- 26 Ağustos 2016
- 1.105
- 1.293
- 63
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #17.201
Canim bebisinin kilosu iyi mi su anda iyi. Sen ona bak saglikli olsun huzurlu olsun yeter. Bi bebek nasip etmis allah sana hic üzülme keyfini yaşa. Annesi o senin gozlerine böcül böcül bakinca her sıkıntın ucar gidertakmamaya çalışıyorum ama her gören zayıflamış diyor ben de heralde boyuna gitti diyordum boyu da uzamamış.. Valla doğru söylüyorsun ben de takmamak istiyorum ama elimde değil
Canim bebisinin kilosu iyi mi su anda iyi. Sen ona bak saglikli olsun huzurlu olsun yeter. Bi bebek nasip etmis allah sana hic üzülme keyfini yaşa. Annesi o senin gozlerine böcül böcül bakinca her sıkıntın ucar gider
Bidahaki ay alır inşallah canim üzülme. Peki 5 dakika emzirdikten sonra bidahaki emmeye aynı gogusumu veriyorsun?babaannesiyle dedesi bakıyor canım. Günde ortalama 10 kere emziriyorum ama 5 dk emse hemen şarkı söylemeye başlıyor uzun uzun emmiyor artık :) mama kullanmıyoruz sadece ben yokken çok acıkırsa 3-5 çay kaşığı yoğurt, muz, haşlanmış havuç filan veriyorlar ben gelene kadar... Gece eskiden 6-7 saat deliksiz uyurdu şimdi en uzun uykusu 4 saat sürüyor. Bir kaç gecedir de sancılanarak uyanıyor. Çişini bol yapıyor kakası da günde 2ile 5 arası değişiyor. Epey sıvık ve sirke gibi keskin kokuyor, bazen de mukuslu gibi oluyor.
Bidahaki ay alır inşallah canim üzülme. Peki 5 dakika emzirdikten sonra bidahaki emmeye aynı gogusumu veriyorsun?
Benim oğlunda sanki bu ay pek almadı sanki2 saatte bir acıkıyor, diğer memeyi veriyorum genelde
Benim oğlunda sanki bu ay pek almadı sanki
Ben günde iki kere mama veriyordum iki haftadır onuda bıraktım 3,5 aylığız biz canım ama almazsa bende uzulurum açıkçasıya aslında 3 aydan sonra kilo aliminin azalması normal ama insan yine de üzülüyor... Sen de sadece anne sütüyle mi besliyordun canım?
ne oldu canim?İg deki Arkadaşlar yeni bir grup yapmanıza gerek yoktu ben girmiyordum zaten ayrıca kelek melek hiç hoş olmamış
Ben günde iki kere mama veriyordum iki haftadır onuda bıraktım 3,5 aylığız biz canım ama almazsa bende uzulurum açıkçası
Emira SY ishal wtkilemistir toparlar merak etme.boy olcumu saglikli olmuyor bence.tam olcemiyorlar.artik ort 500gr normal 1 ayda
Ay aynen oyle canım gelse 6.ay bende büyük bir sabırsızlıkla bekliyorumşu 6 ay bir dolsa da ek gıdaya başlasak, şöyle iştahlı iştahlı yese minnoslar :)
Dünkü mesajları okumuşsundur belki canım bugün kardeşim girmiş hesabıma bende bakayım Bi dedim grup aç ayrılmamış burda falan demişler kim o deyince de kelek demişler.Ben ustume alındım açıkçası yanlış anlamadıysam benden bahsediyorne oldu canim?
Faydasi olmaz mi paylasimlarin icin tesekkur ederim.Takipteyim ig gibi oldu:)Faydası varsa ne mutlu arkadaşlar. Elinmden geldiğince paylaşmaya devam ederim cnm.
insallah yanlis anlamissindir.yoksa ayip etmislerDünkü mesajları okumuşsundur belki canım bugün kardeşim girmiş hesabıma bende bakayım Bi dedim grup aç ayrılmamış burda falan demişler kim o deyince de kelek demişler.Ben ustume alındım açıkçası yanlış anlamadıysam benden bahsediyor
Benim bebegimde cok kilo almiyo sutumde yetmiyor sanki uyumadan emiyo 30 dk uyuyo diyelim uyaninca tekrar agliyo bakiyorum ac mama veriyorum en son 4 aylik asisinda kiyafetleriyle7.200 gr olmus boyu 67 cm diEvet kararsız kalıp 1 hafta 10 gün anne sütüyle devam edip tarttıracaktım hatırlamışsın. Bugün tarttırdım:) ve iyiki hislerimi dinlemişim. Geçen bir ay boyunca 350 gr alan oğlum , 8 günde 300 gr almış. Çok şükür , bin şükür.
İyiki sütüm varken vermemişim o paketli gıdalardan.
İnşallah canım inşallahinsallah yanlis anlamissindir.yoksa ayip etmisler
Canim moralini niye bozuyosun benimkide cok almiyo onemli olan saglikli olmasi nasilsa alir belki hayatinda duzensizlikler olmustur kisa bir sureligine belli bir program izleyip kilo almasini saglarsin merak etmeSelam anneler, biz de bugün 5. Ay kontrolü ve rota aşısının 2.dozu için sağlık ocağına geldik. Salih paşa ishal olduğu için yapmadılar. Kıyafetleriyle 7kilo geldi kuzum hic kilo almamış
Moralim çok bozuk. Gece de hic uyumadık zaten. Üstelik dun evlilik yıldönümumuzdu burnumdan geldi. Neyse daha fazla anlatmayayım gene ağlamaya baslayacagim yoksa..
Kendim almiyo diye dertlenirken seni teselli ediyorum kendi sorunumu da cevaplamis oldumCanim moralini niye bozuyosun benimkide cok almiyo onemli olan saglikli olmasi nasilsa alir belki hayatinda duzensizlikler olmustur kisa bir sureligine belli bir program izleyip kilo almasini saglarsin merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?