2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Üzüldüm canım. . Geçmiş olsun..bizimki de kabız.. senin oğlun kaç temmuz?

Üzüldüm canım. . Geçmiş olsun..bizimki de kabız.. senin oğlun kaç temmuz?

bizim temmuz değil canım 19 haziran. Ben de bir haftadır ne güzel kaka yapıyor diye seviniyordum çünkü bizde de kabızlık sorunu vardı. Haftada bir kaka yapıyordu. Anlayacağın kaka yapsa dert yapma da dert

4 aylık mı daha , oy maşallah kıyamam , Allah bağışlasın canım .
O zaman bacak hareketleri yaptır , bizim de sorunlarımız oluyordu , hemen hemen 1 yaşına kadar yaptık bu hareketleri .
Bacaklarını birleştir karnına çek sonra uzat yine , on onbeş defa yaptır bebeğine bu hareketleri , faydası oluyor ,bağırsaklarını çalıştırıyor .
Emiyor ama.. bilemiyorum. . Ek gıdaya başlamadık..4 ay yeni doldu.

Zaten bikaç gün bu hareketlerle yaptırdım kakasını.. ama şimdi o da kar etmiyor. . En son fitil kaldırıcam ama erken mi beklesem mi?

Geçmiş olsun canım sinüslerin olduğu bölgeye masaj yap sık duş al sıcak buhar iyi geliyor tuzlu su hazırla burnuna çek çıkar.

Güzel annesin sen. Sadece yorgunsun eee tabi kolay degil deniz alerji diyet olur o kadar. Senn süper annesin canimcimmm
Sağol canım allah razı olsun. ben bağırılmasından hiç hoşlanmam eşim bana bağırsın iki gün yüzüne bakmam balkondan biri birine seslenince boğasım gelir. belki de ondan deniz bağırınca tüylerim diken diken oluyor

canım sorun ne 5 aylık 7 kilo az mı canım niye üzülüyosun? artık etrafı seyretmek emmekten daha güzel geliyor bir de baya hareketlendiler kilo alımları azaldı tabi

Canım doktora götür istersen niye kilo almadı hasta filan mı oldu bu ay etkiliyor hastalık bebeği. eastnbull un da az almıştı minnoşu o yazmış oku istersen ne yapmış diye.

canım sorun ne 5 aylık 7 kilo az mı canım niye üzülüyosun? artık etrafı seyretmek emmekten daha güzel geliyor bir de baya hareketlendiler kilo alımları azaldı tabi

4 aylıkken 6800dü şimdi kıyafetlerle 7 kilo gelince hiç almamış diye üzüldüm. Boyu da 1 cm uzamış sadece. Asıl üzülmemin sebebi çalışmaya başladığım için acaba bebeğimi yeterince iyi besleyemiyor muyum diye vicdan azabı çekmem oldu canım ya

Canım doktora götür istersen niye kilo almadı hasta filan mı oldu bu ay etkiliyor hastalık bebeği. eastnbull un da az almıştı minnoşu o yazmış oku istersen ne yapmış diye.

ishal oldu bir haftadır canım. Ben de seviniyordum ne güzel kakasını yapıyor diye.. Tamam hemen bakayım çok sağol söylediğin için

Kızlar acil bi bakın..Benim oğlum 14 temmuz doğumlu 3 günü geçti kaka yapmıyor. Karnı da sert değil. . Kaç güne kadar normal. Napsam ?
Canim bizimki 10 gun yapmiyo sonra fitil veriyoruz. Dr anne sütü alanlarda 12 gune kadar normal dedi.biz 1.5 aydir boyleyiz hic kendi başına müdahalesiz kakasini yapamadi

Canim uygar da bu ay kilo almadi hergun tartiliyoruz ayni kiloda. Cok takilma bazen olabiliyor öyle. Evlilik yil dönümün kötü mu gecti. Bos ver cnm ya her seyi kafaya tak tak nereye kadar

ah kuzum kıyamam sana günde kaç ml süt yada mama içiyor canım gece acıkıp sık kalkıyor mu çiş kaka sayısı nasıl? beslenme sadece kilo alımıyla ilgili değil ki iyi beslenip az kilo da alabilir. kim bakıyor acaba?

Canim uygar da bu ay kilo almadi hergun tartiliyoruz ayni kiloda. Cok takilma bazen olabiliyor öyle. Evlilik yil dönümün kötü mu gecti. Bos ver cnm ya her seyi kafaya tak tak nereye kadar

takmamaya çalışıyorum ama her gören zayıflamış diyor ben de heralde boyuna gitti diyordum boyu da uzamamış.. Valla doğru söylüyorsun ben de takmamak istiyorum ama elimde değil

babaannesiyle dedesi bakıyor canım. Günde ortalama 10 kere emziriyorum ama 5 dk emse hemen şarkı söylemeye başlıyor uzun uzun emmiyor artık :) mama kullanmıyoruz sadece ben yokken çok acıkırsa 3-5 çay kaşığı yoğurt, muz, haşlanmış havuç filan veriyorlar ben gelene kadar... Gece eskiden 6-7 saat deliksiz uyurdu şimdi en uzun uykusu 4 saat sürüyor. Bir kaç gecedir de sancılanarak uyanıyor. Çişini bol yapıyor kakası da günde 2ile 5 arası değişiyor. Epey sıvık ve sirke gibi keskin kokuyor, bazen de mukuslu gibi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…