2016 Şubat Anneleri

Kızlar bebekleriniz kaç gram oldular :) ben cuma günü gittiğimde 21 haftalıktı 480 gr olmuş yavrum :anneadayı:

Kızlar günlerdir kafama takılan bir şey var.. Bebeğinizi nerede hissediyorsunuz ben kasıklarımda hissedıyorm 20. Haftada göbek bölgesinde olması gerekmiyormu neden hala aşşağıda anlamadım ? Doktoruma 1 hafta daha var
Bende kasıklarımda daha çok hissediyorum pazartesi kontrolde sordum doktorum bebeğinin pozisyonunu gösterdi başı göbek deliğimin hizasında bacaklarıda kasıklarmdaydı bnce senin bebişinde öyledir

Son düzenleme:
Aynen dediğin gibi yapiyorlar canım. Bu hafta da bekliyorum. Pazartesi kspidindayim inşallah. Gerekirse tartışıcam artık. Cocumun psikolojisi bozuluyor boyle:KK70:
:D yisinler çocunu :))))) ay vallahi etkileniyorlar biz üzülünce ama napalım :)

Anladım canim peki kaçıncı haftada teşhis kondu. Kanama yada lekelenmen oldumu hic
12. haftada kondu canım kanamam oldu panikle doktora gittik o zaman öğrendik 3 gün sürdü kanama progestan tb ve prolutan depo iğne kullanıyorum o günden beri ama çok şükür bir daha kanamam olmadı

Allah senin de yardımcın olsun canım. Ki 6.30 da bile hava tam aydinlanmamis oluyor. Karanlikta yataktan çıkmak çoook moral bozucu. Eşim benden nerdeyse 2 saat sonra kalkıyor.:110:
Istanbulda olunca ve beylıkduzunden maslaga ıse gıdınce oyle oluyor malesef:KK43: Bu nedenlşe bebekten sonra hemen ıse baslayamam en az 6 ay ucretsız ızın almam lazım

Bende kasıklarımda daha çok hissediyorum pazartesi kontrolde sordum doktorum bebeğinin pozisyonunu gösterdi başı göbek deliğimin hizasında bacaklarıda kasıklarmdaydı bnce senin bebişinde öyledir
Benımde 19+0 bugun yanı 20 haftama basladım , bugun bende ılk defa net bıcımde kasıklarımda hıssettım, bu sefer kasık agrısı olmadıgına emınım, bence de bacakları kasıklara denk gelıyor

Bi de kiz anneleri sizin de mi caniniz tatli cekiyor ben surekli bal cikolata falan istoyorum kizim cok mu tatli olacak:nazar:
Fazla yeme canım seker bebeg zararlı bılıyosun, bıtter ye en azından, bal faydalı ama mıktarını ayarlamak lazım

cnm ankarada isen sana zekai tahiri oneririm... ben riskli gebelik unitesinde devam ediyorum... bugun de gittim... ogleden sonra tamam biraz kalabalik ama etlik zhdh gore daha iyi dediklerini duydum... ben kiyaslama yapamiyorum... cunku etlik hast. gitmedim...

bi doktor vardı etlikte onun tavırlarını beğeniyordum, uzun uzun bakıor, sohbet ediyor ve arkadaş canlısıydı ama 2 haftadır randevu sisteminde bir türlü yer bulamadım. ankara merkez de de yaşamıyorum gelip kontrol etsem o yüzden buna öecbur kaldım ve hiç hoşlanmadım .. devlet hastanelerin bu huyunu sevmiyorum işte. bu sebebten aklım hep özele gidiyor cünkü dr sabit olsun istiyorum

Ben kan sulandirici da kullanıyorum. Igne ve coraspin. Muhtemelen kanım çok sulandi gi için kanamayi tetikliyor.
Bende kullanıyorum canım coraspin ve clexane kanama olunca coraspini kestik clexane 2 günde 1 yaptık geçen hafta clexane normale döndü coraspinide haftada 2 gün içiyorum

Kızlar merhabalar uzun zamandır takip edemiyordum burayı geri döndüm artık :) hayırlısıyla 23 haftadayız oğlumla bu hafta renkli ultrasona giricez heyecan tavan :) bideee benim sütüm geliyor çok erken değil mi sütü gelen arkadaşlar var mı ?
Göğüslerini sıktırmiyorsun değil mi çok tehlikeli çünkü rahim kasilmasi yapıyor geçen bende şöyle bakayım dedim bendende geldi ama sonra pişman oldum yapmamam gerektigini bildigim halde meraktan sıktırdim ışte

10saat derse nasil dayandiniz benim yarin 7saat var kara kara dusunuyorum nefesim yetmiyor valla surekli anlatmam gereken bi ders artik yazdircaklarimi sunuma ekliyorum akilli tahtadan yaziyorlar o sira azcik dolasiyorum azcik dinleniyorum yine de cok yoruluyorum

Yorucuydu ama bitti çok şükür yarın boş gün olması motive ediyor beni de :)

Kızlar günlerdir kafama takılan bir şey var.. Bebeğinizi nerede hissediyorsunuz ben kasıklarımda hissedıyorm 20. Haftada göbek bölgesinde olması gerekmiyormu neden hala aşşağıda anlamadım ? Doktoruma 1 hafta daha var
Bunu ben de merak ediyorum.hareketleri çok net zaten.geçen gün hele ta kasığıma doğru gidip orda sivrildi.şok oldum.kısçem çok hareketli :)

Bunu ben de merak ediyorum.hareketleri çok net zaten.geçen gün hele ta kasığıma doğru gidip orda sivrildi.şok oldum.kısçem çok hareketli :)
Masallah ben o kadar hıssetmıyorum tabi, sanırım normalde de kılolu oldugumdan yag katmanlarından hıssedemıyorum:KK17:

Istanbulda olunca ve beylıkduzunden maslaga ıse gıdınce oyle oluyor malesef:KK43: Bu nedenlşe bebekten sonra hemen ıse baslayamam en az 6 ay ucretsız ızın almam lazım
Maddi açıdan biraz sıkıntıya giricez ama mantıklı olan öyle gibi. Biz ikinci dönemi kapatır bir aksilik çıkmaz da insallah. Yeni bebekle can dayanmaz canım sen de mecbur alırsın. Bebek kismetiyle gelir derler. Bekliyoruz bakalım

Bende kullanıyorum canım coraspin ve clexane kanama olunca coraspini kestik clexane 2 günde 1 yaptık geçen hafta clexane normale döndü coraspinide haftada 2 gün içiyorum

Göğüslerini sıktırmiyorsun değil mi çok tehlikeli çünkü rahim kasilmasi yapıyor geçen bende şöyle bakayım dedim bendende geldi ama sonra pişman oldum yapmamam gerektigini bildigim halde meraktan sıktırdim ışte
Meraktan mı sıktın:) ben de masaj yapın içe dönükse ucu çıksın durumu var ya acaba konu o mu ki dedim.
Ben de bu göğüs ucu konusunu ne yapıcam bilmiyorum.içe dönük uçlar için göğüs ucu çıkartıcılar var.hamileyken de kullanılıyor deniliyor hani doğuma hazırlık için..kimi yerde de okuyorum sakın 6.aydan sonra süt gelme ve dediğin gibi rahim kasılmasına karşın kullanmayın diyor.erken doğum riski olabiliyormuş.şimdi ben ve benim gibi sorunu olanlar napcak ben onu bilemedim.

yok kendiğilinden geliyor hatta bi gece rüyamda bebeğimi emzirdiğini gördüm sabah kalktığımda thsirt im baya ıslanmıştı iyi bişey mi kötü bişey mi anlamadım :/

Hiç sorma bana da yazmışlar koca okulda bir ven hamileyim bi beni idare etmiyorlar. Bi de 24. Haftayda rapor gerekiyor mu direk nöbet düşmüyor mu?
Bizim müdür yardımcısı laf arasında 24.haftada rapor getirirsin dedi zaten o hafta kontrolüm var gitmişken alırım diye düşünüyorum ben canım

Kızlar selam :) bugün detaylı ultrasona girdim herşey yolunda çok şükür. Oğlumun hareketlerini çok net hissetmeyede başladım öyleki bazı geceler uyutmuyor. Aşağıda ilk fotomuz bi maşallahınızı alırız :)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 284
Back
X