2016 Şubat Anneleri

benim oğlum ile aynı ayı benimki de tutmuyor daha yeni yeni elbisesini filan tutmaya başladı ellerini emiyor sürekli ara sıra kaldırıp bakıyor öyle oyuncak filan tutmuyor ama ben çok eldiven taktım o yüzden geç geliştiğini düşünüyorum

Ay canim benim. Benim oglumunda kalbinde sag aortik arc var. Baska organlarinda engel olma durumu vardi ve birsey cikmadi diye ayni senin gibi sevincten aglamistim. Sadece kalp sorunu var neyseki diye. Bebeklerimizi Allah im korusun. Sezeryanli ya da mama ile buyuyen bebeklerin evet belki direnci daha dusuk olacak ama sagliklilar, elleri kollari yerlerinde herseye sukretmek lazim. biraz fazla grip olmalarinin cokda sorun yaratacagini da dusunmuyorum zaten. Sonucta anne sutu alsinlar ya da normal dogum olsun diye herkes cabaladi olmuyorsa olmuyordur.

Ben eldiven çok az taktım onunla alakası yok herhelde.benimki ellerinş de emmiyor ancak elini ağzına koyuyorum ancak öyle emiyor biraz. Ellerinin daha farkında değil bizimki.zaten doğduğundan beri hazır olsa yatıyor o eller belden yukarı çıkmıyor hep.

Bende peyniri cok yerm canli kalmisim diyince olu gibiyim suan her yerm agryo ayakta duramyrm basim agriyo bacaklarm agriyo niye boyle oldm ki beb

Ay bu erkekler anne sutu almayan bebeginde bagisikligi kuvvetli olmuyo isteyken yapsan canim tamam mamayla da buyur ama anne sutu vereblmek varken niye mama alsnki

Sen deyince baktm bende goremedm sanada hayirli kandilller canim :)

Benim oglan uyanipta bidaha emmeye baslarsa yarim saat birakmiyo

Canim oyun halisi al istersen oyuncaklarla oynarken dikkatini ceker hem

Çok sagolun kızlar insallah bende inanıyorum Okyanus un gözü daha da görecek şimdiden kapama çalıştırmalarina başladık:) kataraktli gözümüzü calistiriyoruz

Eklentiler

• img1462283911654.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 83

bizimkide daha yeni yeni ellerini sallamaya başladı o da oyun halısından dolayı
daha oyuncak tutsmıyor ellerimi sıkmıyor
doktora cumartesi sormuştum, eline sık sık birşeyler verin
çıngırak alın kalem kalınlığında seyleri tutturun diye o günden beri
ara ara 10 ar dakikalık alıştırmalar yapıyorum

İnsan nelere seviniyor değil mi canım.. Allah beterinden saklasın bütün kuzularimiza sağlık versin

Çok sagolun kızlar insallah bende inanıyorum Okyanus un gözü daha da görecek şimdiden kapama çalıştırmalarina başladık:) kataraktli gözümüzü calistiriyoruz

maşAllah kuzuma ^_^

benim eşimde şaşı, ameliyat olmuştu ama malesef hala var oğlumunda şaşı olmasından korkuyor
bu hafta göz doktoruna gitmeyi planlıyor, erken dedim ama dinlemiyor hayırlısı inşAllah

Olsun canım gidin mutlaka içi rahat etsin göz kontrolü çok önemli, birseycigi yoktur kuzunun

ben çıngırak aldım fisher price'ın maracas modelini.. eline tutşturuyorum sımsıkı tutuyor..arada sallama gibi hareketler yapıyor ama bilinçli yapmadığı belli..sonuçta bugün tutmasa yarın tutacaklar ve hiçbişeyi bırakmayacaklar

kız çok gülüyorum yazdıklarına sen boş zamanında hep degişik fikirler düşünüyorsun hee önsüt iyi fikirmiş. Ama benim memeler terbiye oldu herhalde yumuş yumuş süt varmı yokmu anlamıyorum tıkıyorum her türlü ön arka süt gidiyor birşekilde yavrucuk bazen yeşil kaka yapıyorda öyle anlıyorum çok önsüt emdiğini öyle böyle doyuyor işte büyüyorlar çok şükür.
Uyutma işine gelirsek kesinlikle hertürlü uyutuyorum. Son zamanlarda bizim beywfendi gündüzleri uyumadığı için ve aç kaldığım için ayakta sallamayı çok yapar oldum. Bir yandan salla bir yandan yemeklik sebzeleri doğra yada bir yandan yemek ye falan.. yakında bebek kucagımda amuda kalkmaya başlayacagım
gündüzleri uyumayan bir bebe doğurmuşum yavv

Canım takılma boşver orada yazanlar genel şeyler bazı bebekler erken bazı bebekler geç öğreniyor. Kıyaslama kimseyle
Normalde eldiveni geç çıkaranlarda biraz geç öğrenme olur ama hiç belli olmaz tabi

Oyy yerim tosunu ne güzel erkenden başlamışsın çalışmalara.. en iyisini yapıyorsun ne kadar erken o kadar iyi.

TIRMIK maşallah ne kadar tatlı. Sübhanallah, maşallah. Kaşlar karizma yalnız. Benim eşim de göz tembelliği ve kayma varmış. Çalışan gözü kapatarak tedavi olmuş bebekken. Şimdi çok dikkat etmezsen anlaşılmıyor. Senin oğlun da kataraktı yenecek inş. Çok geçmiş olsun.

kızlar benim bebiş sol mememi almamaya başladı az emiyor soldan artıl..sağ memeye yükleniyor hep farklı tutuş stilleriyle solmememi vermeye çalışıyorum..bugün hele solu dayadıkça bastı yaygarayı varmı böyle bidurum yaşayan aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…