- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #17.181
Üzüldüm canım. . Geçmiş olsun..bizimki de kabız.. senin oğlun kaç temmuz?Selam anneler, biz de bugün 5. Ay kontrolü ve rota aşısının 2.dozu için sağlık ocağına geldik. Salih paşa ishal olduğu için yapmadılar. Kıyafetleriyle 7kilo geldi kuzum hic kilo almamış
Moralim çok bozuk. Gece de hic uyumadık zaten. Üstelik dun evlilik yıldönümumuzdu burnumdan geldi. Neyse daha fazla anlatmayayım gene ağlamaya baslayacagim yoksa..
Üzüldüm canım. . Geçmiş olsun..bizimki de kabız.. senin oğlun kaç temmuz?
Kızlar acil bi bakın..Benim oğlum 14 temmuz doğumlu 3 günü geçti kaka yapmıyor. Karnı da sert değil. . Kaç güne kadar normal. Napsam ?
Acaba doymuyor mu?Kayısı suyu içir biraz , geçmiş olsun canım .
Emiyor ama.. bilemiyorum. . Ek gıdaya başlamadık..4 ay yeni doldu.Yemesi düzenli mi ?hippotalamus
Emiyor ama.. bilemiyorum. . Ek gıdaya başlamadık..4 ay yeni doldu.
Zaten bikaç gün bu hareketlerle yaptırdım kakasını.. ama şimdi o da kar etmiyor. . En son fitil kaldırıcam ama erken mi beklesem mi?4 aylık mı daha , oy maşallah kıyamam , Allah bağışlasın canım .
O zaman bacak hareketleri yaptır , bizim de sorunlarımız oluyordu , hemen hemen 1 yaşına kadar yaptık bu hareketleri .
Bacaklarını birleştir karnına çek sonra uzat yine , on onbeş defa yaptır bebeğine bu hareketleri , faydası oluyor ,bağırsaklarını çalıştırıyor .
Geçmiş olsun canım sinüslerin olduğu bölgeye masaj yap sık duş al sıcak buhar iyi geliyor tuzlu su hazırla burnuna çek çıkar.Kızlar neredeyse bi hafta olacak iyileşemedüm halaaa
Kafamı kaldıramıyorum
Sinüzit olmuşum sanırım dolmuş sağ sünis
Ah ah bi An önce iyileşsem
Dikkat ediniz kızlar sizler de hasta olmayın lakin yavrularla ilgilenmek pek zor oluyor
Sağol canım allah razı olsun. ben bağırılmasından hiç hoşlanmam eşim bana bağırsın iki gün yüzüne bakmam balkondan biri birine seslenince boğasım gelir. belki de ondan deniz bağırınca tüylerim diken diken oluyorGüzel annesin sen. Sadece yorgunsun eee tabi kolay degil deniz alerji diyet olur o kadar. Senn süper annesin canimcimmm
canım sorun ne 5 aylık 7 kilo az mı canım niye üzülüyosun? artık etrafı seyretmek emmekten daha güzel geliyor bir de baya hareketlendiler kilo alımları azaldı tabiSelam anneler, biz de bugün 5. Ay kontrolü ve rota aşısının 2.dozu için sağlık ocağına geldik. Salih paşa ishal olduğu için yapmadılar. Kıyafetleriyle 7kilo geldi kuzum hic kilo almamış
Moralim çok bozuk. Gece de hic uyumadık zaten. Üstelik dun evlilik yıldönümumuzdu burnumdan geldi. Neyse daha fazla anlatmayayım gene ağlamaya baslayacagim yoksa..
Canım doktora götür istersen niye kilo almadı hasta filan mı oldu bu ay etkiliyor hastalık bebeği.Selam anneler, biz de bugün 5. Ay kontrolü ve rota aşısının 2.dozu için sağlık ocağına geldik. Salih paşa ishal olduğu için yapmadılar. Kıyafetleriyle 7kilo geldi kuzum hic kilo almamış
canım sorun ne 5 aylık 7 kilo az mı canım niye üzülüyosun? artık etrafı seyretmek emmekten daha güzel geliyor bir de baya hareketlendiler kilo alımları azaldı tabi
Canım doktora götür istersen niye kilo almadı hasta filan mı oldu bu ay etkiliyor hastalık bebeği.eastnbull un da az almıştı minnoşu o yazmış oku istersen ne yapmış diye.
Canim bizimki 10 gun yapmiyo sonra fitil veriyoruz. Dr anne sütü alanlarda 12 gune kadar normal dedi.biz 1.5 aydir boyleyiz hic kendi başına müdahalesiz kakasini yapamadiKızlar acil bi bakın..Benim oğlum 14 temmuz doğumlu 3 günü geçti kaka yapmıyor. Karnı da sert değil. . Kaç güne kadar normal. Napsam ?
Canim uygar da bu ay kilo almadi hergun tartiliyoruz ayni kiloda. Cok takilma bazen olabiliyor öyle. Evlilik yil dönümün kötü mu gecti. Bos ver cnm ya her seyi kafaya tak tak nereye kadar4 aylıkken 6800dü şimdi kıyafetlerle 7 kilo gelince hiç almamış diye üzüldüm. Boyu da 1 cm uzamış sadece. Asıl üzülmemin sebebi çalışmaya başladığım için acaba bebeğimi yeterince iyi besleyemiyor muyum diye vicdan azabı çekmem oldu canım ya
ah kuzum kıyamam sana günde kaç ml süt yada mama içiyor canım gece acıkıp sık kalkıyor mu çiş kaka sayısı nasıl? beslenme sadece kilo alımıyla ilgili değil ki iyi beslenip az kilo da alabilir. kim bakıyor acaba?4 aylıkken 6800dü şimdi kıyafetlerle 7 kilo gelince hiç almamış diye üzüldüm. Boyu da 1 cm uzamış sadece. Asıl üzülmemin sebebi çalışmaya başladığım için acaba bebeğimi yeterince iyi besleyemiyor muyum diye vicdan azabı çekmem oldu canım ya
Canim uygar da bu ay kilo almadi hergun tartiliyoruz ayni kiloda. Cok takilma bazen olabiliyor öyle. Evlilik yil dönümün kötü mu gecti. Bos ver cnm ya her seyi kafaya tak tak nereye kadar
ah kuzum kıyamam sana günde kaç ml süt yada mama içiyor canım gece acıkıp sık kalkıyor mu çiş kaka sayısı nasıl? beslenme sadece kilo alımıyla ilgili değil ki iyi beslenip az kilo da alabilir. kim bakıyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?