Tamam canım çok sağolun seninde resmen kırmızı miydievet tatlım 6.haftada oldum embriyonun arkasına kan toplanmıştı rahim onu şuan temizlemeye çalışıyor sakin ol bol bol yatak istirahati yapacaksın ve rahim temizlenene kadar onu atar korkma o zamana kadar iğne her akşam yapıldı bana..sağlıkla atlatırsın inş.
annesi bebiş iyice sana sarılıyor ondan cnm bel ağrın herkeste farklı ortaya çıkıyor belirtiler sen de bel ağrısı ben de aşırı yorgunluk ve uyku bide resmen depresyondayım ayca da mide sorunu ayak ağrısı yani hepimiz farklı yaşıyoruz ..:))Kızlar 3 gündür bel ağrısı yaşıuorım adet öncesi yaşadığımın aynısı iyimi kötü mü bilemedim yani ama uyuyamıyorum rahatsız ediyor valla yıprandım çöktüm yani ne zor bizler için bu durumlar
Bendede var canim normal stres yapma canim benim.bende bel agrisi migde bulantisi ve cikarma kasiklarda agri bacaklar desen ayni allah yardimcimiz olsun insallah hepimizinKızlar 3 gündür bel ağrısı yaşıuorım adet öncesi yaşadığımın aynısı iyimi kötü mü bilemedim yani ama uyuyamıyorum rahatsız ediyor valla yıprandım çöktüm yani ne zor bizler için bu durumlar
Benim 22 şubatta transferi m. Kese ve kalbi bu pazartesi gitcektik kanama olunca yarın gel bi bakalım dediCanım ben de bu aralar olacak diye bekliorm çoğu kişide olmuştu ama yine de ihmal etmemekte fayda var
Uyku ve yorgun hissetmende duzelme varmi biraz canimannesi bebiş iyice sana sarılıyor ondan cnm bel ağrın herkeste farklı ortaya çıkıyor belirtiler sen de bel ağrısı ben de aşırı yorgunluk ve uyku bide resmen depresyondayım ayca da mide sorunu ayak ağrısı yani hepimiz farklı yaşıyoruz ..:))
canım kırmızı ne nasıl kan geldiki eşimde korktu dedi üzülme düşük yapıyorsun yeniden deneriz yani artık o bile bukadar çok kanı görünce kıpkırmızı ve peşpeşe ped değiştirdim..bir gece sürdü sonra dediğim gibi kesildi ama bitmemişti kontrolde kuru kan olarak atmaya başladı..korkma yani sağlıkla atlatırsın inş..yalnız değilsin hepiz yaşıyorsuz...:)) ama dinlen..Tamam canım çok sağolun seninde resmen kırmızı miydi
Tamam canım . Şimdi yarın çağırdı ya kanama oluncada alttan bakar miHepimiz dagilsin die yuruyoruz sen yinede sktintan sonra yuru bence tatlim
yok tatlım ya dünyanın işini sanki ben yapıyorum gibi yorgunumve elime geçen fırsatta uyumaya çalışıyorum nerede olduğum hiççç önemli değil... tatlım senin mide nasıl?kabızlığın geçtimi?canım ben hergün meyveli yoğurt yiyorum istersen dene birkaç gün ...:))Uyku ve yorgun hissetmende duzelme varmi biraz canim
Tamam canım inşallah bişey olmaz çok sağolun moral verdiniz yattim dinleniyorumcanım kırmızı ne nasıl kan geldiki eşimde korktu dedi üzülme düşük yapıyorsun yeniden deneriz yani artık o bile bukadar çok kanı görünce kıpkırmızı ve peşpeşe ped değiştirdim..bir gece sürdü sonra dediğim gibi kesildi ama bitmemişti kontrolde kuru kan olarak atmaya başladı..korkma yani sağlıkla atlatırsın inş..yalnız değilsin hepiz yaşıyorsuz...:)) ama dinlen..
o zaman asıl alttan bakıyor canım kanama miktarını ve yerini net göre bilmek için onda daha net gözüktüğü için valla ben de ilk defa korkudan direk alttan olmayı kabul etmiştim korkudan :)) sağlık olsunda diyorsun onu unutuyorsun :))Tamam canım . Şimdi yarın çağırdı ya kanama oluncada alttan bakar mi
Bakar diye düşünüyorum sen hazırlıklı git ve artık alttan bakmak son olsun bizler için sıkıldık artıkTamam canım . Şimdi yarın çağırdı ya kanama oluncada alttan bakar mi
Alttan bakcak tatlim ama sakin korkma cok tutmuyorlar ultrasonu vajinada bakip birakiyor alttan bakmazsa hic bisey goremez ve sana yardimci olamazTamam canım . Şimdi yarın çağırdı ya kanama oluncada alttan bakar mi
Amin canım zaten kanamadan en önce en büyük endişem kalp atışını duyacak nıyız... Kimyasal gebelik çok araştırdım benim 11. Gün 3 e katlayıp 277 olmuştu doktor tekrarlatmadı. Sanırım bu kadar yükselen ve kimyasal yaşayan olmamış hiç benim gördüğüm örneklerde. O yüzden biraz rahatladım :)tatlım herkeste olacak diye bir kaide yokta ama genel olarak 6 haftadan itibaren genel olarak gebeler de beklenilen bir durum 11.haftaya kadar buda embriyo geliştikçe rahime zarar veriyor kendine yer açıyor ve rahimde kanama oluyor böyle bir durumda enaz bir hafta dinlenmek gerekiyor ve önce çok hızlı bir kanama oluyor sonra duruyor buseferde kurumuş kanı atmaya başlıyor rahim temizlenene kadar onun için ilk üç ay hamileliğin enzor süreci çok dikkatetmemiz gerekiyor sen de cnm sakın yorulma tetikliyor ve ağırlık kaldırma sağlıkla inş hepimiz bebişleri kucağımıza alırız inşallahh
endişelenme canım sağlıkla duyarsın inşallah çok güzel çok heyecanlı Allahım sağlıkla tamamına erdirsin inşallahhhAmin canım zaten kanamadan en önce en büyük endişem kalp atışını duyacak nıyız... Kimyasal gebelik çok araştırdım benim 11. Gün 3 e katlayıp 277 olmuştu doktor tekrarlatmadı. Sanırım bu kadar yükselen ve kimyasal yaşayan olmamış hiç benim gördüğüm örneklerde. O yüzden biraz rahatladım :)
Ayy uykucu annecik seni:))2 gundur bulantim gecmisti bugun basladi bide benim karnimda degisik bi agri var bugun anlayamadim tatlim.bu arada meyveli yogurtta ve meyveli sutte katki maddeleri varmis meyveli sutu kestim evde cilekle yapip yiyip icelim canimyok tatlım ya dünyanın işini sanki ben yapıyorum gibi yorgunumve elime geçen fırsatta uyumaya çalışıyorum nerede olduğum hiççç önemli değil... tatlım senin mide nasıl?kabızlığın geçtimi?canım ben hergün meyveli yoğurt yiyorum istersen dene birkaç gün ...:))
Kızlar 3 gündür bel ağrısı yaşıuorım adet öncesi yaşadığımın aynısı iyimi kötü mü bilemedim yani ama uyuyamıyorum rahatsız ediyor valla yıprandım çöktüm yani ne zor bizler için bu durumlar
yaaa ben de normal süt içemediğim için senin gibi meyveli içiyordum ben de keseyim o zaman ..karnındaki nasıl ağrı ben de de oldu bugün üşütürsün tam göbek kısmında ağrı olur ya aynen öyle idi..:)Ayy uykucu annecik seni:))2 gundur bulantim gecmisti bugun basladi bide benim karnimda degisik bi agri var bugun anlayamadim tatlim.bu arada meyveli yogurtta ve meyveli sutte katki maddeleri varmis meyveli sutu kestim evde cilekle yapip yiyip icelim canim
Anladım canım cok sagol dua edin kızlarAlttan bakcak tatlim ama sakin korkma cok tutmuyorlar ultrasonu vajinada bakip birakiyor alttan bakmazsa hic bisey goremez ve sana yardimci olamaz
Yogurduda meyveli alma canim evde karistir zaten herseyde katki maddesi var daha cok olanlrini tuketmeyelim.aynen oyle benimde bugun bi video izledim bebek icerde kordonu ordan oraya cekistiriyor ilerleyen zamanlarda gobek deligimiz agri yapicak ve sizlicak:)))))yaaa ben de normal süt içemediğim için senin gibi meyveli içiyordum ben de keseyim o zaman ..karnındaki nasıl ağrı ben de de oldu bugün üşütürsün tam göbek kısmında ağrı olur ya aynen öyle idi..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?