- 31 Ocak 2016
- 2.133
- 1.216
- 83
Günaydınlar tüm anne adaylarına amin canım hayırlı cumalar...Günaydın kızlar , hayırlı ve mus mutlu cumalar dilerim, Allahım tüm dualarımızı kabul etsin inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınlar tüm anne adaylarına amin canım hayırlı cumalar...Günaydın kızlar , hayırlı ve mus mutlu cumalar dilerim, Allahım tüm dualarımızı kabul etsin inşallah![]()
Günaydın ayşe gülse sen buna yoğunlaş neden ikinci diye plan yapıyorsun inşallah senin kide tutundu sen ona güç vermelisin sen inan ki önce tutunduguna tatlimAslında hemşire çalışabilirsiniz dedi ama bence dinlenilse daha iyi. Ben pişman oldum mesela. Eğer bu tutmazsa ikinci defa yazın yapıp hep istirahat edecem. Sen de dediğin gibi yap canım uzun süre çalışma
Rahimin durumuna bakıyorlar tatlım adetli iken bakılıyor stres yapma iki dk lik bir isUltrason muayenesinde neye bakiyorlar canim adetliyken randevu alip ilk muayene ettiginde
Vajinal ultrasonla bakıyorlar daha iyi görünüyor çünküUltrason muayenesinde neye bakiyorlar canim adetliyken randevu alip ilk muayene ettiginde
Aslında hemşire çalışabilirsiniz dedi ama bence dinlenilse daha iyi. Ben pişman oldum mesela. Eğer bu tutmazsa ikinci defa yazın yapıp hep istirahat edecem. Sen de dediğin gibi yap canım uzun süre çalışma
Benim toplamadan önceki ignelerde acımadı da bu yeni vurduğunuz pruloton iğnesi kötüydü sanki kalcami bir yere çarpmışım gibi dokunduğumda acıyorPopom göbeğim morartılar var vede çok acıyor
Hemşire bana da test gününe kadar dinlensen daha iyidir dedi sonrasinda bile çok hareket etmemeye çalış dedi hassaslar çünkü tanıştıgım kişilerin bazi denemelerinde ilk 12 günlük zamann icinde düşmüş o yüzden biraz dikkat etmek istiyorum bende :/Aslında hemşire çalışabilirsiniz dedi ama bence dinlenilse daha iyi. Ben pişman oldum mesela. Eğer bu tutmazsa ikinci defa yazın yapıp hep istirahat edecem. Sen de dediğin gibi yap canım uzun süre çalışma
bende ptesı randevu aldım doktordan oncesınde bır muayene ettıreyım kendımı sıkıntılı bır durum var mı dıye :)Rahimin durumuna bakıyorlar tatlım adetli iken bakılıyor stres yapma iki dk lik bir is
İnşallah canım inşallah. İkimizin de tutar inşallah. Hemşire çalışabilirsin dedi ya başladım gerçekten pişman oldum. Sen çok dikkat et canımInsallah bunlar tutacak tekrar gerek kalmicak canım olumsuz düşünme sakın :)
Bilmiyorum ki canım ya. Çok dikkat etmedim sanırım ondan tutmamıştır diyorum bi de bu sancılar lekeler falan iyice boşladim yaGünaydın ayşe gülse sen buna yoğunlaş neden ikinci diye plan yapıyorsun inşallah senin kide tutundu sen ona güç vermelisin sen inan ki önce tutunduguna tatlim
Ben adetin 2.günü gittim muayene tahlil falan karar verdik tedaviye,3. Gün hemen iğnelere basladim canım. Belli olmuyor tabi doktorun ne zaman ilaclara başlayacağı sen 1 gun erken git yine debende ptesı randevu aldım doktordan oncesınde bır muayene ettıreyım kendımı sıkıntılı bır durum var mı dıye :)
Seninki 5.Gün embriyosu degil mi bak daha şanslısın benden benim 3.gün asıl benim 2.yi planlamam lazim gibi duruyorİnşallah canım inşallah. İkimizin de tutar inşallah. Hemşire çalışabilirsin dedi ya başladım gerçekten pişman oldum. Sen çok dikkat et canım
İnan kafamizda bu konu ile ilgili soru işareti var canım. Şöyle oldu bak kader hanım transferin üçüncü günü aradi dedi ki donduruyoruz. 3.gün mü dedim evet embriyolog öyle uygun gördü bölünmeleri iyi zaten hepsi 1.kalite dedi. Bir daha aramadi ertesi gün falan. Sonra transfer günü bize dediler yok sizin blast yani 5.gün. Hepsi mi dedik bi evet dediler bi bi tane dediler adam akıllı ogrenemedik. Transfer sonrası eşime doktor demiş ki iki tane 5.gün transfer ettik. Hiçbir şey anlamadik. Şu an inan 3 mü 5 mi bilmiyoruzSeninki 5.Gün embriyosu degil mi bak daha şanslısın benden benim 3.gün asıl benim 2.yi planlamam lazim gibi duruyor![]()
Tatlım ben tuttuğuna inanıyorum ama sen çok stres yaptın başından bide senin vücut zayıf olduğu için senin biraz daha fazla yorulmamaya dikkat etmen gerekiyor inş yarin güzel sonucu alda senin sürekli dikkat etmen gerekli yani hepimizin de sen biraz daha hassas :)Bilmiyorum ki canım ya. Çok dikkat etmedim sanırım ondan tutmamıştır diyorum bi de bu sancılar lekeler falan iyice boşladim ya
İnan kafamizda bu konu ile ilgili soru işareti var canım. Şöyle oldu bak kader hanım transferin üçüncü günü aradi dedi ki donduruyoruz. 3.gün mü dedim evet embriyolog öyle uygun gördü bölünmeleri iyi zaten hepsi 1.kalite dedi. Bir daha aramadi ertesi gün falan. Sonra transfer günü bize dediler yok sizin blast yani 5.gün. Hepsi mi dedik bi evet dediler bi bi tane dediler adam akıllı ogrenemedik. Transfer sonrası eşime doktor demiş ki iki tane 5.gün transfer ettik. Hiçbir şey anlamadik. Şu an inan 3 mü 5 mi bilmiyoruz
Kızlar bu ne karamsarlik 5.3 bırakın kısmette varsa 3.5 bakmaz sadece pozitif olun sizle olduklarına inanın Allahın izni ile olur mutlu olun herşey çok güzel gidiyor.Seninki 5.Gün embriyosu degil mi bak daha şanslısın benden benim 3.gün asıl benim 2.yi planlamam lazim gibi duruyor![]()
AYse gülse toplamadan 5 gün sonra olmadı mi senin trasfer herşeyimiz ayni diye hatırlıyorum korkma senin de 5.gün ve Allahın izni ile tuttular onlar çok kuvvetli minnaklar cnm rahat ol evet streslisin ama yapma lütfen..İnan kafamizda bu konu ile ilgili soru işareti var canım. Şöyle oldu bak kader hanım transferin üçüncü günü aradi dedi ki donduruyoruz. 3.gün mü dedim evet embriyolog öyle uygun gördü bölünmeleri iyi zaten hepsi 1.kalite dedi. Bir daha aramadi ertesi gün falan. Sonra transfer günü bize dediler yok sizin blast yani 5.gün. Hepsi mi dedik bi evet dediler bi bi tane dediler adam akıllı ogrenemedik. Transfer sonrası eşime doktor demiş ki iki tane 5.gün transfer ettik. Hiçbir şey anlamadik. Şu an inan 3 mü 5 mi bilmiyoruz
Kızlar siz nerede yaptırdınız böyle bilgi verilmeden açıklama yapmadan ya saolsunlar beni hem sürekli dr bilgilendirdi hem de merkez onlar ben den daha daha tedirgin ve meraklı idi sonucu da beklerken de dun dr kanser oldum.diyor bana saolun sizlerde ben den daha heyecanlı idiniz ben rahattım çünkü onların benle olduklarına inaniyordumGerçekten çok karışıkmış herkes farkli birşey söylemiş, benimki taze olduğu için kendim hesapladim 3.gün diye yoksa bana da demediler şöyle böyle kaliteli yada değil hiçbirşey söylenmedi
Benim dondurulmuştu canım taze degilAYse gülse toplamadan 5 gün sonra olmadı mi senin trasfer herşeyimiz ayni diye hatırlıyorum korkma senin de 5.gün ve Allahın izni ile tuttular onlar çok kuvvetli minnaklar cnm rahat ol evet streslisin ama yapma lütfen..
Canım ben ayrıyız diye yanlış hatırlamışım başından beri herşeyi birlikte yaşadığımızdan sabaha kadar stres attım inş boyle yine herşeyi paylasirizBenim dondurulmuştu canım taze degil