Evet tatlim her hamileye gore deyisiyor sanirsam doktorum 23-24 haftayi onerdi gidicez bakalimCanim genelde 20.haftayi oneriyorlar benim ikiz oldugundan cok buyuyunce ikisini ayrintili incelemeleri zaten zor oluyor diye beklemeden gittim 20.haftada. 22.haftaya randevu verebilen ozel tip merkezi yaklasik 1500tl alacagi halde randevu vermek istemedi 20.hf.da girseniz daha iyi olur dediler
10saat derse nasil dayandiniz benim yarin 7saat var kara kara dusunuyorum nefesim yetmiyor valla surekli anlatmam gereken bi ders artik yazdircaklarimi sunuma ekliyorum akilli tahtadan yaziyorlar o sira azcik dolasiyorum azcik dinleniyorum yine de cok yoruluyorumSelam kızlar...7buçuk 3buçuk 10saat dersten sonra sonunda gelebildim eve. Çok yorulmuşuz... Bugün rüyamda gördüm bebişim doğmuştu emziriyodum onu günlerdir niye emzirmemişim diye söyleniyodum bir süt vardı ki böle bebeğin ağzından yüzünden akıyodu:) hayır diyelim hayır olsun inşallah :)
Kizimdan kalan 2 pantolunum bool bol ustum var aslinda dar olmayan pantolonlarim da olur ama karnim cok ciktigi icin rahat edemiyorum normalde m beden giyiyorum xl alip hamileligin basinda ve sonrasinda da giyiyorum bol ve rahat oluyor dogumdan sonra gobek gidene kadarKızlar kaç tane hamiş pantolonunuz ve hamiş üstünüz var? Ben pantolon 4 tane aldım, bi arkadaşım da 1 tane verdi ama üste pek bişi almadım, halen normal giysilerimi uydurabiliyorum, sizde durumlar nasıl?
Yaslilar hep erkekler hareketli olur der ama benim kizlar da 1dk durmuyor zamane kizlari cok fena olacak galibamaşAllah hanım kızına :) benim oğlan sessiz içerde takılıyor bi daha bu sıcaklığı bulamam diyor her hal
Aynen öyle. Biz sabajciyiz 13.00te ders bitiyor. Hiç bos gün koymamis. Benden çok dersi olanlarin bile geç geldiği günler var benim o da yok. Bir de boslari aralara koymus erken de cikamiyorum.Geçen hafta gittim Müdüre program degisicek dedi tık yok. Ayrintiliya bir gideyim de dönünce devam ederse yapamıyorum diycem. Bunun ileriki ayları var. Milletin ne anlayışlı müdürleri var. Sınır oluyorumCanım hiç boş günün yok mu? Bence seni dürten şeytan değil,mantığın.yani tabii ki ders saati az olmasa da en azından her sabah kaldırmaz insanı.keşke serpiştirseymiş.25 saat bile bir boş gün ile ayarlanıyor ya da kimi zaman10 da başlar kimi zaman öğlen mesela.çok sinir oluyorum böyle şeylere.
7 kat merdiven inip cikinca dersi nefes nefese anlatiyorum cok zor geciyor ama cocuklari da magdur etmemeye calisiyorum yazdiracaklarimi akilli tahtaya yansitiyorum onlar yazarken nefesimi duzene sokabiliyorumKızlar nasılsınız? Ben bugün hamladığımı anladım.çocuklar da çok yorucu gerçekten.öğle yemeğinde de çok birşey yiyemedim okulda.sanırım onun da etkisi ile halsizim.nefesim tükendi,Boğazım gerildi.yorulunca karnım da taş kesiliyor.bu çocuklarla bu dönem nasıl geçecek bilmiyorum.gerilmemek için ukalalıklarına da sakin cevaplar veriyorum fakat geriliyorum yani.
Bu hafta size nasıl geçiyor örtmenlerim:) ?
Ben de bi seyler goturuyorum ama ogle yemegimiz iyi kiz yurdumuz var orda 4tl.ye yemegimizi yiyebiliyoruz zaten simdilik haftanin 3gunu oglen evdeyimEvini yakına Alman iyi olmuş.benim de yürüme mesafesi ama git gel toplam 20 dk yı bulur zaten 50 dk.koştur koştur olmasın dedim.yoruluyorum artık.branşçısın sen de.ay benim Sınıflar çok kötü.lisedeyim.9 lar çok fena.tam Sınıfa Yönelik birşey anlatıyorum.lafın ortasına atlıyor en arkadaki tipler.bir kahkaha.kendilerinden başka da Gülen yok.zaten sorulara cevap da yok.kendim soruyorum kendim anlatıyorum.o yüzden çok yoruldum.10 lar da sesleri değişmiş 3 ayda :) kendilerini kanıtlama yılı...biz de basamak :) çok zor vallahi.
Evde hazırlayıp da koymak lazım.ben yanımda Çerez götürüyorum bazen.o bile iyi oluyor.
Söyle bence de...programı müdür mü yapıyor ? M.yard. Mı? Kimse direk ona git.hem erkek hem öğretmen olmak çoooook kolay...mesain bitince çık git.yan gel yat.ev işi yok çocuk yok.anlamıyorlar ki işte.ne yani bu Allah aşkına...sanki devleti kurtarıyorlar.alt tarafı bir program yapacaklar.işlerine gelmiyor.çünkü bilgisayarda programa bilgileri giriyorlar direk ve prog. dağıtım yapıyor.el ile oynama yapmadan Öğretmenin önüne sunuyorlar.sorun bu.Aynen öyle. Biz sabajciyiz 13.00te ders bitiyor. Hiç bos gün koymamis. Benden çok dersi olanlarin bile geç geldiği günler var benim o da yok. Bir de boslari aralara koymus erken de cikamiyorum.Geçen hafta gittim Müdüre program degisicek dedi tık yok. Ayrintiliya bir gideyim de dönünce devam ederse yapamıyorum diycem. Bunun ileriki ayları var. Milletin ne anlayışlı müdürleri var. Sınır oluyorum
Ayrımtılı ultrasona mı 1500tl alıyolarCanim genelde 20.haftayi oneriyorlar benim ikiz oldugundan cok buyuyunce ikisini ayrintili incelemeleri zaten zor oluyor diye beklemeden gittim 20.haftada. 22.haftaya randevu verebilen ozel tip merkezi yaklasik 1500tl alacagi halde randevu vermek istemedi 20.hf.da girseniz daha iyi olur dediler
Evet turkiyede chok paha ama burda oyle diyil cok sukurAyrımtılı ultrasona mı 1500tl alıyolar
Bence de kadinlara her yerde pozitif ayrimcilik yapilmasi lazim ama idareciler genelde erkek ve erkek ogretmenlerle daha samimi onlarin programi bizden iyi. Hele bi de esi calismayan kadinlar calismasa issizlik olmaz diye dusunen idareciniz varsa yandiniz. Rabbim bildigi yapsin ben yenilen haklarimi helal etmiyorum 24 saat derse haftanin 1gunu 1e kadar 4gunu 3bucuga kadar okulda bekliyordum ilk defa sut iznimde guzel bir program aldim tabi o sene de bayaaa tartistik yasal hakkim oldugu haldeSöyle bence de...programı müdür mü yapıyor ? M.yard. Mı? Kimse direk ona git.hem erkek hem öğretmen olmak çoooook kolay...mesain bitince çık git.yan gel yat.ev işi yok çocuk yok.anlamıyorlar ki işte.ne yani bu Allah aşkına...sanki devleti kurtarıyorlar.alt tarafı bir program yapacaklar.işlerine gelmiyor.çünkü bilgisayarda programa bilgileri giriyorlar direk ve prog. dağıtım yapıyor.el ile oynama yapmadan Öğretmenin önüne sunuyorlar.sorun bu.
Senı anlıyorum valla erken kalkmak cok zor oluyor. Ben de 5.50de kalkıyorum ve 180 kısının oldugu bır acık ofıste calısıyorum. Havasızlık mı dersın gürültüden basının agrıması mı dersın, zor valla22 saat dersim var her sabah 7 de basliyor. MüdüRe çok fena doluyum bi kere. Kalkmak cook zor. 16 ya dusurtsem diye şeytan dürtüyor. Onun dışında 5lere alosamiyorum hic susmuyoralar sürekli boluyorlar. Bu yıl sabrim hiiic yok
Canim bazi tip merkezleri pahali bi de ikizlere hepsi bakmiyor bakanlar tam 2kat aliyorAyrımtılı ultrasona mı 1500tl alıyolar
En son arkadasım yaptırdı ozel bır yerde ve sadece bu ısı yapan bır doktora 400tlye. 1500tl cok benceEvet turkiyede chok paha ama burda oyle diyil cok sukur
Canim bazi tip merkezleri pahali bi de ikizlere hepsi bakmiyor bakanlar tam 2kat aliyor
Wow okul çok büyük sanırım canım aman dikkat et.ofis sınıf mı sizinki de? Eğer öyleyse girişe aldırabilirsin.7 kat merdiven inip cikinca dersi nefes nefese anlatiyorum cok zor geciyor ama cocuklari da magdur etmemeye calisiyorum yazdiracaklarimi akilli tahtaya yansitiyorum onlar yazarken nefesimi duzene sokabiliyorum
Ne güzel ya...bizim öğle yemeği şirketle anlaşmalı ,Taşımalı öğrenciler için.biz de kalırsa yiyoruz ama geçen sene bile zor yiyordum.bu yıl hiç yiyemem herhaldeBen de bi seyler goturuyorum ama ogle yemegimiz iyi kiz yurdumuz var orda 4tl.ye yemegimizi yiyebiliyoruz zaten simdilik haftanin 3gunu oglen evdeyim
bende rüyamda doğum yaptığımı ve bir kızım olduğunu görmüştm canım :) ama sonra erkek olduğunu öğrendk :) bide şöyle ilginç birşey yaşadm amcamın düğününde bni gören bir kadın kayınvalideme gelininin bir oğlu olacak demiş o sırada hamile olduğumu bilmiyordm annem söyleyince torun istedğinden diyor sanmıştm hala nasıl bildi attıda tuttu mu acaba diyorumBende ruyamda kucagima kiz bebek verirlerken gormustum, hamile oldugumu bilmiyordum ama o an hamileymisim :).. erkek oldugunu ogrenene kadar kiz sandigim icin kiz isimleri aradim hep :) .. gobek ismi Defnedir cocugumun
Hakkın için gerekirse tartışıyorsun napcaz başka.bizi onlar bu hale getiriyor.çok şükür programımda bir sorun yok ama sabrettim diyebilirim :)Bence de kadinlara her yerde pozitif ayrimcilik yapilmasi lazim ama idareciler genelde erkek ve erkek ogretmenlerle daha samimi onlarin programi bizden iyi. Hele bi de esi calismayan kadinlar calismasa issizlik olmaz diye dusunen idareciniz varsa yandiniz. Rabbim bildigi yapsin ben yenilen haklarimi helal etmiyorum 24 saat derse haftanin 1gunu 1e kadar 4gunu 3bucuga kadar okulda bekliyordum ilk defa sut iznimde guzel bir program aldim tabi o sene de bayaaa tartistik yasal hakkim oldugu halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?