine biraz greyfurt kabugu atip demlemekte cok iyi gelio tadi biraz aci oluo ama ayaklandirio.

geçmiş olsun canım..yatıp dinlen ve nanelimona devam..
ben nane limonun içine toz zencefil ve bal katıyorum bana iyi geliyor..ilaç falan alamıyoruz malum..yapacak başka bişeyimiz yok

Allah razi olsun Kizlar evde ihlamur yok komsulara da sordurdum onlarda da yok. Nanelimon ve meyveye devam. Goz agrisi gitse toparlayacagim sanki

Bende aynıyım canım.Bazen kımıldamak bile zor geliyor. Dönmek hareket etmek zor oluyor.Oğlumun çantası hazır. Benimkinde sdc terlik koyup kapatıcam. Sürekli adet sancısı gibi sancılarım oluyo. Sırtım belim kasıklarım ağrıo artık. Normal herhalde. ☺

Iyi bari birak sirket halletsin kirilan kirilsin bosver senden ve bebeginden kiymetli degiller ya

Cnm şuanda deli gibi ağrıyor tv izliyorum ama 3 yastıkta oturuşumu dengeleyebiliyorum.
Ben uzaniyorm ama ağrısı sabaha karşı anca geciyo eşime sırtıma bastr diyorm bastrnca geciyo ağrı çok değişik off bu ağrı dayanılacak gibi degl dunde aglicaktm nerdeyse agridan

Bende de oluyor canım. Sırtım ağrıyor çok ayakta durunca yada oturunca. Oğlum kaburgamın altında olduğu için oturunca kaburgalarımda ağrıyor. Az kaldı inşallah. Herkes sağlıkla kucağına alsın bebeklerini inşallah.
Kızlar sırt agriniz oluyo mu iki gundr beni mahvetti hep uzanirsam agrm olmuyo hiç düz otramyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…