2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Çok güzel geçecek kontrolün Allah'ın izniyle canım gönlünü ferah tut

Güzel haberlerle gelirsin insallah canımm

Ay kuzum dualarımız her zaman unutma bnm de yrn doktor var bende gerginim hayırlısı ile çıkarım inşallah

semurcan bgn detaylı vardı gelmedin hiç kuzu naptın ya meraktayım

Carters dan alışveriş yapayım dedim bebişe.netten alışveriş yapmayı da hiç bilmem.visa Kartı işaretleyeceğime diğer kart seçeneği var onu işaretlemişim tek çekim yaptı sanırım.taksit seçeneğinde 1 yazıyor.ama alışveriş yapabildiysem eğer çok güzel Şeyler aldım indirimden:)) Super_anne1411 1cicek3bocek

Yapmışsındır şekerim :) sepet seçeneği varsa kurcala alınanları görürsün ay bende çok seviyorum netten alışverişi :) güle güle giysin minnak tırtılın :)

Kızlar bir şey danışacağım. Hayırlısıyla beşiğini sipariş ettik bebişimin ama şimdi de yatak arayışındayım. Yenidoğan yatağı nasıl olmalı, aranızda alan oldu mu hiç?

Ay kuzum dualarımız her zaman unutma bnm de yrn doktor var bende gerginim hayırlısı ile çıkarım inşallah

semurcan bgn detaylı vardı gelmedin hiç kuzu naptın ya meraktayım
Insallah kuzumm sende guzel haberler getir insallah birde kizim oluyor yazacagini dusunuyorum buraya hadi bakalim once saglikhaberini bekliyorum tabi

sağlıkla mutlulukla kullansın arya hanım :)

Herkese iyi geceler bu aralar karnim patlayacak gibi geriliyor ve agrim oluyor yorucu is yapmiyorum ama ayak ustu kaliyorum mecburen anladim ki ikinci gebelikler daha mesakkatli geciyor hanimlar bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…