2016 Şubat Anneleri

A ahtamara canım bize gelen hediyeler:

Babam çeyrek altın
Kardeşim çeyrek altın
Annem isimli künye ve küpe ve tabiki bi dünya örgü, kıyafet, battaniye, kundak bezleri ve daha neler neler
Kayınvalidem çeyrek altın
Kayınbabam çeyrek altın
Evdeki bekar görümcem gram altın
Gene örgüler, giysiler, yatak, yorgan, alt açma, yastık, battaniye vb

Allah büyükleri başımızdan eksik etmesin

Bilmiyorum rezene iciyorum corba cok tuketiyorum faydali olan seyleri yiyorum cokta ozendigim soylenemez sadece sutumu arttirmak icin bazi seyleri yemeye calisiyorum o kadar
Ayy ne güzel maşallah biz de 28 günlüğüz bakalım 2 gün sonra aşıya gitcez kilomuzu çok merak ediyorum

bende mamajoo var small ucla kullaniyorum ama herkes bu anne akisli medelayi onerince alayim dedim. hem daha sik sagip verebilirim.bence sende emdikten sonra ver bebegine ziyan olmasin

Evet kuzum gerekli kesinlikle görüntü olarak mimijumi daha anne memesine yakın geldi ama medelanın yorumları da guzel. İnsallah işe yararda bizi emmektende vazgecmezler:)

Cnm o topuk kanindaki deger bizdede yuksek cikti..ama sonra bisey cikmadi..bicok kisi yasiyomus bunu..endiselenme sende

Bnm bebeğim kolik miş cnm süpürge sesi ile uyuyor sadece gecrleri

Ay nolur şu ilaç ve damlayı bana da söyle çok az geliyo sütüm
Canım benim sütüm var ama yoğun kıvamlı ve yağlı değildi damlanın adı galactago ilaçta motilium diye bi bulantı ve mide rahatlatıcı ilaç yan etkisi prolaktin üretimini tetiklemesi yalnız benim doktorum bebeğimde reflü olduğu içinde yazdı bu hapı ben başta kullanmak istemedim damla bitkisel ürün yazıyor ama hapı doktoruna danış mutlaka bunların yanında hergün incir hurma yiyorum humana ve rezene çayı içiyorum

Canım benim ailem kızımın yatağını ve bi dünya kıyafet aldılar annemde babamda ayrı ayrı cumhuriyet altını taktı kv kp bebek arabamızı aldı ve onlarda ayrı ayrı cumhuriyet taktı eşimin kardeşi yüz euro taktı kp akika kurbanını kestirdi kızıma takılan herşey bi yana düşünüp kurbanı kestirmesi yetti

Sütüm az diyen annişler burda okumuştum birisi pekmeze kuru maya katıp için demişti dün denedim kızım 2saatte bir emiyo ama göğüslerim hep yumuşak olurdu ama denedikten sonra 2saatte taş gibi oldu göğüslerim sür doldu hatta atletm kazağm süt içinde kaldı ikisindende sütler aktı.. Denemekten zarar gelmez inşallah işe yarar .. Söyleyen arkadaştan Allah razı olsun

Kizlar bebisim cok oksuruyo ya.dun gece memeyle bogusurken baya soguk ter doktu kafasi su gibiydi.acaba sirti da terleyip usuttumu cok cnm skkin

Allahım çocuk illa memede uyucak deli olcm iyice dalmadan beşiğe koyamiyorum hopp uyaniyo. Ya bu is nasıl olcak belim kopuyo uyumasını beklim diye diye . boş memede almiyo bi çözüm bulan söylesin ya
Ben de bi tek benim böyle sanıyorum ne çok varmış böyle olan heralde bir süre böyle devam edicek 40ı çıkınca değişirker belki

Kizlar bebisim cok oksuruyo ya.dun gece memeyle bogusurken baya soguk ter doktu kafasi su gibiydi.acaba sirti da terleyip usuttumu cok cnm skkin
Canım bende kızımı üşüttüm sandım ama reflü çıktı kusmasıda varsa öyle olabilir sizinde Rabbim acil şifa versin miniğe geçmiş olsun

Buranın adını uykusuz anneler kulübü olarak değiştirsrk mi acaba çok uykusuzum ve gerginim kv görmceler gelip uyuyan çocuğu uyandırıyor sevelim sonra uyutursun diyolar emerken sonra emzir diye çekiştiriyolar zaten zor uyuyor lohusa halimle nelerle uğraşıyorm

Ne kadar pekmeze kattin canim bende yapayim sut vercem diye semirdim iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…