2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

takmamaya çalışıyorum ama her gören zayıflamış diyor ben de heralde boyuna gitti diyordum boyu da uzamamış.. Valla doğru söylüyorsun ben de takmamak istiyorum ama elimde değil
Canim bebisinin kilosu iyi mi su anda iyi. Sen ona bak saglikli olsun huzurlu olsun yeter. Bi bebek nasip etmis allah sana hic üzülme keyfini yaşa. Annesi o senin gozlerine böcül böcül bakinca her sıkıntın ucar gider

Canim bebisinin kilosu iyi mi su anda iyi. Sen ona bak saglikli olsun huzurlu olsun yeter. Bi bebek nasip etmis allah sana hic üzülme keyfini yaşa. Annesi o senin gozlerine böcül böcül bakinca her sıkıntın ucar gider

Evet canım elhamdülillah bu günleri gördük :) rabbim hepimize evlatlarimizin güzel günlerini göstersin...

Bidahaki ay alır inşallah canim üzülme. Peki 5 dakika emzirdikten sonra bidahaki emmeye aynı gogusumu veriyorsun?

Ben günde iki kere mama veriyordum iki haftadır onuda bıraktım 3,5 aylığız biz canım ama almazsa bende uzulurum açıkçası

şu 6 ay bir dolsa da ek gıdaya başlasak, şöyle iştahlı iştahlı yese minnoslar :)

insallah yanlis anlamissindir.yoksa ayip etmisler

Benim bebegimde cok kilo almiyo sutumde yetmiyor sanki uyumadan emiyo 30 dk uyuyo diyelim uyaninca tekrar agliyo bakiyorum ac mama veriyorum en son 4 aylik asisinda kiyafetleriyle7.200 gr olmus boyu 67 cm di

Canim moralini niye bozuyosun benimkide cok almiyo onemli olan saglikli olmasi nasilsa alir belki hayatinda duzensizlikler olmustur kisa bir sureligine belli bir program izleyip kilo almasini saglarsin merak etme

Canim moralini niye bozuyosun benimkide cok almiyo onemli olan saglikli olmasi nasilsa alir belki hayatinda duzensizlikler olmustur kisa bir sureligine belli bir program izleyip kilo almasini saglarsin merak etme
Kendim almiyo diye dertlenirken seni teselli ediyorum kendi sorunumu da cevaplamis oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…