2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canım valla bende 19.hafta da bi hissediyorum bi hissetmiyorum yazmıştım.şuanda öyle bazen çok hareketli oluyo gün boyu dönüp duruyo içerde bazen de çok az hareket ediyor.
Ben bekliyorum öyle nefesimi bile alcaltiyorum belki duyarım diye ama yok duyamiyorum ilk bebegim çok merak ediyorum hissetmek nasıl diye inşAllah en kisa zamanda hissederim teşekkür ederim

Ultrasonda hareketli onu görüyorum ama ben hissedemiyorum hiç kız benimki 20. Haftayı bekliyorum inşAllah hisseder im ben de tık da yok daha varsa da ben hissedemiyorum

Bana da decavit ve demir ilacı verdi onları iciyorum

Ben 15.haftada tam olarak hissetmeye basladım şimdi daha net 17. haftadayım şuan ama çok fazla hareketli değil gün içinde bi kaç kez hareket ediyo bence çok takma kızımda çok daha geç hissetmiştim 20. Haftada falan hissetmiştim aşağı yukarı inşallah sen de en kısa zamanda hissedersin bebişini @Nurmuratkf

Insallah bobrekleri normale doner. Benim bebegimin de midesi.
Bnde 24. Haftamda detayli ultrasona gircem. Baska bisey cikar diye de cok korkuyorum. Ama icimin rahat etmesi icin detayli ultrason sart. Ben inaniyorum ki bebeklerimiz zamanla duzelecek.
Insallah canim Allah buyuk beklemek dua etmekten baska elden gelen birsey yok insallah iyi olsun hersey

Insallah canim cumlemiz icin amin diyorum

Canim Rabbm yuzunu guldursun inşallah guzel haberlerini aliriz

Teşekkür ederim benim de bebeğim kız ve ilk bebegim sanırım bu nedenlerle geç hissedeceğim bekliyorum ben de

Cok sukur canim cok sev indim maasallah pasaya

Insallah canim Allah in izni ile birsey cikmayacak benim korkum baska bir sorunu eslik etmesi idi gecen hafta doktorun dediklerini anlamamistim cunku tek sikintimiz bu olsun insallah oglumdada hafif vardi genisleme hatta recep has a gitmistim oda problem degil demisti benim korkum baska seyler duymakti cok sukur rahatladim biraz insallah uc hafta sonraki ayrintilimizda guzel gecer

İyi akşamlar hanimlar yakın haftalarda olup benim gibi hâlâ hissedemeyen var mı? Doktor a gittim normal kiloda boyda dedi acaba daha büyümesi mi lazım hareketine hissettirmek için bilgisi olan var mı?
Canim ilk gebeliginse cok normal bak benim ucuncu gebelik ben bile 18.haftada mi ik minik hatta acaba gazmiydi be ekmiydi diyordum simdi oyle tekmeler atiyorki maasallah

Canlarim cumleten selamun aleykum umarım herkes iyidir Bende cok sukur bin sukur prensesimi hissediyorum gunde 3 kez hatirlatiyor ke dini ben burdayim diye masalah barik allah darısı bekleyen tüm.annelerin başına olsun benim bir sorum olucak gün içerisinde rahimde kramp hissediyordum lakin ara ara çok afedersiniz makat bölgesinde de oluyor sizlerde bunu yaşayan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…