2016 Şubat Anneleri

Bugün temizlik yaptım. Hamileleligim surece ilk defa bugün kendimi bu kadar yordum. Bittiğinde uzandigimda çocuk öyle hareketlendi ki korktum. Sanırım rahatsız oldu. Dışardan dalgalanmaları az az görüyordum ama art arda uzun sure olunca korktum. Esimde dalga geçiyor hareket etse korkuyorsun etmese korkuyorsun :) cuma doktora gideceğim inşallah. Minigimi daha çok merak ediyorum :) eskiden daha sakin oluyordum şimdi çok özlüyorum sanırım. :)

Kızlar selam :) bugün detaylı ultrasona girdim herşey yolunda çok şükür. Oğlumun hareketlerini çok net hissetmeyede başladım öyleki bazı geceler uyutmuyor. Aşağıda ilk fotomuz bi maşallahınızı alırız :)
Bin kere masallah ogulusuna zamani gelse de ben de gitsem artik sabirsizlaniyorum :)

Hepimizinkine maaşallah :nazar::nazar::nazar: nazar değmesin mesleklerimize...
ozka82 ozka82 meleklerimize dicektim...yazamadım gitti ya...merak etme tatlım kimi anne Adayı geç hissediyormuş.sen de hissedersin yakında inş net bir şekilde.bir de gaz problemi olmasa...o çok şişiriyor işte beni.

Merhaba..meslektaslarim epey dertli gordum sizi..ayy anlayissiz insanlardan hic hoslanmiyorum..idareci adi üstunde idare etmeyi bilecek yani..benim mudurum sagolsun 18 saate 2 gün bos birakti nobette yazdirmadi..yalniz bazi ogrtmn arkadslar senin kac gün bosun var diye agiz yokluyor kii okulumda 36 ogretmen var herkesin 1 gunu mutlaka bos ..18 saat dersi olanda cok benim 2 gun oldugunu farkedince sivriler cikacaktir henuz zirtbirt program degistii icin farkinda degiller....

Lisede calisanlar Kolayliklar diliyorum..5 ve 6 lar daha masum..

Girlmother Girlmother bende kasiklarda hissediyorum.aksam esim" dur hele oraya 50 cm bi bebis sigacak suan 18 cm 400 gram bisey karninda gobeginde gezmesini bekleme az sabirr" dedii..sanirim hakli;))

Selam kizlar ben henüz net sekilde bebegimi hissedemiyorum kilo var birazda ondan mi kaynakli acaba. Gecen hafta ayrıntılı ultrasona girdik masallah hiçbir sıkıntımız yokmus ama bu hareketleri hissedememe aklimi kurcaliyor

Kızlar selam :) bugün detaylı ultrasona girdim herşey yolunda çok şükür. Oğlumun hareketlerini çok net hissetmeyede başladım öyleki bazı geceler uyutmuyor. Aşağıda ilk fotomuz bi maşallahınızı alırız :)
masallah annesi cok yakisikli kucuk prens... :)) Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin cnm.... cok guzel heyecanlar...

Selam kizlar ben henüz net sekilde bebegimi hissedemiyorum kilo var birazda ondan mi kaynakli acaba. Gecen hafta ayrıntılı ultrasona girdik masallah hiçbir sıkıntımız yokmus ama bu hareketleri hissedememe aklimi kurcaliyor
Bi arkadasim doktora sormus neden kipirdamiyo diye yeri rahat demis :)masallah saglikli bi kizi var merak etme anneden anneye degisiyor hiss etme

Ben hiç hamilelik yaşamamışım diyorum özellikle bir kaç gündür. Isimiz zor gibi :)
Ben şimdiden uykusuzluğa alışıyorum istemeyerekte olsa :) Allah yardımcımız olsun.

Allah yardımcınız olsun.

Ben oğluma britax aldım üstüne de römer aldım oto koltuğu uyumlu. Ödüllü bir araba tavsiye edebilirim.

Sağol canım. Allah yardımcımız olsun.

Soğuk süt çok etkili.

Oğlum da doğuma kadar sürdü. Çıkmadı. Mecburi sezeryan oldum.

Ağzıma tatli süremiyorum. Çayımın şekerini bile baya azalttim. Ekşi şeyleri daha çok tercih ediyorum.
romerin ikizler icin de guzel urunu var... bebek arabasi... sen onu mu diyorsun cnm...

Kapı süsü hazırlıkları :)

Eklentiler

• 20151006_223313_HDR.webp
    20151006_223313_HDR.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 181
bende rüyamda doğum yaptığımı ve bir kızım olduğunu görmüştm canım :) ama sonra erkek olduğunu öğrendk :) bide şöyle ilginç birşey yaşadm amcamın düğününde bni gören bir kadın kayınvalideme gelininin bir oğlu olacak demiş o sırada hamile olduğumu bilmiyordm annem söyleyince torun istedğinden diyor sanmıştm hala nasıl bildi attıda tuttu mu acaba diyorum :KK48:
Yok yok bazilari biliyor bayagi ya :)

Maşallah burnunu yerim onun.. bende yarın detaylı ultrason a girecegim bakalım bizim fotomuz nasıl olacak?
Kapı süsü hazırlıkları :)
Çok güzel oluyor. Ellerine saglık :KK76::KK76:

12. haftada kondu canım kanamam oldu panikle doktora gittik o zaman öğrendik 3 gün sürdü kanama progestan tb ve prolutan depo iğne kullanıyorum o günden beri ama çok şükür bir daha kanamam olmadı
Hikayelerimiz çok benzermis. Saglikla bebisleri kucagimiza alırız inş.

Bende kasıklarımda daha çok hissediyorum pazartesi kontrolde sordum doktorum bebeğinin pozisyonunu gösterdi başı göbek deliğimin hizasında bacaklarıda kasıklarmdaydı bnce senin bebişinde öyledir

Evet olabilir canım haklısın

Ayse2016 Ayse2016 göbegımde çok nadir ama kaşıklarımda sürekli bir hareket var sanırım ayak kısmıyla çok oynuyor :)

Kızlar bebeklerimiz uyurkende hareket ediyor dimi yoksa bnmki korkarm gündüzleri 3 4 saat uyuyor kıpır kıpır ya hayırlısı ile doğunca uykusuz günler bni bekliyo :) yada daha kötüsü rahat mı değil acaba :(

keryneia keryneia nasıl biliyo acaba :KK48:

Ayyy maşallah yaaa bende girsem su detaylıya biran önce :)

Back
X