2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ahahah Allah seni emi aklın oraya çalışıyor etiketleyeydşn ya mannak pipişko gösterdi utanmaz ama hala net denmiyor kafayı yicem

Nasıl net değil ya Pipi abi bu pipi Ben uzandım, ultrason cihazını değdirmesiyle erkek demesi bir oldu doktorun Seninki poposunu mu dönmüş ne yapmış?

ayyy bende gördüm ama 1 gömlek 1 elbise aldım onu alamadım inş kalır beyaz convers ve beyaz tişörtle giymek için sabırsızlanıyorum

İstanbula gelin geldim ayyy orda çok Kayserili komşumuz vardı ya bırakıp gelinio sevince canım. Nasip kısmet işte valla

karnımın sekline bakıp acaba ne karnı bu diyorum bazen sivri geliyo erkek galiba diyorum bazen baska yediklerimden hic anlayamıyrm cok pis bogazım son 1hafta elbet ögrencm bende :)

Ben ekşi yedim hatta Jellyfish_ ile aynı yedik neredeyse Bakma sen yediğine içtiğine bence. En son yeni doğum yapmış biri popomu yorumlamıştı, o %100 demişti, tuttu da 1 hafta sonra bakalım kim kimi kertecek

Kızım olursa topigimi terketsem acaba erkek anası olmak daha kolay :)

Ancak geçmiş bitti geleceğe bakalım şimdi gelelim bnm doktorcuğa haliç hospital de devam ediyorum kızlar doktorumuz fuzen hanım ilk girdik bilgileri aldı son adet tarihi kaçıncı gebelik falan ikili yaptırdık ddi eşim ben önemsemiyorum dedi bildiğiniz ikilisi temiz çıkıp down sendromlu bebek doğan çok gördüm meslek hayatımda dedi. Ben şok tabi. Neyse şeker yüklemeyede karşı doktor bi şok daha muayeneye geçtik gülüyor sohbet ediyoruz falan son hastasıydım 2 ye kadar çalışıyor 40 hasta bakıyormuş sabahtan o saate. Neyse bebeğe baktı falan eşim iyi mi diye sordu doğu seviniyor kardeşim diye eşim sordu cinsiyetini öğrenemedik diye doktor kayıp bebeğiniz neydi dedi kızdı ddm pipiye benzeyen bişi görüyorum ama 20. Haftaya kdr çok yanılma oluyor dedi kafa yapısı çok güzel bu oğlunuzun ki gibi tam yuvarlak dedi kahakaha attım zor doğurucam yine yani ddm doğu kafadan zor çıktı çekerlerken hatta göz kenarlarında gamzesi olmuş neyse devam edeyim herşeyi yerli yerinde sağlıklı dedi haftasıyla tam gününde dedi ama kilo boy demedi takılmadım bende çok ona önemsemiyorum bu haftalarda zaten sadece boyu uzun bi bebek dedi bilemicem artık. Muayene bitti sohbet etti son hastaydık bide önceki bebeğin sağlık sorunlarını not aldı bana dedi sen çok iyisin buraya hastalarım geliyor ne ilaç kullandıklarını bile bilmiyorlar dedi sen bnm le tıp diliyle konuşuyorsun çalışıyor musun dedi hayır ev hanımıyım ddm valla süper dedi sana detaylı isteyeceğim dedi biz siz yapıyor musunuz ddk o hayır arkadaşım var 17 senelik Bakırköy de ona yolluyorum hastalarımı dedi biz çok uzak bizim doktor var ona gideceğiz dedi siz bilirsiniz dedi 1 ay sonra tam 21. Haftamda detaylıya gireceğim ondan önce ben tekrar kontrole giderim duramam sanki cinsiyet olayıda hala muamma ama oğlan bencede artık neyse ki 4. Boyutluda görülür diye umuyorum o haftada kız çıkarsa zaten topikte tarihe geçeceğim bizde durumlar bu güzeller yani doktor huy olarak iyi ama ben ondan bilgiliyim valla bide doğuma gelmiyormuş en azından sömürmeye çalışmadı bizi sabah sancılanırsan ben beklerim doğumunu yaptırırım öyle giderim dedi bende sevindim ama gönlümde başka hastane var inşallah doğumu başka yerde yapacağım

iyi geçecek herşey inşşş içini ferah tut nolur bizimde dualarımız seninle baby shower ada bayıldım ne güzel olmuş moral açısından ...

Aaaa harbiden hee o ekşi olayı bende tuttu da sen yerle bir ettin teoriyi DraconianX
Ananem kız kalça yapar dedi benim de çok ihtiyacım vardı
Ben kızımda hic eksi yemedim canım çok sewdigim halde 9 ay limon turşu vs görmek istemedim bunda hepiciginj yiom valla canım istio.kizimda yaş pasta yerdim tersi oluo vücut ta ne eksik ise onu istermis

Durumumuz yoktu, okuyamadım.

anladım şimdi :) aynen götürmek lazım ya bende daha hiç bişey alamadım ya 6. ay olsun diyorum hep bi içimde korku oluyo geçmiyor 1 düşük olduğu için korkudan bekliyorum 6. ayda başlarım galiba

benim de yeğenlerim daha küçük (iki kardeş 3-2,5 yaşında) , onlardan kalan çok şey var kıyafet olarak daha açılmamış paketliler bile duruyor. Hala olacağımı öğrenince abartmışım Şimdi de indirimleri yakalayınca işte alt üst yine birşeyler alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…