• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz - Ağustos - Eylül Anneleri

Saol canım sana da geçmiş olsun.Niye gerek görmedi anlamadım.Şimdi tatlı yemeye korkuyorum birşey olacak diye.Diyetisyen ne gibi önerilerde bulundu peki?
Diyet verdi ama tatlıyı hamur işini kes tarzında değil. Bildiğin zayıflamaya çalışanların diyeti. Ara öğünlerle doymaya çalışıyorum :(

teşekkürler uyarıların için arkadaşım.benim de şeker yüklemesinde sınırın üstünde 154 çıktı.ikinci testi yapmaya gerek görmedi doktorum ama tatlıdan uzak dur dedi.tatlı ve hamur işi yememeye çalışıyorum.tansiyonumu da arada ölçüyorum normal çıkıyor ama dediğin gibi sürekli takipte olmamız lazım.hele ki bu yaz çok sıcak geçecek diyorlar bu durum da bizim için çok sakıncalı çok dikkatli olmamız lazım.kasılmalar için de düzenli olarak gelen kasılmalardan korkun deniyor ben de uzun ve düzenli olmadığı için normal karşılamaya başladım.
benim 140 çıktı 50 gr 1 saat yüklemesi, yinede dikkat et dedi doktorum. tansiyonum 2 haftadır iyi yükselmiyor yinede dikkat ediyorum. dediğin gibi sıcaklar etkileyecek bizi bol bol sıvı tüketmemiz lazım
Az kaldı inşallah zorlanmayız son aylar arkadaşım

Merhaba arkadaşlar, ben de sizler gibi, yolu kadınlarklübünden geçmiş, nerdeyse herşeyi buradaki arkadaşlardan öğrenmiş ve paylaşmış, şu an 13 aylık olan bir kız annesiyim :) Herkese Allah öncelikle sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin ve bebekleriniz sağlıkla büyüsün diyorum :)

Bildiğiniz gibi bebeklerimiz doğumdan 15 gün sonra d vitamini kullanmaya başlıyor. Sağlık ocağının verdiği devit BHA (koruyucu) yani kanserojen madde içeriyor. BHA sız damla malesef bizim ülkemizde yok, Amerika'da satılıyor. Kendi kızım için binbir zorlukla bulduğum ddrop d vitaminini yeni anneler ve bebekleri için getiriyorum..İlgilenirseniz bana mesaj atabilirsiniz, detayları paylaşabilirim..bebeklerimiz sağlıkla büyüsün..bunun dışında 1 senelik anneden istediğiniz herhangi bir geri bildirim varsa seve seve yardımcı olmaya çalışırım, sevgiler

Merhaba arkadaşlar, ben de sizler gibi, yolu kadınlarklübünden geçmiş, nerdeyse herşeyi buradaki arkadaşlardan öğrenmiş ve paylaşmış, şu an 13 aylık olan bir kız annesiyim :) Herkese Allah öncelikle sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin ve bebekleriniz sağlıkla büyüsün diyorum :)

Bildiğiniz gibi bebeklerimiz doğumdan 15 gün sonra d vitamini kullanmaya başlıyor. Sağlık ocağının verdiği devit BHA (koruyucu) yani kanserojen madde içeriyor. BHA sız damla malesef bizim ülkemizde yok, Amerika'da satılıyor. Kendi kızım için binbir zorlukla bulduğum ddrop d vitaminini yeni anneler ve bebekleri için getiriyorum..İlgilenirseniz bana mesaj atabilirsiniz, detayları paylaşabilirim..bebeklerimiz sağlıkla büyüsün..bunun dışında 1 senelik anneden istediğiniz herhangi bir geri bildirim varsa seve seve yardımcı olmaya çalışırım, sevgiler
Bu konu çok hassas.. kanserojen içermesi ayrı bi muamma ama biliyorsunuz ki sahte ilaçlarda piyasada kol geziyor ve nereden nasıl geldiği ne olduğu belli olmayan bir ürünü kullanmakta ayrı bir risk,şahsen bu aşamada kimseye güvenmem.
Bence bilinçli bir anne kendi gerekli araştırmaları yapıp uzman bilgisi ve tavsiyesi ile;
güvendiği emin olduğu doğrultuda hareket etmeli diye düşünmekteyim.

Bu konu çok hassas.. kanserojen içermesi ayrı bi muamma ama biliyorsunuz ki sahte ilaçlarda piyasada kol geziyor ve nereden nasıl geldiği ne olduğu belli olmayan bir ürünü kullanmakta ayrı bir risk,şahsen bu aşamada kimseye güvenmem.
Bence bilinçli bir anne kendi gerekli araştırmaları yapıp uzman bilgisi ve tavsiyesi ile;
güvendiği emin olduğu doğrultuda hareket etmeli diye düşünmekteyim.
Haklısınız, hepimiz anneyiz, her Bebek için en doğrusunu annesi bilir..

Arkadaşlar Merhaba,
Ücretsiz doğum fotoğraf çekimi yapmak istiyorum..
Çektiğim fotoğrafların bana referans olması için çekimleri şimdilik ücretsiz yapacağım. Amacım bu konuda kendimi geliştirmek..

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba sevgili anne adayları, doğum zamanı yaklaşmışken herkese öncelikle kolay doğum diliyorum. Geçen sene eşimle beraber bir tam haftasonu aldığımız ve çok faydasını gördüğüm eğitimin özünü ve doğumla ilgili bilinmeyenleri doğuma hazırlanan tüm anneler faydalansın diye sayfamızda canlı yayın yapıyoruz. Doğum önerileri ile doğuma hazırlık eğitmeni ve serbest ebe gözde çavuş babyfoni facebook sayfasında canlı yayında olacak, 21 haziran salı saat 11:00 de. 20 dakika sürecek yayına katılmak isterseniz, babyfoni sayfasını takip etmeniz yeterli. görüşmek dileğiyle, sevgiler,

Merhabalar güzel anneler ve anne adaylari. bende temmuzda tüp bebek yaptirdim. 2 tane 5. gün embriyosu koyuldu
10. gün beta hcg 54 çıktı
13. gün 107 çıktı. artış biraz az ben gibi olaniniz oldu mu?

Merhabalar güzel anneler ve anne adaylari. bende temmuzda tüp bebek yaptirdim. 2 tane 5. gün embriyosu koyuldu
10. gün beta hcg 54 çıktı
13. gün 107 çıktı. artış biraz az ben gibi olaniniz oldu mu?
merhaba rahat olun benim 10. gün 57 12. gün 97 çıkmıştı
dikkat edin yeter

Hayırlı olsun canım. Darısı başımıza. Doğum nasıl geçti.
çok teşekkür ederim. doğum çok rahat geçti. sezeryan oldu ama sonrasında sıkıntı yaşamadım fazla ağrımda olmadı
ben yumurta toplama sonrası ağrıdan 3 gün nefes alamamış yerimden kıpırdayamamıştım ölüyorum demiştim, sezeryanın daha zor olacağını düşünüyordum ama onun yanında solda sıfır kaldı sadece ilk 2 gün yataktan kalkerken zorlandım şimdi baya iyiyim çok şükür,sadece süt geç geldi ve süt gelene kadar sarılık olmasın diye 5 gün sürekli emzirmeye çalışmak ve uykusuzluk yordu sadece ama başardım

çok teşekkür ederim. doğum çok rahat geçti. sezeryan oldu ama sonrasında sıkıntı yaşamadım fazla ağrımda olmadı
ben yumurta toplama sonrası ağrıdan 3 gün nefes alamamış yerimden kıpırdayamamıştım ölüyorum demiştim, sezeryanın daha zor olacağını düşünüyordum ama onun yanında solda sıfır kaldı sadece ilk 2 gün yataktan kalkerken zorlandım şimdi baya iyiyim çok şükür,sadece süt geç geldi ve süt gelene kadar sarılık olmasın diye 5 gün sürekli emzirmeye çalışmak ve uykusuzluk yordu sadece ama başardım
Çok sevindim canım gülegüle sağlıkla büyüt inşallah

Kızlar benim ikizlerimde nasip olursa 20 ağustosta 37 haftalıkken gelecekler sanırım. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Kızlar benim ikizlerimde nasip olursa 20 ağustosta 37 haftalıkken gelecekler sanırım. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Hayırlısı olsun canım. 37 de zaten prematürelikten çıkıyor. İkiz anneleri o haftaya ulaşınca çok seviniyorum. Peki neden 37 dr ne diyor

Hayırlısı olsun canım. 37 de zaten prematürelikten çıkıyor. İkiz anneleri o haftaya ulaşınca çok seviniyorum. Peki neden 37 dr ne diyor
Canım çünkü 32. Haftada erken doğum riski çıktı bir cm de açıklığım var iğneler ilaçlar ile zaman kazadık baya. Zaten tek gebeliği olan bile hep 37 de doğuruyo o yüzden 37 bitünce alalım dedi benim için çok iyi bi durum yani

Çok şükür bu haftaları gördük. Benim bebeğim tek olmasına rağmen ben bile 37 e ulaştım diye seviniyorum. 2 hafta daha ilerlersem süper olacak inş. Bu ara heyecan endişe dorukta tırsmaya başladım

Çok şükür bu haftaları gördük. Benim bebeğim tek olmasına rağmen ben bile 37 e ulaştım diye seviniyorum. 2 hafta daha ilerlersem süper olacak inş. Bu ara heyecan endişe dorukta tırsmaya başladım
Evet canım çok şükür bende he heyecan çok fazla 20 ağustos tarih verdi daha fena oldum. Ani doğum olsa daha iyi ya

Evet canım çok şükür bende he heyecan çok fazla 20 ağustos tarih verdi daha fena oldum. Ani doğum olsa daha iyi ya
Allah kolaylık versin. Çok rahat geçer inşallah. Bak ne güzel iki yavrun birden olacak inşallah. Sağlıkla büyüsünler inşallah

Back
X