2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Iyiyim tatlim cok sukur ama scaklar mahvetti beni. Ya asiri scak var ayaklarim ellerim sisiyor.senin nasil gidiyor. Bisey sorcam bebis kac kilo
Tuzu kestin mi canım. Ödem genelde tuzlu yiyeceklerden oluyor. Biz perşembe gittik 380 gr idi bizimki. Gerçi benim 2 hafta küçük sizinkilerden. Bu arads senin kilo durumun nasıl ilerleior kaç kilo aldın toplamda :)

Tuzu kestin mi canım. Ödem genelde tuzlu yiyeceklerden oluyor. Biz perşembe gittik 380 gr idi bizimki. Gerçi benim 2 hafta küçük sizinkilerden. Bu arads senin kilo durumun nasıl ilerleior kaç kilo aldın toplamda :)
Yemegin icinde ne varsa onu yiyorum ayriyetten tuz atmyorum ustlerine canim ama yinede sisiyorum ya :(42 kiloydum tedaviye basladiktan sonra suan 58.8 oldum.senin nasil kilo alma durumun

Yemegin icinde ne varsa onu yiyorum ayriyetten tuz atmyorum ustlerine canim ama yinede sisiyorum ya :KK43:42 kiloydum tedaviye basladiktan sonra suan 58.8 oldum.senin nasil kilo alma durumun
İşte yemeğin içinde de yeme tuzu kes daha fazla su iç. Tansiyonun için kötü el ayak şişmen, zararlı hem de bebek için. Şişme olunca tuzu kestirior doktorlar. Ben daha almadım kilo. Hatta sıcaklar başladığında birkaç hafta önce 2 kilo verdim ama şimdi onu geri aldım. Başlangıç kilomdayım hala. Doktora sordum normal mi 5. Aya geldik hala kilo almadım diye, senin depoların doluymuş zaten kan sayımın falan çok iyiymiş gebelik başında gelişimi çok güzel böyle devam et çok kilo almak zorunda değilsin dedi. Gebelik şekeri çıkmasın diye elimden geldiğince dikkat ediorm makarna beyaz ekmek prinç ve şeker yemiorm. Meyveyi bile sınırlı yiorm. Daha hiç karpuz yemedim mesela aşırı şekerli diye... Hem de canım aylardır o kadar çok istior ki... Arada canım bişiyi çok isterse istisna yapıorm. Ama artık alışmışım hafif yemeye. Aylardır canım gurme burger istiordu mesela dün gittik arkadaşlarımla. Üstüne de bi tatlı yedim kahve içmeye gittiğmiz yerde. Tatlıyı zaten bitiremedim ama gece çok zor uyudum. Eşime diorm ki bir daha canım böyle şeyler isterse bana bugünü hatırlat yediğim her şey ağzıma gelior sanki.

Iyiyim tatlim cok sukur ama scaklar mahvetti beni. Ya asiri scak var ayaklarim ellerim sisiyor.senin nasil gidiyor. Bisey sorcam bebis kac kilo
İyi olmanıza sevindim bn 8 kilo aldım bıcırık 450 grm dı 26 cm boyumuz bnm popo geriden gelio iğrenç görünüyorum ama değer kıpır kıpırız biz şükürler olsun ...

İyi olmanıza sevindim bn 8 kilo aldım bıcırık 450 grm dı 26 cm boyumuz bnm popo geriden gelio iğrenç görünüyorum ama değer kıpır kıpırız biz şükürler olsun ...
Masallah canim benim iyi olmaniza bende sevndim.bende cok kilo aldim ya.kac haftaliksin

merhaba kızlar.iyi akşamlar.Benim transferim bugün oldu hayırlısıyla..2 embriyo transfer edildi afedersiniz ama transferden sonra su gibi aķıntım oldu, çok minik leke gibi kan geldi peceteye ve kasık agrımda var doktorumu aradim normal diyor ama benim aklıma takıldı aranızda böyle birşey yaşayan varmı??cevaplarinizi bekliyorum simdiden tesekkur ederim..

merhaba kızlar.iyi akşamlar.Benim transferim bugün oldu hayırlısıyla..2 embriyo transfer edildi afedersiniz ama transferden sonra su gibi aķıntım oldu, çok minik leke gibi kan geldi peceteye ve kasık agrımda var doktorumu aradim normal diyor ama benim aklıma takıldı aranızda böyle birşey yaşayan varmı??cevaplarinizi bekliyorum simdiden tesekkur ederim..
Merhaba hayırlı olsun canım bendede akıntı oldu stres yapma bol bol dinlen herşey yolunda :)

Merhaba kızlar, benim embriyolar donduruldu. 1 ağustoda transferim olacak. Yalnız bir sorum olacak. Doktorum bana estrofen verdi. bu ilacın yan etkileri okuyunca korktum. Bu ilacı aranızda kullanan olmuştu bana bilgi verebilirmisiniz. çok sağolun şimdiden. hepinize iyi bayramlar

Merhaba kızlar, benim embriyolar donduruldu. 1 ağustoda transferim olacak. Yalnız bir sorum olacak. Doktorum bana estrofen verdi. bu ilacın yan etkileri okuyunca korktum. Bu ilacı aranızda kullanan olmuştu bana bilgi verebilirmisiniz. çok sağolun şimdiden. hepinize iyi bayramlar
Hadi hayirli olsun tatlim ben transferden once basladim kullanmaya gebeligmin 3 ayna dogru biraktim rahimi hazirliyolar o ilacla embiriyonun daha iyi tutunabilmesi icin ben bi zararini gormedim icini rahat tut tatlim

Arkadas aranizda transfer sonrasi kasik agrisi ve nokta kadar kan lekesi olan yokmu bi bendemi var bu agri ve kan lekesi:cry::cry:

Arkadas aranizda transfer sonrasi kasik agrisi ve nokta kadar kan lekesi olan yokmu bi bendemi var bu agri ve kan lekesi:cry::cry:
Başına gelen hiçbir şeyi olumlu ya ds olumsuz bir sonucun göstergesi olarak görme. Ben bebeğimi bi haftadır hissetmeye başlayana kadar hiçbir gebelik belirtisi yaşamadım. Belirtiler kişiden kişiye değişiyor. Ne kasık ağrım oldu ne yerleşme kanamam. Hamile kalmış birileri yaşadı diye sen de hamilesin anlamına gelmiyor veya başkalarının belirtileri sende yok diye hamile değilsin demek olmuyor. İçini rahat tut. Kendini hanileymişsin gibi düşün çünkü zaten hormonlardan vücududn hamile. İçinde bi embriyo var bu açıdan da aslında hamilesin. Ama embriyo tutunacak mı gidecek mi... Biraz huzurla tahlil gününü beklemeye bak :) inşallah olumlu sonuç alırsın. Bir de burda 5 ayı geçti herkesin gebeliği. Daha yeni başlıklarfa şu an seninle aynı süreçte olanlardan daha net bilgi alabilirsin.

Canım ben kullanmadım. Dondurulmuş tedavisinde genelde veriliyor. Bazı durumlarda rahim kalınlığı ince kaldığında fresh embriyo transferinde de kullanıyorlar. Kullandığımız ilaçların hepsinin yan etkileri kötü ama güzel bi amaç için kullanıoruz. İçini rahat tut. Mutlaka faydası zararından daha fazla olacaktır. Az kalmış beslenmene de dikkat et transfere kadar tatlım

Tatlım hayırlı olsun her bünye ve tepkisi farklıdır stres yapma bebislerin seninle rahat ol onlarla konuş dr dediği tahlil gününü kadar kendini mutlu edecek aktivitelerle oyalan kendini yorma zorla Allahın izni ile hamilesin inş:)

Back
X