- 24 Ocak 2015
- 2.136
- 1.750
- 63
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #36.861
ben de bursa cnmgünaydınnnn kızlar bursalı var mı aranızda ?
Bende cok oluyor dun 2 saat gecmedi adet sancisi gibi, gecen haftasonu 2 gun boyunca oldu biara yuruyemedim sanki kopariyolar rahime ve makata baski yapiyo. Ama sonra ne oldugunu cozdum gaz sancisiymis.Canlarim cumleten selamun aleykum umarım herkes iyidir Bende cok sukur bin sukur prensesimi hissediyorum gunde 3 kez hatirlatiyor ke dini ben burdayim diye masalah barik allah darısı bekleyen tüm.annelerin başına olsun benim bir sorum olucak gün içerisinde rahimde kramp hissediyordum lakin ara ara çok afedersiniz makat bölgesinde de oluyor sizlerde bunu yaşayan varmı?
Canım oğlun iyi olacak merak etme.detaylı sonucunu mutlaka yaz merak ederiz.Allah kolaylık versin öpüyoruz minik prenslerinle seniKızlar hepimize iyi geceler. Bugun bir profa daha gittik, Acıbadem'de. O da oğlum için ameliyatları teyitledi. Yarın öğlen anestezi için tahlilleri var. Persembe sabah 7'de de yatacağız hastaneye.
Diğer taraftan bugün süpriz baby shower yaptılar bana. Çok sade bir şeydi ama ameliyat öncesi moral oldu.
Yarın akşam 17'de detaylı ultrasonum var. Neticesini yazacagım. Dualarınızı eksik etmeyin.
Kızlar bebeği sağda hissediyordum bugün sanki solda kıpırtılar var normal mi?bu arada günaydınlar güzel anne ve adayları
Kuzum dun gece sana yazarken oğlum uysndı giremedim daha ben sana çok dua ettim rabbim yardımcın olsun Allah ın izniyle atlatacaksınız bu badire yiMerhaba arkadaşlar
En son 3 hafta önce ikili tarama testi sonunda bebeğimin ense kalınlığı çok fazla ve riskli çıkmıştı. Doktor bu bebek normal deyil deyince amniyosentez testi icin randevu yapmıştik.
Yarın sabah hayırlısıyla amniyosentez testi Yaptircam.
Güzel kalpli arkadaşlarımın güzel dualariniza ihtiyacimiz var.
Bizim için dua eden tüm arkadaşlara
Sonsuz Teşekkürler
Inşallah test sonucu temiz çıkar ve bebegimin sağlıklı oldugu haberini alirim
Inşallah.
Iyi akşamlar herkese
Canım yeni oğluşun hayırlı uğurlu olsun. Ağbiye arkadaş geliyor, çok sevinmiştir. Gözün aydın tekrar. Ameliyat içinde inşallah herşey yolunda gider içini ferah tut. Zaten doktorlar bir kere narkoz alsın hepsini bir halledelim diyorlar merak etme birşey olmaz allahın izniyle. Benim oğlum bademcik ameliyatından sonra kuru ekmek yemek istemişti. O kadar acıkmıştık ki yavrum.Arkadaşlar geç yanıtım için özür dilerim, adımı tag yapan annişlerin yazdıklarını göremedim ancak hepinize cok teşekkür ediyorum.
Bebeğin kontrolleri iyi gecti; 450 gr - 23 cm imiş. Ben 11 kilo almışım tam! Ve Bebek erkek imiş.
Daha sonra oğlumun kontrolü vardı, perşembe günü üç ameliyat olacak. Bademcik geniz Eti ve kulak zarına tüp takılması. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
Ancak valla yazabiliyorum tatlım bak 4d ultrason çok önemli değil önemli olan makinenin kalitesi 2. Duzey olması yani 4d ye aliyorlar aslında o 300 400 tl yi ben 2014 Te capada prenatal volume gittim bebeğim anomali çıkınca ordada beni ultrasona aldılar renkli falan değildi yani sadece cihaz kaliteli idi yani 3d4d olması önemli değil tatlım bazı durumlarda bebekte sıkıntı varsa normal ultrasonda ds görülüyor ben o donemde 6 doktora gittim ikisi normal ultrasondu onlarda bu bebek sorunlu dedi direk bana içini ferah tut sen yaptıramazsanda korkma herkes yaptırcsk diye bişi yok hepimizin yavrusu Allaha emanet ufacık riskler çıksa bile burda kimse bebeğinden vszgeçecek değil Allah o duruma getşrmwsin kimseyi
Severim snn o minnak leblebini duduşlarını uzatmış sanki velet çok tatlıBu benim minnak leblebim :)))
Cnm gözün aydın snn de maşallah paşaya :) oğlanlar bizi bekler Allah sağlık versin ben bgn doktor pipi gibi bişi görüyorum diyince daha rahattım içimden kız olayını attım 3. Ye inşallah ❤Kızlar biz geldik2 oğlan anası olarak
Cok sukur ayrintilimiz çok güzel geçti bir problem yok fındığım hareketli bir ara bağdaş kurmuştugeçmişi çok okuyamadim umarım herkesin güzel geçmiştir kontrolleri
Haftasıyla uyumlu bir kuzu çok şükür sizi opuyoruz
Seviyorum seni tatlı kaçık :) öpüyoruz kocaman seni ve minnoşu
Aylinim sağol kuzum valla sorma hain kızlar bırakmaz şincik oğullarımın yakasını biri tescilli yakışıklı oteki Allah bilirBir kücük yakısıklı dahaa1cicek3bocek Kızlardan cekecegin var senin simdiden kolaylıklar diliyorum sana :))
HejaR12 gözün aydıınn
@kalinkam icini ferah tut canımm kötü hic bisey olmayacak insallah
Yaaaaa tulumunu severim onun beennnn
canım senin bebiş erkekmiymiş
hayırlı olsun, güle güle kullansın oğlun, güzel izmirin güzel havalarında parka gitsin cicisiyle :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?