2016 subatta tup bebek yaptiricaklar buraya..

Arkadaslar doktorum glifor verdi gunde yarim iciyorum bugun ilaca baslayali 3 gun oldu. Bugun adet olmam gerekiyor hic saptimazdi sabahtan gelirdi hala olmadim glifor adet gecikmesi yapar mi? Bosuna normal yolla kaldim mi acaba diye kendimi sevindirmeyim :(

Can'ım transfer Sonrası Nasıl geçiyor umarım herşey gönlümüze göre olur ben yatamıyorum çok sıkıldım bugün çıktım bütüngün dolaştım açık hava iyi geldi
Benim basımda kayınvalidem esim nöbetçi gibi canm kaldırmıyorlar ayağa hic evin içnde geziniyorum sadece cok heycanlıyım strestliyim hic de belirtim yok ptesi test gunüm sen nasılsın canım?

Hadi kizlar,transfer olup sonuc alanlar paylasin buradan sevinelim hep beraber:)

Kızlar Polivit C vitamin kullanan arkadaşlar bi sorum olacak lütfen yardımcı olurmusun idrar imde koyu sarı renkli oldu bu olurmu

Benim basımda kayınvalidem esim nöbetçi gibi canm kaldırmıyorlar ayağa hic evin içnde geziniyorum sadece cok heycanlıyım strestliyim hic de belirtim yok ptesi test gunüm sen nasılsın canım?
Benin çok kasıklarımda batmalar var onun harici iyiyim senin test gününü erken vermişler benimki ayın 25 perşembe

Benin çok kasıklarımda batmalar var onun harici iyiyim senin test gününü erken vermişler benimki ayın 25 perşembe
Aman erken olsun bekleyemiorum sabredemiyorum resmen :) sen yalnız mısın kendin mı yapıosun ev islerini tecrübeli herkese sorayım daha dogrusu transfer sonrasını nasıl geçiriyorlar? Kac gun sonra nasıl dus alınıyor bana hic is yaptırmıyorlar dus da yasak :eek: Sıkıldım boyle de evimde de degilim beklemek belirsizlik zaten zor :63:

Aman erken olsun bekleyemiorum sabredemiyorum resmen :) sen yalnız mısın kendin mı yapıosun ev islerini tecrübeli herkese sorayım daha dogrusu transfer sonrasını nasıl geçiriyorlar? Kac gun sonra nasıl dus alınıyor bana hic is yaptırmıyorlar dus da yasak :eek: Sıkıldım boyle de evimde de degilim beklemek belirsizlik zaten zor :63:
Ben pazar günü duşumu aldım rahatladım evdetekim birde 6 yaşında oğlum var işleri yavaş yavaş yapıyorum aileden hiç kimsenin tüp bebek yaptırdığınızdan haberi yok ilk hamileliğim spontadı bununla biraz uğraşıyoruz bakalım inşallah hayırlısı olur

Ben pazar günü duşumu aldım rahatladım evdetekim birde 6 yaşında oğlum var işleri yavaş yavaş yapıyorum aileden hiç kimsenin tüp bebek yaptırdığınızdan haberi yok ilk hamileliğim spontadı bununla biraz uğraşıyoruz bakalım inşallah hayırlısı olur
Bende ptesi geçicem evime insallah hayırlısı hakkımızda

ilk yaptircam opu toplamada lokal istiorum yaptiranlar varmi genel istemiorm aci oluomu lokalde bilgi verirseniz mutlu olurum

ilk yaptircam opu toplamada lokal istiorum yaptiranlar varmi genel istemiorm aci oluomu lokalde bilgi verirseniz mutlu olurum
Can'ım lokal yaptırmadığım için yardımcı olamayacağım ama genel çok iyi hiç birşey duymuyorsun uyuyorsun uyanıyorsun

Kizlar 9subatta transferim oldu buda dunku ve bugunku testim sizce varmi

Eklentiler

• received_10207004137515368.webp
    received_10207004137515368.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 51
Back
X