2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlar hepimize iyi geceler. Bugun bir profa daha gittik, Acıbadem'de. O da oğlum için ameliyatları teyitledi. Yarın öğlen anestezi için tahlilleri var. Persembe sabah 7'de de yatacağız hastaneye.
Diğer taraftan bugün süpriz baby shower yaptılar bana. Çok sade bir şeydi ama ameliyat öncesi moral oldu.
Yarın akşam 17'de detaylı ultrasonum var. Neticesini yazacagım. Dualarınızı eksik etmeyin.

Eklentiler

• image.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 117
Bende cok oluyor dun 2 saat gecmedi adet sancisi gibi, gecen haftasonu 2 gun boyunca oldu biara yuruyemedim sanki kopariyolar rahime ve makata baski yapiyo. Ama sonra ne oldugunu cozdum gaz sancisiymis.

Canım oğlun iyi olacak merak etme.detaylı sonucunu mutlaka yaz merak ederiz.Allah kolaylık versin öpüyoruz minik prenslerinle seni

Kızlar bebeği sağda hissediyordum bugün sanki solda kıpırtılar var normal mi?bu arada günaydınlar güzel anne ve adayları

Günaydın canim bende hep solda hissediyorum son 1 haftadır yer değiştiriyor bazen sağda bazen ortada bazende solda hissediyorum artık büyüdükçe yer degistiriuorlar

Kuzum dun gece sana yazarken oğlum uysndı giremedim daha ben sana çok dua ettim rabbim yardımcın olsun Allah ın izniyle atlatacaksınız bu badire yi

Canım yeni oğluşun hayırlı uğurlu olsun. Ağbiye arkadaş geliyor, çok sevinmiştir. Gözün aydın tekrar. Ameliyat içinde inşallah herşey yolunda gider içini ferah tut. Zaten doktorlar bir kere narkoz alsın hepsini bir halledelim diyorlar merak etme birşey olmaz allahın izniyle. Benim oğlum bademcik ameliyatından sonra kuru ekmek yemek istemişti. O kadar acıkmıştık ki yavrum.
Kendinize iyi bakın.... Güzel haberlerini bekliyoruz...

Kızlar bana kimse cevap vermedi ya 1cicek3bocek nerdesin sana ihtiyacımız var
Ancak valla yazabiliyorum tatlım bak 4d ultrason çok önemli değil önemli olan makinenin kalitesi 2. Duzey olması yani 4d ye aliyorlar aslında o 300 400 tl yi ben 2014 Te capada prenatal volume gittim bebeğim anomali çıkınca ordada beni ultrasona aldılar renkli falan değildi yani sadece cihaz kaliteli idi yani 3d4d olması önemli değil tatlım bazı durumlarda bebekte sıkıntı varsa normal ultrasonda ds görülüyor ben o donemde 6 doktora gittim ikisi normal ultrasondu onlarda bu bebek sorunlu dedi direk bana içini ferah tut sen yaptıramazsanda korkma herkes yaptırcsk diye bişi yok hepimizin yavrusu Allaha emanet ufacık riskler çıksa bile burda kimse bebeğinden vszgeçecek değil Allah o duruma getşrmwsin kimseyi

hayırlı sabahlar hamişler. ben düzgün cevap yazamıyorum ama okuyorum. dualarınıza amin diyorum. kaynana görümce dedikodularınıza gülüyorum Rabbim herkesin gönlüne göre versin hepimize sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin inşallah. hasta olanlara şifa derdi olanlara deva versin. Allaha emanet olun.

Cnm gözün aydın snn de maşallah paşaya :) oğlanlar bizi bekler Allah sağlık versin ben bgn doktor pipi gibi bişi görüyorum diyince daha rahattım içimden kız olayını attım 3. Ye inşallah ❤

Günaydııın Herkes icin cok cok güzel bi gün olsun. Bugün aşı günümüz. Bu haftaya kadar saglık ocagına gitme ihtiyacı duymamıstm dün aradım bu hafta geleyimmi dedim bir heyecan bir telaş sakın geciktirmeyin bu hafta hemen gelin vs bi sürü sey hemsire 2dkda panik atak gecirdi cok güldüm :))
@bebisimgel insallah hersey yolunda gider dualarım seninle... semurcan minik abinin ameliyatları cok cok iyi gececek insallah dualarım sizinle ayrıntılı sonuclarını da bekliyoruz

Aylinim sağol kuzum valla sorma hain kızlar bırakmaz şincik oğullarımın yakasını biri tescilli yakışıklı oteki Allah bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…