- 25 Aralık 2015
- 1.508
- 1.812
- 48
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #36.901
PuuuuKız1cicek3bocek ağda mağda dedim diye hiç oralı olmuyorsun bakıyorum da
AhahahAllah seni emi aklın oraya çalışıyor etiketleyeydşn ya mannak pipişko gösterdi utanmaz ama hala net denmiyor kafayı yicem
ayyy bende gördüm ama 1 gömlek 1 elbise aldım onu alamadım inş kalır beyaz convers ve beyaz tişörtle giymek için sabırsızlanıyorum1cicek3bocek canım lcw salopet vardı öğlen hemde 45 tl ye düşmüş 38 beden kalmış tek akşam alırım dedim bi baktım akşam yok hemde çok guseldi kaçırdım yaa çok canım sıkıldı şimdi pahali mi alicam ya
karnımın sekline bakıp acaba ne karnı bu diyorum bazen sivri geliyo erkek galiba diyorum bazen baska20. haftadasın bir de ya, ben bile baksam anlarım kız mı erkek mi diye
Ayyy sen antalyada misin yaaa ben antalyaliyim offff özledim antalyayi[a
aynen antalyadayım doğma büyüme aslen Kayseriliyiz ama :) şimdi nerdesin burası bırakıp gidilirmi yaa :)
karnımın sekline bakıp acaba ne karnı bu diyorum bazen sivri geliyo erkek galiba diyorum bazen baskayediklerimden hic anlayamıyrm cok pis bogazım son 1hafta elbet ögrencm bende :)
Kızım olursa topigimi terketsem acabaBen ekşi yedim hattaJellyfish_ ile aynı yedik neredeyse Bakma sen yediğine içtiğine bence. En son yeni doğum yapmış biri popomu yorumlamıştı, o %100 demişti, tuttu da 1 hafta sonra bakalım kim kimi kertecek
iyi geçecek herşey inşşş içini ferah tut nolur bizimde dualarımız seninle baby shower ada bayıldım ne güzel olmuş moral açısından ...Kızlar hepimize iyi geceler. Bugun bir profa daha gittik, Acıbadem'de. O da oğlum için ameliyatları teyitledi. Yarın öğlen anestezi için tahlilleri var. Persembe sabah 7'de de yatacağız hastaneye.
Diğer taraftan bugün süpriz baby shower yaptılar bana. Çok sade bir şeydi ama ameliyat öncesi moral oldu.
Yarın akşam 17'de detaylı ultrasonum var. Neticesini yazacagım. Dualarınızı eksik etmeyin.
Ben kızımda hic eksi yemedim canım çok sewdigim halde 9 ay limon turşu vs görmek istemedim bunda hepiciginj yiom valla canım istio.kizimda yaş pasta yerdim tersi oluo vücut ta ne eksik ise onu istermisAaaa harbiden hee o ekşi olayı bende tuttu da sen yerle bir ettin teoriyiDraconianX
Ananem kız kalça yapar dedi benim de çok ihtiyacım vardı
Ancak geçmiş bitti geleceğe bakalım şimdigelelim bnm doktorcuğa haliç hospital de devam ediyorum kızlar doktorumuz fuzen hanım ilk girdik bilgileri aldı son adet tarihi kaçıncı gebelik falan ikili yaptırdık ddi eşim ben önemsemiyorum dedi bildiğiniz ikilisi temiz çıkıp down sendromlu bebek doğan çok gördüm meslek hayatımda dedi. Ben şok tabi. Neyse şeker yüklemeyede karşı doktor bi şok daha muayeneye geçtik gülüyor sohbet ediyoruz falan son hastasıydım 2 ye kadar çalışıyor 40 hasta bakıyormuş sabahtan o saate. Neyse bebeğe baktı falan eşim iyi mi diye sordu doğu seviniyor kardeşim diye eşim sordu cinsiyetini öğrenemedik diye doktor kayıp bebeğiniz neydi dedi kızdı ddm pipiye benzeyen bişi görüyorum ama 20. Haftaya kdr çok yanılma oluyor dedi kafa yapısı çok güzel bu oğlunuzun ki gibi tam yuvarlak dedi kahakaha attım zor doğurucam yine yani ddm doğu kafadan zor çıktı çekerlerken hatta göz kenarlarında gamzesi olmuş neyse devam edeyim herşeyi yerli yerinde sağlıklı dedi haftasıyla tam gününde dedi ama kilo boy demedi takılmadım bende çok ona önemsemiyorum bu haftalarda zaten sadece boyu uzun bi bebek dedi bilemicem artık. Muayene bitti sohbet etti son hastaydık bide önceki bebeğin sağlık sorunlarını not aldı bana dedi sen çok iyisin buraya hastalarım geliyor ne ilaç kullandıklarını bile bilmiyorlar dedi sen bnm le tıp diliyle konuşuyorsun çalışıyor musun dedi hayır ev hanımıyım ddm valla süper dedi sana detaylı isteyeceğim dedi biz siz yapıyor musunuz ddk o hayır arkadaşım var 17 senelik Bakırköy de ona yolluyorum hastalarımı dedi biz çok uzak bizim doktor var ona gideceğiz dedi siz bilirsiniz dedi 1 ay sonra tam 21. Haftamda detaylıya gireceğim ondan önce ben tekrar kontrole giderim duramam sanki cinsiyet olayıda hala muamma ama oğlan bencede artık neyse ki 4. Boyutluda görülür diye umuyorum o haftada kız çıkarsa zaten topikte tarihe geçeceğim bizde durumlar bu güzeller yani doktor huy olarak iyi ama ben ondan bilgiliyim valla bide doğuma gelmiyormuş en azından sömürmeye çalışmadı bizi sabah sancılanırsan ben beklerim doğumunu yaptırırım öyle giderim dedi bende sevindim ama gönlümde başka hastane var inşallah doğumu başka yerde yapacağım
Aaaa harbiden hee o ekşi olayı bende tuttu da sen yerle bir ettin teoriyiDraconianX
Ananem kız kalça yapar dedi benim de çok ihtiyacım vardı
Kızım olursa topigimi terketsem acabaerkek anası olmak daha kolay :)
anladım şimdi :) aynen götürmek lazım ya bende daha hiç bişey alamadım ya 6. ay olsun diyorum hep bi içimde korku oluyo geçmiyor 1 düşük olduğu için korkudan bekliyorum 6. ayda başlarım galiba
i didn't read bro we didn't have situationDurumumuz yoktu, okuyamadım.
Ohhh ekşi olsa da yesek şimdi, ne yiyeceksin kız bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?