merhaba hanımlar,
kızım bugün 19 günlük oldu. dikişsiz normal doğum yaptım bu sebeple doğumdan hemen sonra kendimi gayet iyi hissediyordum ve hiç ağrı, sızı olmayınca iyi geçiyor lohusalık ama 8 yıl aradan sonra yeni bir bebek epey etkiledi hayatımızı. oğlum kardeşini çok seviyor ama bazen kıskandığını da hissettiriyor, biz denge kurmaya çabalıyoruz ama o kendi içinde neler yaşıyor kim bilir. yine de çok keyifli bebekli hayat, ayrıca iyi ki oğluma kardeş yapmışız diyorum onlara her baktığımda, Allah hepimizin evlatlarına sağlıklı uzun ömürler versin.
şimdi bazı sorularım var belki aynı sorunu yaşayanlardan bir tavsiye alırım diye yazıyorum;
- biraz önce sağlık ocağından aradılar kızımın topuk kanından bir değerde sorun varmış ne değeri dedim hemşire karaciğer enzimiyle alakalı ama panik yapılacak bir oran değil biraz yüksek 3.kez almamız lazım kan dedi. böyle bir durum yaşayan var mı?
- bir de 3-4 gündür kızımın yüzünü fena halde minik kırmızı sivilce gibi döküntüler sardı, doktora götürmedim geçer diye ama biraz hafiflese de geçmedi. bu konuda bir öneriniz var mı?
- burun aspiratörü olarak ne önerirsiniz ben henüz bir aspiratör edinmedim. oğlumda küçük burun aspiratörlerinden kullanmıştık ama şimdi şu otribebeden mi alsam diyorum, kullananlar tavsiye eder mi yoksa diğer aspiratörlerden bir farkı yok mu?
şimdilik bu kadar sorularım, bebeklerinize ve size güzel günler dilerim.