- 4 Kasım 2015
- 734
- 1.088
- 43
- 46
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #36.881
Ayyy sonra yazmışsındır belki anca okuyabiliyorum... Çok merak ettim... Sayfalar bitmedi yine....Gel gel, iki ihtiyar kk'ya gireriz deniz kenarında
Kontrol iyiydi çok şükür her şey yolunda. Bir de cinsiyetimizi öğrendik
Hayırlara yor kuzum hepimiz kotu rüyalar görüyor evhamlanıyoruz korkma hormonlar bilinçaltı geçebildiği kadar dalga geçiyor valla bizleYa ben dün gece bi rüya gördüm hala etkisindeyim. 2-3yaslarında bi kızım vardı denize girdik hani bazen denizde cukurlar olur ya bi kac adım sonra normale döner denize girdik bi kac adım sonra cukura denk geldik yüzdük gectik ordan sonra deniz birden grilesti dalgalanmaya basladı. Yüzemedim.bi kadın vardı biraz uzagımda bebegimi böyle bi kutu icinde ona dogru ittim sen tut diye sonra uyandım.. bilincaltım diye dusunuyrm korkularmdan kaynaklanan bi ruya gordum ama ne bileyim dusunmeden edemiyrm
Ayyy sonra yazmışsındır belki anca okuyabiliyorum... Çok merak ettim... Sayfalar bitmedi yine....
Kız ağda falan ettim dun doktor var bugün malum :)
Bide çapkın olurlarsa tamamdır hem kızlar hem analarıAylinim sağol kuzum valla sorma hain kızlar bırakmaz şincik oğullarımın yakasını biri tescilli yakışıklı oteki Allah bilir
Hahahahaaa potansiyel kertici olarak görmeye basladn @jindam ıHayır olmaz, kertmek mertmek yok hayır asla !
Cam sağlıktır bence cam olmalı dr brown almıştım oğlumda su biberonları mika idiKızlar biberonlar cammı olmalı
yoksa mikamı
Hahahahaaa potansiyel kertici olarak görmeye basladn @jindam ı
Şu 5ayda gördügm kabusu hayatm boyunca görmedim zaten her gün ayrı bi aksiyonla uyanıyorum bide uyku tutmayp film falan acıp yattıysam tamam filmdekiler aynen rüyamda gözü kapalı izliyrm :)Hayırlara yor kuzum hepimiz kotu rüyalar görüyor evhamlanıyoruz korkma hormonlar bilinçaltı geçebildiği kadar dalga geçiyor valla bizle
Hadi gözün aydın canım... Hayırlı olsun oğluşun....Kocaman pipisi varmışAllah herkesin gönlüne göre versin inşallah Hayırlı, sağlıklı olsunlar Bu da usulen ilk cicisi
Eki Görüntüle 1774608
Paşa için duaları yolluyorum kuzum rabbim sağlıkla çıkaracak oradan birde ne mutlu seni düşünen insanlar var etrafında iyi olmuş snn için detaylı için hayırlı haberlerini bekliyoruz sağlıkla inşallahKızlar hepimize iyi geceler. Bugun bir profa daha gittik, Acıbadem'de. O da oğlum için ameliyatları teyitledi. Yarın öğlen anestezi için tahlilleri var. Persembe sabah 7'de de yatacağız hastaneye.
Diğer taraftan bugün süpriz baby shower yaptılar bana. Çok sade bir şeydi ama ameliyat öncesi moral oldu.
Yarın akşam 17'de detaylı ultrasonum var. Neticesini yazacagım. Dualarınızı eksik etmeyin.
Cnm gözün aydın snn de maşallah paşaya :) oğlanlar bizi bekler Allah sağlık versin ben bgn doktor pipi gibi bişi görüyorum diyince daha rahattım içimden kız olayını attım 3. Ye inşallah ❤
Hadi gözün aydın canım... Hayırlı olsun oğluşun....
Benim rüyalarıma takılma ben hem erkek hem kız görüyrm hangisinin tersi olcak bilmiyorumSeni de göreceğiz cınımSen de rüyalarında kız görüyormuşsun tersi çıkıyor diyolaaa Hani ben uyarayım baştan, arkadaşlık vazifemi yapayım
Canım yanlış anlaşıldım sanırım ; ben hastahaneye sadece 5'li çıkış götürmeyeceğim zaten sadece takım olarak 5'Li alacağım. Yoksa tabiki kusar,ya da altını değiştirirken batar vs sadece hastahane çıkışı olarak 1 adet 5'li takım götüreceğim, yine yanıma yedek birşeyler alacağım...
Benim rüyalarıma takılma ben hem erkek hem kız görüyrm hangisinin tersi olcak bilmiyorumonceden oglus diye ölüp bitiyodum simdi kız icin hevesleniyo gibiyim :) cinsiyeti ögrenememek beni karıstırdı
AhahahAhaha alıntı yaptığım cümleye gelNasıldı kontrolün, gösterdi mi bir şeyler ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?