2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Hayırlara yor kuzum hepimiz kotu rüyalar görüyor evhamlanıyoruz korkma hormonlar bilinçaltı geçebildiği kadar dalga geçiyor valla bizle

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar doktorum 21 haftada hem detaylı yaparız hem şeker yükleriz dedi iki kere seni yormayalım dedi o zamanı bekliyorum
Hareketleri yaklaşık 10 gündür hissediyorum
İlk hamileliğimdede demiştim ben çokmu ruhsuz bir anneyim o tv deki anne rolü yapanlar gibi vik vik değilim diye sizlerde ruhsal durum nedir
Sadece aklıma geldikçe karnımda kelebekler uçuşuyor ve şükrediyorum halime başka duygu yok bende
Ama galiba en yoğun duygumuzun Şükür olması gerekiyor arkadaşlar
Rabbim (cc) beni bu şerefe tekrar layık gördü diyorum,aratmadı diyorum ve sağlıklı ve sıhatli akıllı ve fikirli ayıpsız ve amansız bi bebek dünyaya getirmek için dualar ediyorum (bilin bakalım bu hangi yörenin tipik duası)

Hayırlara yor kuzum hepimiz kotu rüyalar görüyor evhamlanıyoruz korkma hormonlar bilinçaltı geçebildiği kadar dalga geçiyor valla bizle
Şu 5ayda gördügm kabusu hayatm boyunca görmedim zaten her gün ayrı bi aksiyonla uyanıyorum bide uyku tutmayp film falan acıp yattıysam tamam filmdekiler aynen rüyamda gözü kapalı izliyrm :)

Paşa için duaları yolluyorum kuzum rabbim sağlıkla çıkaracak oradan birde ne mutlu seni düşünen insanlar var etrafında iyi olmuş snn için detaylı için hayırlı haberlerini bekliyoruz sağlıkla inşallah

Cnm gözün aydın snn de maşallah paşaya :) oğlanlar bizi bekler Allah sağlık versin ben bgn doktor pipi gibi bişi görüyorum diyince daha rahattım içimden kız olayını attım 3. Ye inşallah ❤

Hayırlısı olsun canım demekki hakkımızda erkek evlat Hayırlı mis sağlıklı olsunlar da gerisi boş canım bende artık tamamen erkeğe yoğunlaştım

Seni de göreceğiz cınım Sen de rüyalarında kız görüyormuşsun tersi çıkıyor diyolaaa Hani ben uyarayım baştan, arkadaşlık vazifemi yapayım
Benim rüyalarıma takılma ben hem erkek hem kız görüyrm hangisinin tersi olcak bilmiyorum onceden oglus diye ölüp bitiyodum simdi kız icin hevesleniyo gibiyim :) cinsiyeti ögrenememek beni karıstırdı

anladım şimdi :) aynen götürmek lazım ya bende daha hiç bişey alamadım ya 6. ay olsun diyorum hep bi içimde korku oluyo geçmiyor 1 düşük olduğu için korkudan bekliyorum 6. ayda başlarım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…