- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #36.841
Ben bekliyorum öyle nefesimi bile alcaltiyorum belki duyarım diye ama yok duyamiyorumCanım valla bende 19.hafta da bi hissediyorum bi hissetmiyorum yazmıştım.şuanda öyle bazen çok hareketli oluyo gün boyu dönüp duruyo içerde bazen de çok az hareket ediyor.
Benim doktorum bölgemizin en iyi doktoru bilgisine güveniyorum ve bebeğin hareketlerini 22.haftada hissedersin dedi. Telaşlanmayın hissetmeyince daha çok küçük yavrularınız :)
Ultrasonda hareketli onu görüyorum ama ben hissedemiyorum hiçBenim oğlan gibi tembel çıkmış seninkide... Dün bir iki defa pıt pıt vurdu o kadar başka tık yok... Bugün kontrolde doktora sordum yeri rahat ondan diyor toz kondurmuyor ama tembel. Doktor o kadar dürttü bekledi dönmedi bile :)
Bana da decavit ve demir ilacı verdi onları iciyorumMerhaba anne adayları ve melekleri ne zamandır giremiyorum cinsiyetimiz belli değil bi kız bi erkek dedi doktor
Myomum aynı duruyor işallah büyümez.
Bu arada doktor bana hem decavit hemde folik+demir verdi sizcede çok değilmi zaten decavit kabız etti beni
Herkeze sağlık dolu günler
Efw kilo oluyoKizlar boy ve kilosunu hangi harfler temsil ediyor anlamadim
Insallah canim Allah buyuk beklemek dua etmekten baska elden gelen birsey yok insallah iyi olsun herseyInsallah bobrekleri normale doner. Benim bebegimin de midesi.
Bnde 24. Haftamda detayli ultrasona gircem. Baska bisey cikar diye de cok korkuyorum. Ama icimin rahat etmesi icin detayli ultrason sart. Ben inaniyorum ki bebeklerimiz zamanla duzelecek.
Insallah canim cumlemiz icin amin diyorumKısslarrr hava 20 derece ve biz bahçede oglumla kosturmaktan yorulduk :)
@DraconianX oooo oğluş geliyormuş hemidee annesini tulumunu almış, sağlıkla giysin :)
@idilduam keyifci oğluna dokunma içerden bir çıksın size gostercek gununuzu.onun hesabını yapıyordur :))
kalinkam inşallah hemencik kaybolur o ufak sıkıntı canim.
@Daisymom kontrol güzel geçmiş tebrikler :)
@semurcan canim ikinci oğluşun abisine şans getirecek, abisi de ameliyatini en sağlıklı şekilde atlatacak inşallah. Genizeti ve kulağa tüp ameliyatını 15gun sonra abimin oğlu da olacak. Dualarimiz sizinle..
@sssn bolca dinlen kuzum hiç endişe etme o bebek yukarı çıkacak
@tellinaz bebişin sağlıkla gelsin bacım:)
@gvn1907 canim seni çok merak etmiştim en sonunda sende yazdın. İki oğlan anası olarak iki oğlan anasını tebrik ediyorum. Gelin sevicez artık
Atladıklarım varsa nolur kusuruma bakmasın. Tam bir saattir yazicam diye ugrasiyorum.
Hepinizin gözü aydın inşallah
Canim Rabbm yuzunu guldursun inşallah guzel haberlerini alirizMerhaba arkadaşlar
En son 3 hafta önce ikili tarama testi sonunda bebeğimin ense kalınlığı çok fazla ve riskli çıkmıştı. Doktor bu bebek normal deyil deyince amniyosentez testi icin randevu yapmıştik.
Yarın sabah hayırlısıyla amniyosentez testi Yaptircam.
Güzel kalpli arkadaşlarımın güzel dualariniza ihtiyacimiz var.
Bizim için dua eden tüm arkadaşlara
Sonsuz Teşekkürler
Inşallah test sonucu temiz çıkar ve bebegimin sağlıklı oldugu haberini alirim
Inşallah.
Iyi akşamlar herkese
BPD HC FL AC bunlar varEfw kilo oluyo
Teşekkür ederimBen 15.haftada tam olarak hissetmeye basladım şimdi daha net 17. haftadayım şuan ama çok fazla hareketli değil gün içinde bi kaç kez hareket ediyo bence çok takma kızımda çok daha geç hissetmiştim 20. Haftada falan hissetmiştim aşağı yukarı inşallah sen de en kısa zamanda hissedersin bebişini @Nurmuratkf
Cok sukur canim cok sev indim maasallah pasayaKızlar biz geldik2 oğlan anası olarak
Cok sukur ayrintilimiz çok güzel geçti bir problem yok fındığım hareketli bir ara bağdaş kurmuştugeçmişi çok okuyamadim umarım herkesin güzel geçmiştir kontrolleri
Haftasıyla uyumlu bir kuzu çok şükür sizi opuyoruz
Insallah canim Allah in izni ile birsey cikmayacak benim korkum baska bir sorunu eslik etmesi idi gecen hafta doktorun dediklerini anlamamistim cunku tek sikintimiz bu olsun insallah oglumdada hafif vardi genisleme hatta recep has a gitmistim oda problem degil demisti benim korkum baska seyler duymakti cok sukur rahatladim biraz insallah uc hafta sonraki ayrintilimizda guzel gecerCnm anca yazabildim bak bobrek yetişkinler de bile büyüyebiliyor da küçülebiliyor Allah ım başka dert vermesin yeter ki bu geçer bnm dusunceme gore başka problemide yokmuş maşallah fındık kızına severim onu :) uzulme takma kafana sakın kontrollerini ihmal etme
Insallah canim Allah in izni ile bende rahatladim zaten ben farkli biseyler duymaktan korkuyordum hamd olsun
Canim ilk gebeliginse cok normal bak benim ucuncu gebelik ben bile 18.haftada mi ik minik hatta acaba gazmiydi be ekmiydi diyordum simdi oyle tekmeler atiyorki maasallahİyi akşamlar hanimlar yakın haftalarda olup benim gibi hâlâ hissedemeyen var mı? Doktor a gittim normal kiloda boyda dedi acaba daha büyümesi mi lazım hareketine hissettirmek için bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?