2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

O arkadaşın sacmalamis o kadar şey verilir mi ya bi dozu var herseyin senin için kolay deyip kestirp atmış haksız olmasını bastirmis

Benim ebem adet olmamanın daha iyi olduğunu söylemişti çünkü böylece doğumla gelen ve sonradan üretilmeyen yumurta hücrelerin boşa gitmemiş ileriye saklanmış oluyor
Aaa onu bilmiyordum iyiymiş ilk yumurta stoğu bebekken başlamış ve hep o kullanılırmış her adette azalırmış diye söylemişti bir doktor haklısın aslında stoktan yumurta azalmıyor
Rabbim bir daha sağlıkla sınamasın hem yavrunu hem seni.. kötü günler geride kaldı Çişli tükürüklü mutlu günler bizim artık:) 4. ay aşısı sıkıntı yapmadı bizde şükür.. kimsede de olmaz inş. İlki sıkıntı değil de ikincisi çok yakıyormuş ağladı baya ama geçti şükür :)

Çok geçmiş olsun bol bol emzir bi sıkıntı olmaz inş.

doğru söylüyorsun canım pes etmemek gerek tavsiyeni deneyecegim grubuda mutlaka takip edeceğim çok tesekkur ederim bazen insan kendi kendine çözüm bulamıyor tıkanıyor sanki çok sağol
Rica:) yeter ki anne sütü alsun bebişler.. her damlası çok kıymetli ben o gruptan çok şey öğrendim keşke meme reddinden önce bulsaydım orayı.. grup çok yoğun tek tek ilgileniliyor resmen o yüzden geç onaylanabilir girişin.. ama onaylanana kadar tomrisin emzirme notlarıydı sanırım internete yaz çıkar o notlar çok kıymetli okursan çok faydalanırsın eminim.. bol sütlü günler

Cok rahatlattin beni inan icime su serptin boyle olumlu cumleler duymaya ihtiyacim var benim isimde yakin oglen gelecegim yemek yemesemde bebisimi gormek icin 3 te babasi gelecek 5 gibi de ben zaten onlar ilgi istiyo bakimdan cok aksam sabah ben bakiyorum kayinvalidemgile gittik agliyo bende susmuyo babada susuyo bana bakmiyo ona bakiyo babasi eglendiriyo diye cok zoruma gitti sen bakmiyon babasi bakiyo galiba gibi imalar canimi sIkti halbuki aksama kadar yeri geliyo oynatiyorum yeri geliyo gezdiriyorum baba A U gibi abartili birsekilde dikkatini cekiyo oda hosuna gidiyo , annemi daha iyi anliyorum simdi kardesime o gece gunduz bakardi bide 2 cocuk daha ev isi stres falan kardesim ben oynuyorum diye beni severdi annem uzulurdu neyse lafin kisasi birsekilde bakiliyo onemli olan kaliteli zaman diyelim yinede alisana kadar zor olacak icimi doktum buarada hakkini helal et canim

Canim uygunada guzel seyler yapilabiliyo cok para gerekmiyo onemli olan dedigin gibi mutlu olacagi icinde sevdigi guvendigi bir insanlarlar vakit gecirebilecegi birortam olsun huzur bulsun bende uyguna mal ettim guzelde oldu daha zamanla degistiririm ihtiyaca gore

Anneler bişi sorucam oğlum 5 ayına girecek biz yemek yerken sürekli kaşığımıza bakıp ağzını oynatıyo. Geçenlerde biraz meyve suyu verdim kaşıkla şimdi önünde yemek yiyemiyoruz her yediğimizden istiyo. Vermeyince kıyameti koparıyo bi kaşığın ucuyla bişiler verdiğimde devamı gelene kadar sabredemiyo!!!
O kadar iştahlı kilolu bi çocukda değildi ama sanırım biz ek gıdaya kendi kendimize geçtik . Sizde de böle olan varmı? Ek gıdalarda neyi nası yediriyosunuz?

Ben de bunu merak ediyorum kahvaltı masasında yaşadık biz de aynı şeyi azıcık peynir bir kaşık çay verdik devamını istedi vermedim ama dün ilk kez müz ezip yedirdim çok sevdi isteyerek yedi bir mama kaşığı kadar yedirdim ben de ne kadar yedirsem diyorum bir gün sadece muz bir gün sadece yoğurt bir gün sadece çorba diye biliyorum ben miktardan emin degilim

Bizimkide dediğiniz gibi yapıyor demekki tüm bebekler öyle ama siz yinede kendinize hakim olun hemen herşeyden vermeyin ağzına. Bazı bebeklerde alerjik durumlar olabiliyor hemde ek gıdaya geçişte sıralamalar yapan doktorlar var. Bir bilene danışarak başlamanızı tavsiye ederim

kizlar muz 6dan sonra veriliyor.bagirsagi yoran bir meyve.
biz 1 aydir ara ara tadimlar yapiyoruz.yogurt elma havuc kabak armut blkabagi gibi cocugu yormayacak gidalarla tadim olarak basladum.her seyi 2 gun vererek alerjisi olup olmadigina baktim.yarin doktor kontrolumuz var bundan sonra devam ederiz sanirim miktari arttirarak

Canim çay 1 yaşına kadar verilmiyor

Doktorun önermediği hiçbir şeyi oğluma uygulamıyorum. Minicik zaten bünyeleri. Bebek'te gerekli görürse ek gıda söyler zaten. Hevesleniyorum ama erken daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…