2016 Şubat Anneleri

Evet tatlim her hamileye gore deyisiyor sanirsam doktorum 23-24 haftayi onerdi gidicez bakalim

10saat derse nasil dayandiniz benim yarin 7saat var kara kara dusunuyorum nefesim yetmiyor valla surekli anlatmam gereken bi ders artik yazdircaklarimi sunuma ekliyorum akilli tahtadan yaziyorlar o sira azcik dolasiyorum azcik dinleniyorum yine de cok yoruluyorum

Kızlar kaç tane hamiş pantolonunuz ve hamiş üstünüz var? Ben pantolon 4 tane aldım, bi arkadaşım da 1 tane verdi ama üste pek bişi almadım, halen normal giysilerimi uydurabiliyorum, sizde durumlar nasıl?
Kizimdan kalan 2 pantolunum bool bol ustum var aslinda dar olmayan pantolonlarim da olur ama karnim cok ciktigi icin rahat edemiyorum normalde m beden giyiyorum xl alip hamileligin basinda ve sonrasinda da giyiyorum bol ve rahat oluyor dogumdan sonra gobek gidene kadar

kızlar nasılsınız bıraz eskı kafa yada ılkel dıyebılırsınız ama bebegınız dogdugunda emzırmeden once sadece 1 kereye mahsus sogan surup sonra temız bı bezle sılıp emzırırsenız gogus uclarınız yara catlama olmuyor denemek ıstersenız cok fazla deneyen kısı var ve hepsı memun bıde dogunca 1 çk soda bebegın gazının olmamasını saglıyor tecrubeyle sabıt bılgılerdır umarım işinize yarar

Aynen öyle. Biz sabajciyiz 13.00te ders bitiyor. Hiç bos gün koymamis. Benden çok dersi olanlarin bile geç geldiği günler var benim o da yok. Bir de boslari aralara koymus erken de cikamiyorum.Geçen hafta gittim Müdüre program degisicek dedi tık yok. Ayrintiliya bir gideyim de dönünce devam ederse yapamıyorum diycem. Bunun ileriki ayları var. Milletin ne anlayışlı müdürleri var. Sınır oluyorum

7 kat merdiven inip cikinca dersi nefes nefese anlatiyorum cok zor geciyor ama cocuklari da magdur etmemeye calisiyorum yazdiracaklarimi akilli tahtaya yansitiyorum onlar yazarken nefesimi duzene sokabiliyorum

Ben de bi seyler goturuyorum ama ogle yemegimiz iyi kiz yurdumuz var orda 4tl.ye yemegimizi yiyebiliyoruz zaten simdilik haftanin 3gunu oglen evdeyim

Söyle bence de...programı müdür mü yapıyor ? M.yard. Mı? Kimse direk ona git.hem erkek hem öğretmen olmak çoooook kolay...mesain bitince çık git.yan gel yat.ev işi yok çocuk yok.anlamıyorlar ki işte.ne yani bu Allah aşkına...sanki devleti kurtarıyorlar.alt tarafı bir program yapacaklar.işlerine gelmiyor.çünkü bilgisayarda programa bilgileri giriyorlar direk ve prog. dağıtım yapıyor.el ile oynama yapmadan Öğretmenin önüne sunuyorlar.sorun bu.

Ayrımtılı ultrasona mı 1500tl alıyolar

Bence de kadinlara her yerde pozitif ayrimcilik yapilmasi lazim ama idareciler genelde erkek ve erkek ogretmenlerle daha samimi onlarin programi bizden iyi. Hele bi de esi calismayan kadinlar calismasa issizlik olmaz diye dusunen idareciniz varsa yandiniz. Rabbim bildigi yapsin ben yenilen haklarimi helal etmiyorum 24 saat derse haftanin 1gunu 1e kadar 4gunu 3bucuga kadar okulda bekliyordum ilk defa sut iznimde guzel bir program aldim tabi o sene de bayaaa tartistik yasal hakkim oldugu halde

Senı anlıyorum valla erken kalkmak cok zor oluyor. Ben de 5.50de kalkıyorum ve 180 kısının oldugu bır acık ofıste calısıyorum. Havasızlık mı dersın gürültüden basının agrıması mı dersın, zor valla

Canim bazi tip merkezleri pahali bi de ikizlere hepsi bakmiyor bakanlar tam 2kat aliyor

Ikız odugu ıcın oyle o zaman. Ama yıne de cokmus. Ben de Acıbademde yaptırıcam, özel sıgortam var ama gecer mı gecmezmı bılmıyorum ayrıntılıda, desene ocagımıza ıncır agacı dıkılecek yavas yavas

7 kat merdiven inip cikinca dersi nefes nefese anlatiyorum cok zor geciyor ama cocuklari da magdur etmemeye calisiyorum yazdiracaklarimi akilli tahtaya yansitiyorum onlar yazarken nefesimi duzene sokabiliyorum
Wow okul çok büyük sanırım canım aman dikkat et.ofis sınıf mı sizinki de? Eğer öyleyse girişe aldırabilirsin.
M.eğitim Kitapları kötü , ben de iyi bir Kitabın alıştırmalarında akıllı tahtada kullanıcam.materyalimi hazırlamadım,bugün sınıftan sürekli çıkıp fotokopi çekmek zorunda kaldım.bir de kitap yetmedi çocuklara.o da sıkıntı.öff bize patlıyor yani.

Ben de bi seyler goturuyorum ama ogle yemegimiz iyi kiz yurdumuz var orda 4tl.ye yemegimizi yiyebiliyoruz zaten simdilik haftanin 3gunu oglen evdeyim
Ne güzel ya...bizim öğle yemeği şirketle anlaşmalı ,Taşımalı öğrenciler için.biz de kalırsa yiyoruz ama geçen sene bile zor yiyordum.bu yıl hiç yiyemem herhalde bugün koridorlardaki kokusuna bile dayanamadım.keşke Paralı olsa da alsak yani...razıyım...

Bende ruyamda kucagima kiz bebek verirlerken gormustum, hamile oldugumu bilmiyordum ama o an hamileymisim :).. erkek oldugunu ogrenene kadar kiz sandigim icin kiz isimleri aradim hep :) .. gobek ismi Defnedir cocugumun
bende rüyamda doğum yaptığımı ve bir kızım olduğunu görmüştm canım :) ama sonra erkek olduğunu öğrendk :) bide şöyle ilginç birşey yaşadm amcamın düğününde bni gören bir kadın kayınvalideme gelininin bir oğlu olacak demiş o sırada hamile olduğumu bilmiyordm annem söyleyince torun istedğinden diyor sanmıştm hala nasıl bildi attıda tuttu mu acaba diyorum

Hakkın için gerekirse tartışıyorsun napcaz başka.bizi onlar bu hale getiriyor.çok şükür programımda bir sorun yok ama sabrettim diyebilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…