2016 Şubat Anneleri

Gündüz bu bebekler gaz sancisi filan olmadigini dusunsek kaç saat uyanık kalmali. Uyku aralari ne kadar olmalı

Bugn bizde aşımızı olduk. 2750
Ne kadar pekmeze kattin canim bende yapayim sut vercem diye semirdim iyice
Canm yarm çay bardağına 1çay kaşığı.. Ama öyle dolu değil normal..
Ay ben pişman oldm ama tatlm çok şükür sütüm vardı daha da artnca perişan oldm

kizlar agzimda pamukcuk olmus bebege gecmemesi icin bir an önce tedavi etmek icin ne yapabilirim zaten istahsiz ona bulasmaz inşallah

Ben söyledim cok ise yariyor. Bugun cocuk doktorumda bebeklerde reflü hastaliginda kullanilan motilium surup var onun yan etkidi sütü arttiriyor hemde cok. Ondan verdi. Sabah aksam 1 tatli kasigi ic dedi. Birde malt icecek veya dedigim kuru maya pekmez verdi.

Canım bende kızımı üşüttüm sandım ama reflü çıktı kusmasıda varsa öyle olabilir sizinde Rabbim acil şifa versin miniğe geçmiş olsun
Cnm benim bebeğim de çok kusuyor ve öksürüyor. Nasıl anlaşıldı reflü olduğu canım

Ikizler mahvetti bizi bugun buyuk kizimi da uyutmadilar o da ayri delirdi. Oglen 1den beri uyutmaya ugrasiyoruz surekli agladi biri gaz sancisindan. Kendimi rahatlatmaya calisirken face.de gezineyim dedim daha cok sinirlendim strese girdim herkes geziyor tozuyor biz evde dun bi ara ciktik 3 cocukla disari hic bi sey anlayamadik mahvolduk donduk ilk deneme bayaaaa olumsuz sonuclandi face.imi de dondurdum kimseyi gormeye tahammulum kalmadi

Cnm benim bebeğim de çok kusuyor ve öksürüyor. Nasıl anlaşıldı reflü olduğu canım
Fışkırarak kusması oluyor mu canım kuru öksürük şeklinde öksürüyorsa ve her beslenme sonrası kusuyorsa reflü dedi doktor şurup verdi birde başı 45 derece açılı yatacak dedi

Benim Kızın gönlü zengin :) lastik gibi kokan pis biberonları sevmişti başta.avente alıştı çok şükür :)

Alacak ,almalı
Meme uçlarım acıyor artık.gece doydu.dedim çıkartayım.parmağımı koyarak Yavaşça almaya çalıştım.annaaaa ucunu bir sıkıştırdı dişsiz:) vermiyor.Artık sinirlerim bozuldu.zaten sabah saat 4 olmuş.sessiz sessiz ağlıyorum memeeemm memeeem diye kısacası yani almalı

Ogretiyorm canım gündüz otrma odasında güneş ışığında duruyo akşam yatak odasında ama dün gundz çok uyudu ondan oldu heralde normalde biz biraz ilgilenyrz uyanık birakyrz
anladim tatlim.. bizde iki tur uzun uyuyor dilerim bu sekilde ilerler.. gunduzde 6 saat
Maşallah maşallah darısı bize kaç günlüktunuz siz:)
37 gunluguz ablasi :)

Ay canım ya kadın olmak çok zor.hayat zor.çalışan kadın olmak daha da zor...açıkçası bu hafta geleceklerdi benim arkadaşlar da...40 tan sonraki hafta alıcam.mevlid telaşım var ctesi inş ve bu hafta alamam dedim.
Canım,erkekler hep aynı...yani unutkanlık olsa senin kocan olur benimki unutkan olmaz.hani her koca mı unutkan:) bilerek yapmıyorlar.nasılsa yapılacak diye...
Benimki de şöyle :
Ben:ayy hayatım çok yoruldum.şu Odayı da sen süpürüp sonra suyunu da döksen süpürgenin.
Eşim:ya bırak bırak sana kim iş yap diyor bırak anan ya da anam yapsın.
Benldu.herşeyi yükleyeyim onlara.
Eşim: tmm yaparım ben.
Tik tak tik tak tik tak 1 saat sonra:
(Süpürge Bıraktığım yerde)
Ben:hayatım süpürdün mü?
Eşim:süpürcem şimdi dur.
Tik tak tik tak 2 saat sonra
Ben: aşkım? Süpürsen de...(kızacK diye de çekiniyorum :)
Eşim: öf tmm dedim napcan sen kendi işine bak.
Tik tak tik tak hava kararır...veee bizimki süpürür suyunu döker.fakat tüm gün ona olan sabrım beni ona karşı doldurmuştur.bu da demek oluyor ki yoktan yere bir tartışma çıkacak :)

Bugn bizde aşımızı olduk. 2750

Canm yarm çay bardağına 1çay kaşığı.. Ama öyle dolu değil normal..
Ay ben pişman oldm ama tatlm çok şükür sütüm vardı daha da artnca perişan oldm
Ay deneyeyim bakalım, şükür benimde sutum var ama hep yetiyor mu diye telaş ediyorum kilo alımı iyiydi halbuki :)

hani kirki cikan bebegin uykusu gazi kakasi falan duzene girerdi

yalannnnn

iyice costuk su 3 gundur. tam da 43 gunluguz
39. gune geri donmek istiyorum

en son sabah 11 de annemin kucagina verdim bebegimi, al anneannesi senin olsn ben yatiyorum dedim 2-3 saat yattim

gece 1 den sabah 11 e kadar yaa
cilginlar gibi agladi
susmadi
bi tek meme de susuyor ama 10 saatte memede durulmaz ki,
kac gundur gecemiz gunduzumuz komple girdi birbirine.

uykusuzluktan sabrim iyice tukendi

ahhh kolikkkk ahhhh
nerden buldun oglumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…