Günaydın :)Günaydın Hayırlı sabahlar iyi haftalar ..
İdrar tahlili yaptırmış mıydın. Başlangıcı şu tüpe ortasını şuraya falan diye garip şekilde tarif edilen tahlili
merhaba canım hadi hayırlı olsun maşallah çok sevindim ben bir şey anlamıyorum bide ben önce çok hareketli idim ya şimdi bebek geliştikçe hareket yasaklandı hareket edemiyorum kısıtlandı gezmeler avm ler deniz kenarlarıMerabalar kizlar nasilsiniz nasil gidiyor.ben bebisi hissetmeye basladim sanirim :)
Ben hep ağızdan aldım o da hamile kalmadan önceydi hayırdır canım?Kızlar progesteron fitil kullanan var mı
Yaa ne güzel ben 18. Haftayı bekliorm ama arada bişiler oluor sanki de emin olamıorm tamam kesin bebek diyemiorm :)Merabalar kizlar nasilsiniz nasil gidiyor.ben bebisi hissetmeye basladim sanirim :)
Canım yürümesen de arabayla sahile gitsen otursan hava alsan o da mı yasak ya... Bizim doktor normal hayatını yaşa diyor bi sorun oldu da o yüzden mi kısıtladılar?merhaba canım hadi hayırlı olsun maşallah çok sevindim ben bir şey anlamıyorum bide ben önce çok hareketli idim ya şimdi bebek geliştikçe hareket yasaklandı hareket edemiyorum kısıtlandı gezmeler avm ler deniz kenarlarısağlıklı olalım da sonra çıkarırız acısını inşallah :))
Yok canim baslangicta yaptirmistim da tek tupe yapmistim o senin dedigin gibi degil :) fena degil canim 10+4 suan arada agrilarim oluyor biraz da asiri yorgunluk baska sikintim yok sukur sen nasilsin 15 . Haftalar nasil gidiyor :)İdrar tahlili yaptırmış mıydın. Başlangıcı şu tüpe ortasını şuraya falan diye garip şekilde tarif edilen tahliliben orda toplamda bi tüpü doldurabilmiştim dedikleri gibi veremedim yani örneği. Kendi doktoruma sordm onun için de yanma veya kokulu akıntı olmadıkça sorun değil tekrarlamamıza gerek yok demişti :) ee nasılsın canım nasıl gidior kaçıncı haftaya girdin
Canimm neden yasakladi aynen bi sknti mi oldu kimerhaba canım hadi hayırlı olsun maşallah çok sevindim ben bir şey anlamıyorum bide ben önce çok hareketli idim ya şimdi bebek geliştikçe hareket yasaklandı hareket edemiyorum kısıtlandı gezmeler avm ler deniz kenarlarısağlıklı olalım da sonra çıkarırız acısını inşallah :))
Sen haftaya felan hissedrsin allahin izniyle tatlim.olsun yatcan tatlim biliyosun ben transferden berri yatistayim ve hala ayni iyi olsunlarda yatalim allahin izniyle saglikli bi sekilde kucagimiza alalim ins.evet dogsunlar cikarcaz acisini ozamanda ayakta zor durcaz yorgunluktan :)))merhaba canım hadi hayırlı olsun maşallah çok sevindim ben bir şey anlamıyorum bide ben önce çok hareketli idim ya şimdi bebek geliştikçe hareket yasaklandı hareket edemiyorum kısıtlandı gezmeler avm ler deniz kenarlarısağlıklı olalım da sonra çıkarırız acısını inşallah :))
Ayirt edilmiyo ben bi hareketlenme olunca bagrsaklarmi acaba die supheye dusuyorum:))degisik cok ya :))Yaa ne güzel ben 18. Haftayı bekliorm ama arada bişiler oluor sanki de emin olamıorm tamam kesin bebek diyemiorm :)
benim hep aynı. uykum azaldı sadece gündüzleri uyumamaya başladım ama yine de halsizlik oluyor. bir de bende en baştan beri aşırı tüylenme oldu. çenemden aşĞısı koca koca siyah siyah tüy doldu göbeğim de öyle. normalde yoktu. dökülüor diolar inşallah öyle olur. bir de gece sık tuvalete kalkma olayı var. artık 3 ay kadar kesilecek demişlerdi benim kesildiği yok :d bu kadar benden haberler yarın 16. haftalık oluyoruzYok canim baslangicta yaptirmistim da tek tupe yapmistim o senin dedigin gibi degil :) fena degil canim 10+4 suan arada agrilarim oluyor biraz da asiri yorgunluk baska sikintim yok sukur sen nasilsin 15 . Haftalar nasil gidiyor :)
Yaa masallah 16 ne guzel bnm de gobegimde cikti sanki vardi bende biraz ama cogalmis gbi hormonlr hep aynen bende gece kalkiyorum 1 kere kesin erken yattiysam 2. De kalkiyorum ama ilginc bi sekilde gunduz normalde ilk tuvalete oglene dogru 10-11 gibi giderken neredeyse 2-3 gibi gittigim oluyo ya sabah odeminden ya gece cok gittigim icin :) yorgunlukbenim hep aynı. uykum azaldı sadece gündüzleri uyumamaya başladım ama yine de halsizlik oluyor. bir de bende en baştan beri aşırı tüylenme oldu. çenemden aşĞısı koca koca siyah siyah tüy doldu göbeğim de öyle. normalde yoktu. dökülüor diolar inşallah öyle olur. bir de gece sık tuvalete kalkma olayı var. artık 3 ay kadar kesilecek demişlerdi benim kesildiği yok :d bu kadar benden haberler yarın 16. haftalık oluyoruz
Ne guzel gozunuz aydin canimHayırlı akşamlar arkadaşlar buğün cinsiyeti öğrendik kesin erkek dedi
Hayırlı olsun canım.saglikla gelsin oğlusun ...Hayırlı akşamlar arkadaşlar buğün cinsiyeti öğrendik kesin erkek dedi
Gözünüz aydın hayırlı evlat olsun inşallahHayırlı akşamlar arkadaşlar buğün cinsiyeti öğrendik kesin erkek dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?