- 7 Nisan 2015
- 3.750
- 2.777
- 333
Evini yakına Alman iyi olmuş.benim de yürüme mesafesi ama git gel toplam 20 dk yı bulur zaten 50 dk.koştur koştur olmasın dedim.yoruluyorum artık.branşçısın sen de.ay benim Sınıflar çok kötü.lisedeyim.9 lar çok fena.tam Sınıfa Yönelik birşey anlatıyorum.lafın ortasına atlıyor en arkadaki tipler.bir kahkaha.kendilerinden başka da Gülen yok.zaten sorulara cevap da yok.kendim soruyorum kendim anlatıyorum.o yüzden çok yoruldum.10 lar da sesleri değişmiş 3 ayda :) kendilerini kanıtlama yılı...biz de basamak :) çok zor vallahi.
Evde hazırlayıp da koymak lazım.ben yanımda Çerez götürüyorum bazen.o bile iyi oluyor.
Ben kan sulandirici da kullanıyorum. Igne ve coraspin. Muhtemelen kanım çok sulandi gi için kanamayi tetikliyor.Lekelenme, kanama olursa korkma demişti doktorum ama çok şükür ben hiç öyle bişey yaşamadım. Çok fazla yorulmamak gerekiyor, stres yapmamak da önemli.
Canım yüksek ihtimal doğrudur. Ama benim yakın arkadaşım 9 ay kız dendi. Herşeyini aldı. Doğduğunda erkek doğdu. Mobilyaları falan degiştirmek zorunda kaldı.. küçük bi ihti al olsa bile yanılabiliyorlar. Ama küçük bi ihtimal. Detaylı ultrasonda netleşir merak etmeMerhaba kizlar ben de subat annesiyim. Ama bebegimin cinsiyyetinden emin degilim en son 18haftada ultrasona girmistim ve %80 kiz dediler yani erkek olma ihtimali var mi?
Canım karında tüylenme olıyor ama sakın alma. Doğumdan sonra dökülüyorlarKarnim zaten cok tuylendi o da ayri bi dert ya hem de hic badem yagi kullanmadan
ultrasonda içeri ışık veriyorlar bebegin tepki vermesi bu yüzden canımbenim de merak ettiğim nokta o :)
belki de ultrason bebekleri gıdıklıyordur haha
ayrica alip mi takmistin cnm... sanirim bayan echoya takilmiyor dedi... yanlis da hatirliyor olabilirim...On bar lite Wat dede yok ben de ayrıca aldım oyke birşey olmasın onunda
Canım yüksek ihtimal doğrudur. Ama benim yakın arkadaşım 9 ay kız dendi. Herşeyini aldı. Doğduğunda erkek doğdu. Mobilyaları falan degiştirmek zorunda kaldı.. küçük bi ihti al olsa bile yanılabiliyorlar. Ama küçük bi ihtimal. Detaylı ultrasonda netleşir merak etme
Canım karında tüylenme olıyor ama sakın alma. Doğumdan sonra dökülüyorlar
ultrasonda içeri ışık veriyorlar bebegin tepki vermesi bu yüzden canım
cnm ankarada isen sana zekai tahiri oneririm... ben riskli gebelik unitesinde devam ediyorum... bugun de gittim... ogleden sonra tamam biraz kalabalik ama etlik zhdh gore daha iyi dediklerini duydum... ben kiyaslama yapamiyorum... cunku etlik hast. gitmedim...Koca bir hayal kırıklığı en son 18ci hafta gitmiştim dr (etlik zubeydeye ) 21 haftamizi geride biraktik kontrole gittim. o kadar da heyecanla gittim o kadar yolu (esimin gorevinden dolayi ankaranin koyinde kalıyorum )
Şikâyetin nedir dedi şaşırdım bi an detaylı ultrason icin geldim dedim bi kağıt verdi git sekreterlikten randevu al dedi. Birde bebegimin cinsiyetine bakmak istiyorum dedim. Detaylida bakarlar soylemezlerse o zaman bakarız dedi basindan savdi kalkmadan dedim bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum hala bi bakar misiniz dedim. Himm.hissetmis olman lazimdi niye ki dedi bilsem dedim. Iyi bakalım dedi israrla anca bakti. 1 dk sürmedi bak kalbi atıyor iyi kalkabilirsin dedi. Ben kalkana kadar odadan çıktı kalkdim orda.
Hiç sorma bana da yazmışlar koca okulda bir ven hamileyim bi beni idare etmiyorlar. Bi de 24. Haftayda rapor gerekiyor mu direk nöbet düşmüyor mu?Ben de 22.haftadayım müdür yardımcısına nöbet yazmayın tutabilceğimi sanmıyorum dedim bahçeye nöbet yazmışlar üstelik. Koridorlarda karşılaşıyoruz görüyorlardır herhalde halimi düzgün yürüyemiyorum bile belim yüzünden topallıyorum biraz. Müdür mecburen kendi dolaşıyor arada ben tutacak durumda değilim çünkü sınıftan öğretmenler odasına zor atıyorum kendimi. 24.haftada raporu alıcam onlar da rahat etsin ben de. bu seneye kadar her tenefüsü nöbet yerinde geçirirdim millet grevdeyiz deyip tutmazdı şimdi benim geçerli bahanem var en azından
Aynen dediğin gibi yapiyorlar canım. Bu hafta da bekliyorum. Pazartesi kspidindayim inşallah. Gerekirse tartışıcam artık. Cocumun psikolojisi bozuluyor boyleSöyle bence de...programı müdür mü yapıyor ? M.yard. Mı? Kimse direk ona git.hem erkek hem öğretmen olmak çoooook kolay...mesain bitince çık git.yan gel yat.ev işi yok çocuk yok.anlamıyorlar ki işte.ne yani bu Allah aşkına...sanki devleti kurtarıyorlar.alt tarafı bir program yapacaklar.işlerine gelmiyor.çünkü bilgisayarda programa bilgileri giriyorlar direk ve prog. dağıtım yapıyor.el ile oynama yapmadan Öğretmenin önüne sunuyorlar.sorun bu.
Allah senin de yardımcın olsun canım. Ki 6.30 da bile hava tam aydinlanmamis oluyor. Karanlikta yataktan çıkmak çoook moral bozucu. Eşim benden nerdeyse 2 saat sonra kalkıyor.Senı anlıyorum valla erken kalkmak cok zor oluyor. Ben de 5.50de kalkıyorum ve 180 kısının oldugu bır acık ofıste calısıyorum. Havasızlık mı dersın gürültüden basının agrıması mı dersın, zor valla
Canım ultrason insan kulağının isitemeyecegi kadar yüksek frekanslı ses dalgası gonderir ışık değil 'ultrasound'Canım yüksek ihtimal doğrudur. Ama benim yakın arkadaşım 9 ay kız dendi. Herşeyini aldı. Doğduğunda erkek doğdu. Mobilyaları falan degiştirmek zorunda kaldı.. küçük bi ihti al olsa bile yanılabiliyorlar. Ama küçük bi ihtimal. Detaylı ultrasonda netleşir merak etme
Canım karında tüylenme olıyor ama sakın alma. Doğumdan sonra dökülüyorlar
ultrasonda içeri ışık veriyorlar bebegin tepki vermesi bu yüzden canım
Bsdem yağı tüylenme yapıyormuş canım bn o yüzden vazgeçtim zaten yeterince tüylendi göbeğim :)) bnde henüz kaşınma kızarıklık yok ama kakao yağını denemeyi düşünüyorumCatlak kremini dun doktoruma sordum sadece badem yagi onerdi kokusunu sevmediyim icin kullanamiyorum maalesef ne yapicagimi bilmiyorum gerci su an catlagim yok ama olusucagindan korktugum icun onlem almak istiyorum
Onu duymamistim tatlim ilk defa duyuyorum kakao yagi kullana bilecegimiziBsdem yağı tüylenme yapıyormuş canım bn o yüzden vazgeçtim zaten yeterince tüylendi göbeğim :)) bnde henüz kaşınma kızarıklık yok ama kakao yağını denemeyi düşünüyorum
Hic mi gobekde hiss etmedin?yoksa bazen mi oyle hiss ediyorsun?Kızlar günlerdir kafama takılan bir şey var.. Bebeğinizi nerede hissediyorsunuz ben kasıklarımda hissedıyorm 20. Haftada göbek bölgesinde olması gerekmiyormu neden hala aşşağıda anlamadım ? Doktoruma 1 hafta daha var
Canim ben birtaneaiyle ayni sorunu yasiyorum senin ikitanesiyle cok zor olmali gercekten allah yardimcin olsun onlar uyumadan sana uyku yok galiba simdiden basladilar desene :) :)
Kizlar ayrica dualariniza ihtiyacimiz var ailemizde bir müsübettir dolanıyo mesajimi okuyan tüm arkadaşlar dualarinizi esirgemiyin inşallah hersey en kısa zamnda yoluna biliyorsunuz allah hamilelerin duasini daha çabuk kabul eder sizlerden ricam dualarinizda eksik etmeyin biran once bu sıkıntılardan daha fazla hasar almadan kurtulalım inşallah
Merhaba bayanlar. Bu hafta bebek arabamizi alacagiz insallah. Sizden ricam aldiginiz veya almayi dusundugunuz marka ve modelleri mesajimdan alinti yaparak yazabilir misiniz?
Allah yardımcın olsun canım biz bir taneyle zorlanıyoruz en azından sag olmasa sola yatabiliyoruz. Senin işin zır. ALLAH kolaylık versin.
Arkadaslar mide yanması için ne önerirsiniz
Kızlar plesanta previa olup zamanla plesanta si yukarı çıkan var mi
Bi de kiz anneleri sizin de mi caniniz tatli cekiyor ben surekli bal cikolata falan istoyorum kizim cok mu tatli olacak
Gercektenn de erkek kiz farki diye bi sey yokmus sizde de kiz ama tatli yiyemiyosunuz benim canim tatli cekiyo tabi bazen de geceler tursu cekiyo kalkip yiyorumAğzıma tatli süremiyorum. Çayımın şekerini bile baya azalttim. Ekşi şeyleri daha çok tercih ediyorum.
cnm ankarada isen sana zekai tahiri oneririm... ben riskli gebelik unitesinde devam ediyorum... bugun de gittim... ogleden sonra tamam biraz kalabalik ama etlik zhdh gore daha iyi dediklerini duydum... ben kiyaslama yapamiyorum... cunku etlik hast. gitmedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?