- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #36.541
Çok güzel geçecek kontrolün Allah'ın izniyle canım gönlünü ferah tutHayirli geceler guzel anneler
Yarin benim icin buyuk bir gun olacak o doktor odasindan ne halde cikacagim bilmiyorun Allah im insallah rahatlamis ferahlamis cikmayi nasip eder hepimize oyle tabi ... randevum 10:50 muhtemelen 11:30 gibi yazarim size nolur benim icin bir dua edin uyumadan cok opuyorum Allah a emanet canlar...
Güzel haberlerle gelirsin insallah canımmHayirli geceler guzel anneler
Yarin benim icin buyuk bir gun olacak o doktor odasindan ne halde cikacagim bilmiyorun Allah im insallah rahatlamis ferahlamis cikmayi nasip eder hepimize oyle tabi ... randevum 10:50 muhtemelen 11:30 gibi yazarim size nolur benim icin bir dua edin uyumadan cok opuyorum Allah a emanet canlar...
NolduuuYa çok canım sıkıldı
Hayırdır bebekYa çok canım sıkıldı
Ay kuzum dualarımız her zaman unutma bnm de yrn doktor var bende gerginim hayırlısı ile çıkarım inşallahHayirli geceler guzel anneler
Insallah canim Allah in izni ile insallah kiyamam onun o tekmeleri ne guzel geliyor insanaÇok güzel geçecek kontrolün Allah'ın izniyle canım gönlünü ferah tut
Yapmışsındır şekerim :) sepet seçeneği varsa kurcala alınanları görürsün ay bende çok seviyorum netten alışverişi :) güle güle giysin minnak tırtılın :)Carters dan alışveriş yapayım dedim bebişe.netten alışveriş yapmayı da hiç bilmem.visa Kartı işaretleyeceğime diğer kart seçeneği var onu işaretlemişim tek çekim yaptı sanırım.taksit seçeneğinde 1 yazıyor.ama alışveriş yapabildiysem eğer çok güzel Şeyler aldım indirimden:))Super_anne1411 1cicek3bocek
Insallah adasim insallahGüzel haberlerle gelirsin insallah canımm♥
Insallah kuzumm sende guzel haberler getir insallah birde kizim oluyor yazacagini dusunuyorum buraya hadi bakalim once saglikhaberini bekliyorum tabiAy kuzum dualarımız her zaman unutma bnm de yrn doktor var bende gerginim hayırlısı ile çıkarım inşallah
semurcan bgn detaylı vardı gelmedin hiç kuzu naptın ya meraktayım
sağlıkla mutlulukla kullansın arya hanım :)Carters dan alışveriş yapayım dedim bebişe.netten alışveriş yapmayı da hiç bilmem.visa Kartı işaretleyeceğime diğer kart seçeneği var onu işaretlemişim tek çekim yaptı sanırım.taksit seçeneğinde 1 yazıyor.ama alışveriş yapabildiysem eğer çok güzel Şeyler aldım indirimden:))Super_anne1411 1cicek3bocek
Bebişe netten bişeyler alayım dedim kredi kartından tek çekim yapmışım onay Mesajı gelmedi vs vsL Light Of God noldu ?? iyimisin ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?