2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Kızlar 3 gündür bel ağrısı yaşıuorım adet öncesi yaşadığımın aynısı iyimi kötü mü bilemedim yani ama uyuyamıyorum rahatsız ediyor valla yıprandım çöktüm yani ne zor bizler için bu durumlar

Tamam canım çok sağolun seninde resmen kırmızı miydi

annesi bebiş iyice sana sarılıyor ondan cnm bel ağrın herkeste farklı ortaya çıkıyor belirtiler sen de bel ağrısı ben de aşırı yorgunluk ve uyku bide resmen depresyondayım ayca da mide sorunu ayak ağrısı yani hepimiz farklı yaşıyoruz ..:))

Bendede var canim normal stres yapma canim benim.bende bel agrisi migde bulantisi ve cikarma kasiklarda agri bacaklar desen ayni allah yardimcimiz olsun insallah hepimizin

Uyku ve yorgun hissetmende duzelme varmi biraz canim

Tamam canım çok sağolun seninde resmen kırmızı miydi
canım kırmızı ne nasıl kan geldiki eşimde korktu dedi üzülme düşük yapıyorsun yeniden deneriz yani artık o bile bukadar çok kanı görünce kıpkırmızı ve peşpeşe ped değiştirdim..bir gece sürdü sonra dediğim gibi kesildi ama bitmemişti kontrolde kuru kan olarak atmaya başladı..korkma yani sağlıkla atlatırsın inş..yalnız değilsin hepiz yaşıyorsuz...:)) ama dinlen..

Uyku ve yorgun hissetmende duzelme varmi biraz canim
yok tatlım ya dünyanın işini sanki ben yapıyorum gibi yorgunumve elime geçen fırsatta uyumaya çalışıyorum nerede olduğum hiççç önemli değil... tatlım senin mide nasıl?kabızlığın geçtimi?canım ben hergün meyveli yoğurt yiyorum istersen dene birkaç gün ...:))

Tamam canım inşallah bişey olmaz çok sağolun moral verdiniz yattim dinleniyorum

Tamam canım . Şimdi yarın çağırdı ya kanama oluncada alttan bakar mi
o zaman asıl alttan bakıyor canım kanama miktarını ve yerini net göre bilmek için onda daha net gözüktüğü için valla ben de ilk defa korkudan direk alttan olmayı kabul etmiştim korkudan :)) sağlık olsunda diyorsun onu unutuyorsun :))

Amin canım zaten kanamadan en önce en büyük endişem kalp atışını duyacak nıyız... Kimyasal gebelik çok araştırdım benim 11. Gün 3 e katlayıp 277 olmuştu doktor tekrarlatmadı. Sanırım bu kadar yükselen ve kimyasal yaşayan olmamış hiç benim gördüğüm örneklerde. O yüzden biraz rahatladım :)

endişelenme canım sağlıkla duyarsın inşallah çok güzel çok heyecanlı Allahım sağlıkla tamamına erdirsin inşallahhh

Ayy uykucu annecik seni:))2 gundur bulantim gecmisti bugun basladi bide benim karnimda degisik bi agri var bugun anlayamadim tatlim.bu arada meyveli yogurtta ve meyveli sutte katki maddeleri varmis meyveli sutu kestim evde cilekle yapip yiyip icelim canim

Benim uzun zamandır ağrıor.ne zaman kalkıp bir iki ortalıkra dolansam hemen belim ağrıor

yaaa ben de normal süt içemediğim için senin gibi meyveli içiyordum ben de keseyim o zaman ..karnındaki nasıl ağrı ben de de oldu bugün üşütürsün tam göbek kısmında ağrı olur ya aynen öyle idi..:)

Yogurduda meyveli alma canim evde karistir zaten herseyde katki maddesi var daha cok olanlrini tuketmeyelim.aynen oyle benimde bugun bi video izledim bebek icerde kordonu ordan oraya cekistiriyor ilerleyen zamanlarda gobek deligimiz agri yapicak ve sizlicak:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…